טום צ'פלין: "הגמילה לא ממש עזרה לי"

טום צ'פלין: "הגמילה לא ממש עזרה לי"../images/Emo2.gif

כתבה מלפני חודש שגיליתי רק היום (שזה כנראה תוצאה ישירה של הפסקת ביקורים בפורום הרשמי) http://musicnews.virginmedia.com/news/?news_id=12966 תקראו אותה. זה מעניין ותגובותיי: איזה בן אדם מפגר! תדעו לכם, שבזמן האחרון (=בימים האחרונים) מאז שקראתי את הראיון איתו באתר הרשמי אני מתחילה לשוב לשנוא אותו יותר ויותר. הוא ממש מדבר מגעיל! החל מהשאלה בראיון באתר של קין ששאלו אותו ("מה המילה האהובה עליך" והתשבוה שלו הייתה, כמה חביב "פאק, כי יש לה כל כך הרבה משמעויות") וכלה בקטע הזה שהוא פתאום טוען שהגמילה לא עזרה לו. ה' ישמור הייתי השנה ב3 הופעות, וכל אחת ואחת מהם הוא אומר אותו דבר (ולא רק ב3 האלה) כמה שהייתה לו שנה קשה, וכמה שכמעט הם התפרקו, ומזל שהוא יצא מזה והוא שמח שהוא חזר לעצמו, ועכשיו הוא שוב מנסה לתפוס כותרות שהוא אומר שזה לא עזר לו? אז מה היה כל הדיבורים האלה בהופעות? סתם רצית לנצל את זה בשביל אמפתיה ורייטינג? זה מגעיל! איי פיל יוזד
וגם מה הוא תופס תחת שהוא רוצה אלבום משלו, כבר הבהרנו את זה פעם בפורום, אין מצב. קין הם קין בעיקר אם לא לגמרי, בזכות הכתיבה המטורפת של טים אורז-חמצני. וזהו זה. עכשיו אני רוצה את תגובתכם והפעם אני רוצה תגובה מרוב חברי הפורום כי אני באמת עצבנית עכשיו
נ.ב.- אני גם קצת עצבנית כי הזכירו בכתבה את חברה שלו
מאיפה היא צצה פתאום

ולינק אחר שקצת קשור

בעקרון הגעתי אליו כי חיפשתי עוד קצת מידע בנושא, אבל גיליתי אתר שאם תביטו בו קצת בכתבות על קין- מעולם לא ראיתי אתר ששונא אותם יותר. תקראו את התגובות. זה מצחיק כמו שזה עצוב http://www.drownedinsound.com/articles/1928588

WhiteShadows

New member
חה!

חתיכת מגעיל! הוא מדחיק את הבעיות שלו...לא עזר לך? כנראה שזאת אשמתך! או שאתה סתם מנסה להיות מסכן ולעורר כותרות! תיקח את עצמך ביידיים. מרגיז אותי לקרוא את זה! נראה אותו עושה אלבום לבד! אני לא חושבת שהיתה בעיה שיהיו גם שירים שלו באלבום אם היו לו באמת שירים טובים! קודם שיכתוב ואז ידבר! טום בפרונט, ועכשיו גם על זה הוא מתלהב? שגם הוא יודע לכתוב?! אז איפה החומרים שלו? אני רוצה לראות את זה! לבחור יש מזל שטים
וריצ'ארד עדיין איתו! אחרת הוא באמת היה נופל חזק!

../images/Emo45.gifיאללה עצבים על טום

למרות שאחרי הקללות שראיתי עליו באתר השני, אני די מרחמת עליו.. אבל בכל זאת... אתם יודעים, אמרו לי שהציטוט הוצא מהקשרו, אז אני מחפשת בחנויות את הגליון המדובר... נראה מה ההקשר האמיתי...

אין מה להגיד, הבן אדם אידיוט ../images/Emo11.gif

ומי תמיד אמר את זה???????? נכון. אני
מי הוא חושב שהוא??? ולמה יש לו חברה??? מי רוצה אותו??? (חוץ מחצי מחברות הפורום)....

אני../images/Emo10.gif

אבל עכשיו אני ממש מתקרבת ללשנוא אותו כמו פעם. אבל זה רק בגלל שלא הייתי בהופעה הרבה זמן אני מאמינה...

maihlevi

New member
וואי,אני לא מבינה למה כולם שונאים אותו!?../images/Emo4.gif

...=/ סורי...

תראי אני התאהבתי בו אחרי ההופעות כן?

אבל מה הקטע המפגר הזה עם הסמים. ואחרי שהוא אומר בכל ההופעות ובכל הזדמנות אפשרית שאיזה כיף זה שהוא נגמל והוא אדם חדש אז פתאום הוא אומר שזה לא עשה לו כלום? זה ממש קטע מסריח

ואוסיף כדי להבהיר, שאני קרועה בין רגשותיי

כי הפכתי למלאת אהבה כלפיו אחרי שנאה עזה ועכשיו הוא קצת חוזר להגעיל אותי שוב אחרי האמרה הזאת וזה שהוא אמר שהוא אוהב את המילה "fuck" כאחרון התיכוניסטים הבריטים שמתהלבים ברחובות בלילות שישי ומכניסים את חברתם בת ה15 להריון... מעניין איזה מהתחושות תעבור לי קודם...

WhiteShadows

New member
אעע את לא אוהבת אותו!!! לאלאלאלאלא

את אוהבת את ריצ'ארד זוכרת??? ריצ'ארדדד!!! ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד.ריצ'ארד. עכשיו....את מי את אוהבת?

hagayx

New member
לא נורא..

