טולטולון או טולטולונה ... בעצם מה זה משנה

טולטולון או טולטולונה ... בעצם מה זה משנה

אנחנו חברים כבר 4 שנים אמממממ` מפשפש בזכרון ..(שלא תהרוג אותי שאני לא זוכר במדויק ) אבל לשם הגנה אהובתי ....שטוב לי ואת זה את יודעת ..אני לא מחשיב את הזמן . נותן לעצמי לצלול - הזמן הופך לפרט שולי ... נשואים כ.. שנה וחצי (וואוווו בזה לא אכשל 27.05.99 ...). אתמול בערב בעצם היה כבר לילה ... ופה אני מתחשב בזמן -כי לילה אותך אוהב ! גם לאחר שבאנו בברית ...(וזה הבנתם משמתי לה טבעת ) המשכנו להיות כמו חברים , לא אשקר זה די מוזר שמשהו שואל :`` מה שלום אישתך ``...לפעמים אני מתבלבל וזה די לוחץ אבל אין ספק אני אותה אוהב . אני מנסה להתחמק מהעיקר אוישששש רגע נהיה לי קר אני יוצא מערסל בגינה ונכנס ..הביתה . רותי דרך אגב היה לי מרטיני . נחזור ... רגע היכן הייתי כן אמ` כן ... ``אני מנסה להתחמק מהעיקר אוייש ``...האוייש לא שייך .. היא אמרה ושאלה אותי אתמול : ``אתה חבר והכל להיות אבא לילדיי אתה יכול ?`` במילים אחרות גם שזה די לא נוח אתה אוהב אותי מספיק כדי להיות אם ילדיך? ואני מה אני ילד קטן האם יש בי מספיק כוח ... אמממ` לא עניתי בצלילות ונראה שלא הייתי ברור .. אבל אהובתי בטלפון כל נשימה נשיפה שלי מבינה אני מאמין שהיא קיבלה את התשובה ..... הנכונה ........

alona..

New member
טולטולוןןןןןןן

ניסיתיייייי שעה אני צווחת בצ`אט אבל אתה בטח רושם לך בפורום אחר. אין לך מושגגגגג כמה אני מאושרת בשבילך. ואם אתה שואל אותי, אז גם טולטולון וגם טולטולית :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: את כלללל פשוט כל האהבה שאפשר וחיבוק ;-)

רותי ב.

New member
שמחה על המרטיני

וגם, על הסיפור, עם השאלה הצלולה והתשובה הלא צלולה, ועוד משהו הסיפור הזה מזכיר לי יותר מדי סיפור של מישהו ש-מ-זה קרוב אלי, אתה יודע מה - אפילו הכינוי שלך, שם אחרי הלוכסן, ומשך הזמן שאתם נשואים, ומשך הזמן שאתם חברים, ו- טוב, לא אמשיך עוד בכל אופן, סיפור יפה, כבר אמרתי? (-:

למעלה