טוטו בחירות בישראל

debby12

New member
מנהל
טוטו בחירות בישראל

יאללה, הבו טופס הימורים חדש.....

vinney

Well-known member
כלום לא עצוב, הכל כרגיל. כלום לא קורה פה.

הישראלים ימשיכו להצביע ביבי, וביבי ימשיך להשתין על הישראלים בקשת.

JimmyGee

New member
הפעם זה שונה

בלי ליברמן אין כנראה למלך ביבי 61 מנדטים.
ולכן רק גנץ (כנראה) יוכל להרכיב ממשלה.

debby12

New member
מנהל
מהמרת על

34 מנדטים לכחול לבן
34 מנדטים לליכוד

אבל הפעם עם הכהניסטים בפנים (4 מנדטים) וימינה בפנים (6 מנדטים - לא כמו בפעם הקודמת שאיילת שקד ונפתלי בנט נשארו בחוץ). ואז יחד עם ש"ס והחרדים - תהיה עוד פעם ממשלת ליכוד דתית.

ההימור שלי לגבי ליברמן - 7 מנדטים

הלואי שאתבדה

gidishemer

New member
לפי הסדר-

1. האפשרות הסבירה ביותר לדעתי היא שהפעם ביבי יוכל להקים ממשלה צרה גם ללא ליברמן.
2. האפשרות הריאלית השניה- הוא מגיע ממש קרוב לממשלה צרה והפעם הוא מצליח לגייס עוד מנדטים משלשה מקומות אפשריים- עבודה-גשר (תוך הבטחות שלא תהיה חסינות ושאם הוא ייצא אשם הוא יפרוש), ליברמן (משא ומתן יותר ממוקד הפעם ו״לטובת האומה״), נוטשים מאחת המפלגות האחרות.

3. אחרי זה ובהפרש גדול- ממשלת אחדות עם רוטציה, כשביבי ראשון אבל הוא מבטיח שיפרוש אם יימצא אשם.
4. ורק אחר כך, התרחיש שאם קוראים רק את החברים שלי בפיד אז נראה שזו הברירה הכמעט יחידה- ממשלת אחדות בראשות גנץ.

מקווה שאני טועה, אבל זה הניתוח שלי מבחינת מה שקרה בבחירות שלפני 5 חודשים ומשינויים אפשריים בעקבותיהן.

גריאס

New member
הימור מקורי (תפוז סובל הכול)

נתניהו גם הפעם לא יצליח להרכיב ממשלה ולאחר כישלונו הצפוי של גנץ יתקיים הדיל הבא: נתניהו יפרוש מהחיים הפוליטיים בתמורה לחנינה, יולי אדלשטיין יקבל את תפקיד ראש הממשלה לאחר שיתחייב בפני חבריו לליכוד כי תוך שנתיים הוא פורש (ומתמנה לנשיא המדינה) ואז יתקיימו בחירות חדשות (בספטמבר 2021). כחול לבן תתפרק, החצי של גנץ ייכנס לממשלה של אדלשטיין ואילו גנץ ימונה לשר הביטחון. ליברמן ולפיד יישארו בחוץ. הממשלה תורכב למעשה מהליכוד, מחצית כחול לבן והחרדים.

randomwinds

New member
זה כל כך הזוי שזה עוד יכול לקרות...

ברם אולם - יתכן שכלל התער של אוקאם יחתוך עניין
החרדים יתגמשו כמעה, ליברמן יתקפל טיפה ושניהם יתנועעו כלולב לצלילי חלילו של ביבי החסין בצל סוכתו הדולפת. והאושפיזין - לא יאחרו להצטרף !

איי ל

New member
מנהל
ביבי יישאר ראש ממשלה.

התחזית שלי:
הליכוד 32 מנדטים.
כחול לבן 29 מנדטים.
&nbsp
ביבי מצליח לתמרן עוד הישרדות מרשימה ומקים ממשלה.

xbuffalomen

New member
הליכוד ינצח , ביבי לא מצליח להרכיב ממשלה

ממשלת אחדות עם רוטציה

xbuffalomen

New member
אצל השכנים עד שיגיעו חמורים מחוות הצלה

לא יהיו בעלי חיים אצלי. וגם אילו של השכנים
&nbsp

xbuffalomen

New member
חמורים שנינטשו , או חולים , או סתם זקנים ולא מטופלים