טוטו בחירות

פינצטה1

New member
טוטו בחירות

בוקר טוב לכולם, בוקר חדש עם גוש ימין חזק ומוצק עמרם מצנע כפי שאומרת שרון ממשיך להצהיר הצהרות שאין בהן ערך מועיל ההפך הוא הנכון, הצהרותיו הרות אסון מכל הכיוונים, הוא פוגע באפשרות שמדינת ישראל תוכל להוציא את העגלה השקועה עמוק בבוץ, הוא חושב קר על טובתו האישית, שכן כל העניין הנו ביסוס מעמדו במפלגת העבודה,דרך התירוץ של שיקום מפלגת העבודה, מ צ נ ע מדינת ישראל זקוקה לשיקום!!!!!!!!! אם יעלה בידכם באמצעות הצטרפות לממשלה לעזור בשיקום המצב הפקופאלי שבו המדינה נתונה, תמיד מפלגת העבודה תוכל להתהדר בזה ואף להשתקם מריסוקה, מדינת ישראל זקוקה לאחדות, אריאל שרון מושיט יד שכולה תחינה הצטרפו, מצנע , הצטרפו ועזרו לשרון ולמדינת ישראל, הניחו לכל הסיבות והתרוצים בשלב זה, ההיו אמיצים!!!!!!!! טוטו בחירות מישהו מכל המנחשים צריך להיות מוכתר, נקבו בבקשה בשם שהיה הכי קרוב בניחושו.
 
הנה התוצאות של כולנו

{של מי שהשתתף בטוטו בחירות ....
כמובן שאף אחד לא זכה
 

ronnie yoffe

New member
טוטו

סתם הערה קטנה שרון, בטבלה שאספת את כל הניחושים מופיעה מפלגה שאינה קיימת וניקראת אגודת ישראל. המפלגה הזו אוחדה עם דגל התורה וניקראת יהדות התורה. סתם לידיעה וכל הכבוד על הטבלה.
 

JUAN1

New member
ההיפך הוא הנכון

לא רק שלא זכינו הכל מכיסנו מסתבר הפסדנו בגדול
 
אתה ממש איש בשורות טובות??

תסתכל על הכל בצורה אחרת ... מי יודע אולי בסוף כן יצליחו להרכיב ממשלת אחדות .. עם עבודה ושינוי ואפילו מפד"ל . קצת אופטימיות .. ...always look on the bright side of life! Always look on the bright side of life... If life seems jolly rotten, There´s something you´ve forgotten! And that´s to laugh and smile and dance and sing, When you´re feeling in the dumps, Don´t be silly chumps, Just purse your lips and whistle -- that´s the thing! And... always look on the bright side of life... Come on! other start to join in Always look on the bright side of life... For life is quite absurd, And death´s the final word. You must always face the curtain with a bow! Forget about your sin -- give the audience a grin, Enjoy it -- it´s the last chance anyhow! So always look on the bright side of death! Just before you draw your terminal breath. Life´s a piece of sh*t, When you look at it. Life´s a laugh and death´s a joke, it´s true, You´ll see it´s all a show, Keep ´em laughing as you go. Just remember that the last laugh is on you! And always look on the bright side of life... Always look on the bright side of life
 

פנדל

New member
תגובה לפינצטה

מכוון שכולנו סובלים מזיכרון קצר יש לזכור כיצד הליכוד "שיתף פעולה עם מפלגת העבודה" בתקופתו של רבין כשהתוצאות היו הפוכות כמו כן אני שמח לראות שייש מפלגה גדולה אך השמחה מוקדמת מכוון שאני לא רואה את המפלגות הגדולות קופצות לעגלה שאין בה תיקים מבטיחים.
 

פינצטה1

New member
פנדל

ברוך הבא לפורום מנצח כחה חזון למועד תיקים כידוע לך זה לא בעיה, אמר שרון מפורשות לפני הבחירות "אני בטוח בנצחוני אך אני לא בטוח בהרכב הממשלה," דהיינו לאף אחד לא הובטח שום תיק, אץ יש עוד לקוות
 

JUAN1

New member
פנדל תשמע

מכאן באה גדולתו של שרון שחשב דבר ראשון על שיתוף ולא על הפרדה בין ימין לשמאל. דבר שלא היה לפניו הרבה זמן וקבר לזמן מה קצת מהיריבות והשינאה הפוליטית. בעניין התיקים, אם זכרוני אינו מטעה אותי העבודה קיבלו תיקים יותר כבדים. ככה שאת התגובות שלך אתה צריך לבסס על כיון אחר.
 
למעלה