טוטו vs מל ומישל היי, אני מתכנן לקחת לשם את אשתי לרגל יום ההולדת, איזו מסעדה מתאימה יותר לדעתכם?
A assafni New member 2/4/13 #1 טוטו vs מל ומישל היי, אני מתכנן לקחת לשם את אשתי לרגל יום ההולדת, איזו מסעדה מתאימה יותר לדעתכם?
ל לאכול בגדול New member 2/4/13 #2 שתיהן טובות... בשתיהן האווירה מתאימה לחגוג ארוע רומנטי. מל ומישל קצת יותר רומנטית (בתנאי שיושבים בתוך המסעדה ולא ברחבה המקורה בחוץ). למל ומישל יש תפריט יותר מצומצם אז כדאי לבדוק מראש שיש מנות שרוצים להזמין. שתיהן מאוד יקרות ומאוד טובות.
שתיהן טובות... בשתיהן האווירה מתאימה לחגוג ארוע רומנטי. מל ומישל קצת יותר רומנטית (בתנאי שיושבים בתוך המסעדה ולא ברחבה המקורה בחוץ). למל ומישל יש תפריט יותר מצומצם אז כדאי לבדוק מראש שיש מנות שרוצים להזמין. שתיהן מאוד יקרות ומאוד טובות.
G Gרר New member 3/4/13 #4 לדעתי מל ומישל אמנם בטוטו היינו רק פעם אחת די מזמן ואולי היא השתנתה מאז אבל ממה שזכור לי מל ומישל יותר מתאימה לחגוג אירוע מיוחד.
לדעתי מל ומישל אמנם בטוטו היינו רק פעם אחת די מזמן ואולי היא השתנתה מאז אבל ממה שזכור לי מל ומישל יותר מתאימה לחגוג אירוע מיוחד.