טום

Ivan Pedroso

New member
טום ../images/Emo46.gif

ובכן, אני אישית לא מבין למה כולם אוהבים את טום. הוא סתם זקן מטומטם שלא מבין מהחיים שלו והוא מנסה להיות מעין פארודיה עלובה לרוג´ר מהישרדות 2. כולם אומרים שהוא מצחיק, ואני גם חלקית חושב ככה, אבל אני לא מבין מה יש לאהוב בו. עד עכשיו לא היו לו שום פעולות חיוביות במשחק. הוא אף פעם לא זכה בחסינות או בפרס, והמטומטם הזה עושה מה שאומרים לו ולא מה שהוא רוצה. רוצים דוגמא? בבקשה: 1) הוא לא רצה להעיף את קלרנס מהשבט, ורצה להעיף את ברנדון, אבל בגלל לקס הוא בחר בקלרנס. 2) הוא לא רצה להעיף את קלי מהשבט, אבל עוד פעם-לקס לחץ עליו, והוא עשה מה שלקס ביקש, כי הוא בובת השעשועים הקטנה (לא במידות...) של לקס, והוא יעשה כל מה שלקס יאמר לו, רק כדי לא לעצבן אותו... הוא אישית היה נגד העפת קלי והוא גם לא סמך על ה"תחושת בטן" המטומטמת של לקס, אבל מה-אין לו דעה משלו, אין לו שכל, אין לו כלום. הוא פשוט מתחרה מטומטם... לסיכום, אני אישית חייב להתוודות שאף פעם לא אהבתי את טום, ואני ממש לא מבין מה כולם מוצאים בו. אני מבקש סליחה אם ההודעה ארוכה מידי...

Boran

New member
טום ../images/Emo45.gif

אי אפשר להראות לנו כל הזמן זה עושה ברית וזה משקר וזה בוגד. לסדרה צריך להיות פן קומי בנוסף לפן הדרמטי שרץ בלי סוף, ואחרי שקלי המלכה הבלתי מעורערת (לקס, הנקמה בדרך) הועפה שלא בצדק, אין אף אחד שישעשע אותנו קצת, וזקן שמן שאומר דברים כמו "היי, מה משותף ביני לבין החזיר?" או "כשיש לבחורה בעיה בתחת אני מייד אומר- היי בשביל זה אני כאן!" זה מצחיק! והוא לא בובה יותר מאיתן וקים ג´, שגם הם להזכירך חלק בברית-בוראן, ובאמת שאין לי מושג למה לקס מנהל את הברית, אבל לקס מנהל את הברית, ולא רק טום עושה מה שלקס אומר, אלא גם איתן וקים ג´, אז ככה שאם אתה שונא/מעוצבן על (מחק את המיותר) טום, אז אתה צריך לשנוא גם את איתן. ואני יודע שאתה אוהב אותו (וגם אתם שם בפורום). הוא לא מטומטם, לדעתי הוא הרבה יותר חכם ממה שהוא מציג. הרבה יותר עדיף לו בינו לבין עצמו לעשות אסטרטגיות וזה וכלפי חוץ לשחק אותה אידיוט, כי מה לעשות, אנשים מעיפים את אלו עם האסטרטגיות, אלו שיוזמים (בד"כ... היה את סיילס. אבל מצד שני גם את לקס.. אבל לקס זה משו אחר, הוא התחיל ממש להשתלט על הברית רק אחרי שהוא היה בטוח שיש לו ברית חזקה ומאורגנת) ואנשים לא יחשבו להעיף אותו אם הוא ישחק אותה טמבל חביב, ולדעתי גם זו הייתה חלק מהאסטרטגיה שלו. ואני עדין לא הבנתי מה הקשר שהוא לא זכה בחסינות או פרס. אז מה? אליזבת לא זכתה בפרס אף פעם. זה לא עושה אותה פחות טובה.

QuEeN oF mE

New member
ובכן..

טום הצביע נגד קלרנס וקלי רק בגלל הברית שלו עם לקס (חבל שזה ככה אבל לא נורא.)

N i c k i

New member
באמת הכל חלק מהאסטרטגיה של טום

אם הוא באמת היה טיפש כמו שהוא מראה כלפי חוץ, הוא לא היה מגיע לארבעה האחרונים.

HoNeY14

New member
טום שולט! ../images/Emo118.gif

עובדה שהוא הגיע לפיינל פור הוא יודע מה הוא עושה והוא גם קורע

QuEeN oF mE

New member
יאפ..

לטום אמנם יש קטעים מעצבנים. אבל סה"כ הוא ממש מצחיק. ועובדה שהוא באמת הגיע לארבעת האחרונים.

HoNeY14

New member
כן...../images/Emo118.gif../images/Emo58.gif

וגם לשלושת האחרונים הראו ב"פרומו"(ספויילר-[) של אי אקס אן שהוא אומר משהו על זה שהוא לא יוצא עכשיו והיתה לו את שרשרת החסינות ביד

QuEeN oF mE

New member
אממ..../images/Emo58.gif

טוב..זה לא בדיוק ספויילר.. אבל יכול להיות שאני צודקת: זה היה דיי ברור שטום ישאר לא? ז"א..בטח קים ג´ יצאה..היא נשארה האישה היחידה וזהו.. אבל זאת רק השערה..

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo58.gifטום וקים ג´ונסון

טום עף בפרק הבא, קים ג´ונסון הגיעה לשניים האחרונים...

Boran

New member
מיכה מיכה מיכה..... ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif

בטח שטום עף בפרק הבא. גם לקס עף בפרק הבא. גם קים ג´ עפה בפרק הבא
זה לא ממש חידש לנו
חוצמהעובדה שקים בפיינל 2 וספוילר קטן היא הגיעה לשם רק כי היא זכתה בשתי תחרויות החסינות

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo58.gif רציתי לומר ש

טום הוא המתמודד הבא שעף, אח"כ לקס, וקים ואיתן הגיעו לשניים האחרונים...

shira245

New member
אני לא סובלת אותו..

נכון הוא הגיע ל-4 האחרונים אבל מצחיק??!?! אני אישית לא רואה הומור במה שהוא אמר לקים או ללינדסי אני רואה את בזה סתם שובינסטיות.. אני מכבדת את צורת המשחק שלו אבל עדיין אני רואה סו סתם שובינסט הומופוב זקן.. חיבבתי אותו בהתחלה גם בקטע של החזיר.. אבל הפרקים האחרונים.. cant stand him!! ובקשר לאיתן לפחות הוא משחק בדרך די ישרה.. ועובדה שכולם מחבבים אותו למרות הכל!!(לא כמו טום!) אני איתך.. (זתומרת IVAN משהו..) סורי על ההודעה האחרונה.. המחשב שלי חזר מתיקון!!

QuEeN oF mE

New member
תראי..

זה נכון שיש בו קטעים מעצבנים והוא לא מושלם..(בכלל) אבל סה"כ הוא מכניס קצת צחוק למשחק.. כי אני לא מוצאת עוד מישהו מצחיק חוץ ממנו.

למעלה