טום בונן הבלגי סיים ראשון היום

• פותח הנושא binen
  • פורסם בתאריך

binen

New member
טום בונן הבלגי סיים ראשון היום

בונן מקבוצת קוויק-סטפ דורג אתמול במקום ה 41. אוגריידי סיים היום שני.

BikingViking

New member
לא נכון

למרות שזה מה שפורסם בטעות. כל הרוכבים קיבלו לבסוף את הזמן של מנצח השלב.

יש הבדל בין הקטע לדרוג המצטבר

אני מקווה שאני לא טועה ומטעה. לדעתי בדירוג של הקטע נותנים את הזמן האמיתי של ההגעה לקו הסיום. כלומר סימוני ומקיואן יגיעו בפיגור מהמנצח. לעומת זאת בזמן המצטבר נותנים לכל הרוכבים שנכנסו יחד לק"מ האחרון את אותו זמן.

כל מי שנכנס לק"מ האחרון בדבוקה

של המנצח הקטע היומי מקבל זמן זהה. אבל בתנאי של מרחק קבוע בין הרוכבים (אני לא זוכר אם זה אורך אופניים אחד או שניים או יותר) השופטים משאירים הרבה מרחב תמרון הנקרא הגיון. בקטע היום היו לפחות 40 רוכבים שנותרו ממש על זף הכניסה לק"מ האחרון ונאלצו לעמוד מחוץ לקו ההתחלה(הקשת הכחולה הגדולה עם הדגל המשולש באדום) הרוכבים הגיעו לקו הסיום בהפרשים גדולים האחד מהשני. ארמסטרונג חצה את קו הסיום מעט חרי אולריך אבל שניהם קיבלו זמן זהה.

binen

New member
החולצה הצהובה נשארת אצל ווקלר

אבל אוגריידי מצמצם את הפער, ויתכן שיצליח בימים הקרובים לעלות למקום הראשון בדירוג. החמישיה המובילה תשאר ללא שינוי, כנראה עד הפירנאים...

timon1

New member
סאאאמאק עם אוגי,

קודם כל עבר לקופידיס בלי להודיע לי, לי, אוהד מספר אחד שלו בקיבוץ רשפים!!!!
כתוצאה מכך, לאחר שחיפשתי את שמו בקרדי אגריקול ולא מצאתי התעצבתי על כך שהוא "לא זומן לטור" ולא בחרתי בו לקבוצתי. לא רק שהוא זומן, האוגר הקטן והסימפטי שלי [אפרופו סימפטי אני גזר
] גם עושה חייל לא רע בכלל עד כה [לא סתם יש לי דגלון של מועדון מעריציו מהאתר שלו שביום ראשון יתנוסס בעוז על המסך שלי]. ודרך אגב, מי יגיד לי [יאיר...] למה עבר לפריקון כזה חמוד לקבוצה של צרפתים [ואם יורשה לי להוסיף: חולירות], מה לאוגר ולצפרדעים???

אולי סמלי שרוכב בלגי ניצח על רקע

הידיעה הבאה: Date Posted: 15:50:10 07/08/04 Thu Author: Mark Subject: Emile Brichard Today Emile Brichard, the oldest living Tour participant, died at the blessed age of 104. He was born on the 20th December 1899 and rode the Tour in 1926. He had an intruiging life, which included child labour, fleeing to England at the age of 14 because of WWI, later on fighting in WWI, working in a coal mine, brewing his own liquor, having his own liquor store, 3 marriages and of course: participating in the Tour. He was the last Belgain WWI veteran, too. They don't make them like that anymore! Farewell Emile. :)

למעלה