שתדעו לכם שכל הלהקות המסוממות הן הכי טובות..

justin9

New member
אוקיי אני רוצה לצאת חוצץ כנגד כל מה שנכתב כאן

דבר ראשון אני לא מבינה מה לקחתם קשה את העניין של הפאק. קצת הומור אפעם לא מזיק. אחד הדברים המבאסים בקין הוא שיש לה תדמית של להקה רצינית מדי. גם מבחינת המוזיקה ובעיקר מבחינת התוכן של השירים. אז עד שסוף סוף אנחנו נתקלים בקצת הומור מאחד מחברי הלהקה זה דווקא נחמד וכיף ומראה צדדים שונים שלהם. אולי התשובה נראית בעיניכם גסה וכנראה שזו הבעיה. בנוגע לגמילה - כולה הבנאדם אמר שהגמילה במוסד לא התאימה לו. הוא הסביר שהתכנית המסויימת ההיא של 12 השלבים לא עשתה לו טוב. הוא הרגיש שהוא הצטרף לכת ושעשו לו שם שטיפת מוח. הוא אומר מה שהוא מרגיש ולמה לא? הוא בסה"כ כנה ולא מפחד להגיד את האמת שהוא יצא משם בדיוק איך שהוא נכנס. למה לקשר את זה למה שהוא אומר בדר"כ בהופעות? אם בהופעה הוא אומר שהייתה לו שנה קשה ושוהא שמח שהוא נגמל למה להסיק שהוא משקר? כנראה שהגמילה הצליחה לא בגלל המוסד ההוא אלא בגלל תהליך אישי שהוא עבר ורוב הסיכויים בזכות תמיכה מריצ'ארד וטים והסובבים אותו. בקשר ללהוציא חומרים משלו - היה לי עצוב לקרוא שהוא שוקל לעשות את זה כי זה אומר שהוא לא מרגיש שקין נותנת לו מספיק במה וברור שאני תמיד אעדיף את קין בשלמותם ולא בסולו או חס וחלילה חס ושלום פרידה של אחד מהחברים. אבל מה שכן טום הוא אמן וכמו כל אמן שמכבד את עצמו, הוא רוצה שיכירו בכישרון שלו וביכולות שלו אז למה ישר לתקוף? למה לא לנסות להבין שאולי הוא באמת מרגיש שהוא לא מקבל מספיק מקום בקין? בסופו של דבר זה רק עצוב. ואני מקווה מאוד שטום ישאיר וימצא דרך לשלב את החומרים שלו במסגרת של קין. בקיצור, נאמרו פה הרבה שטויות. אבל הכי גרוע זה הזלזול בטום ועוד להגיד שבלי קין טום נופל/ לא שווה או עוד בולשיט בסגנון הזה. אם כבר ההפך הוא הנכון. בלי טום כסולן קין לא הייתה קין. הדבר המשמעותי, ואם לא ביותר, בלהקה הזו - זה הקול של טום. להבא, CHILL OUT MY FRIENDS פאק אני צריכה ללכת לישון כבר!!
אתם רואים? משמעויות רבות לה למילה פאק.

תראי אני דווקא זורמת עם הקטע המלנכולי ככה

שאין לי בעיה.
ולדעתי יותר נורא יהיה בלי טים בקין. אוף אבל ברור שאי אפשר בלי הקול של טום... ואני אגיד לך למה התעצבנתי כי זה משתמע כאילו הוא אומר שהוא בעצם לא גמול (אם לא עזרו לו) והוא תמיד אומר שהוא כן ומנצל את זה בהופעות, וזה הטריד אותי. ובקשר למילה פאק- זה פשוט קצת גס רוח מצדו לענות את זה.. זה הכל
וזה הגעיל אותי כי אני לא אוהבת גסות
במיוחד לא ממי שאני רוצה לשאת בעתיד

justin9

New member
אני מבינה למה הרגשת "נבגדת" ../images/Emo13.gif

בעינייך זה נראה כאילו הוא לא נגמל ובהופעות הוא מחרטט. אני דווקא מבינה שהוא מתכוון לסוג של גמילה שלא עזר לו. אבל צריך גם לזכור שזה לא ראיון שלם באתר ההוא. נראה לי שהם לקחו כמה משפטים שהוא אמר ובאורח פלא גרמו לזה להיראות לא סימפטי במיוחד. ובקשר לגסות.. אולי לי אישית זה לא נשמע כזה נורא כי אני בעצמי לפעמים סובלת מתסמונת קרטמן. ברור שיש גבולות אבל פשוט צריך לנסות לקחת את זה בהומור. רגעים של קלות דעת

בגלל זה אני מנסה להשיג את העיתון המלא../images/Emo3.gif

אני עושה היום אולפן אז בדרך לשם אני אכנס לסופר ואראה אם נשארו להם עותקים של חודש שעבר.. (למרות שאני בטוחה שבדקתי במגזין הזה אם יש משהו על קין ולא היה
)

נראה לי שקיבלנו תשובה לשאלה שלך למעלה...

שהיא: "מעניין איזה מהתחושות תעבור לי קודם..." Can´t say I´m surprised...
האהבה (הבוגדנית, עלי להוסיף) לטום גוברת במקרה שלך (ושל ג'ניפר ושל לסלי ושל...... מי עוד?!
) על ה-כ-ל!

למעלה