טומוקסי בקרב מגע...

נאן

New member
טומוקסי בקרב מגע...

היי לכולם ולפני שאני מקטרת על היום המלא קדיחות ועל החירורים ועל הביופסיה שהיה לי היום שאלה מהירה.. בעצם שתיים כמה זמן לוקח להתרגל לטומוקסיפן כי הוא מצליח לשגע לי את השינה לגמרי? הבנתי שזה גם הורמון חוץ מהזולודקס. בנתיים יש לי קרב מגע בגוף שלי. בינו לזלודקס...... ואני בכלל מתחילה להיות עם הברזל בוריד שוונצנגר ורמבו.... שילוב מפליא... יש תופעות מיוחדות? בקשר לזלודקס מסתבר שאני פגה תוקף אחרי 3 שבעות ולא אחרי 4 שבועות אז עכשו הזריקה פעם בשלוש שבועות מישהו מכיר את התופעה? מזל טוב להורדת הבקבוקון ענתי ולפרוטזה של מכשפה ופיה.... נאנוש שנמצאת בקרב מגע בין 2 הורמונים....

הייתי שואלת את זה באחת לתשע נאנוש

ממליצה לך לשאול את זה שם!!! וגם לברר מה התופעות הכרוכות בקבלת התרופה הזו, מה המחקרים החדשים שנוגעים לה ו... לוקחת שנייה נוספת למחשבה. אור ואהבה. אילת.

מזי א

New member
../images/Emo110.gifטמקסיפן

היי אני לוקחת אותו בלילה ממש לפני השינה, והלילות אינם "טובים" אני מתעוררת הרבה בלילה, ואח"כ חוזרת לישון, אבל בבוקר קמה עם המתנה שקוראים לה מיגרנה. אולי תנסי להתייעץ עם האונקולג\ית שלך לעבור לתחליף ואז אולי ישתנו חלק מהתופעות? בקשר לזולדקס: למה את מקבלת את הזריקה פעם בחודש? לאיזו קופה את שייכת? אני בכללית, ומקבלת זולדקס פעם ב-3 חודשים ,וכן, כלפעם זה מתקצר בכמה ימים. מצטערת שלא ממש עזרתי שבת שלום

נאן

New member
מזי תודה../images/Emo24.gif

מזי היקרה עם הית לידי היתי מחבקת אותך. אין לך מושג כמה עזרת לי! נתחיל מ"המתנה בצורת מיגרנה". חשבתי שאני משתגעת מהמיגרנות שחטפתי בזמן האחרון. כאילו לא מספיק כאבי ראש מהזולודקס זה החמיר. אבל כנראה לא קישרתי את זה ללקיחת הטומוקסיפן. העינים שלי קופצות מהחורים. ונוצרו לי שטפי דם כמו נקודות בעפעפיים ומתחת לעינים. ןפשוט באת לך וקראת לילד בשמו המיגרנה. למה לא מספרים לנו על המתנות אה? בקשר לזולודקס אז נכון יש זריקה לשלושה חודשיים וחשבתי שגם אני אהיה עם מזל כזה זה לא קשור לקופת חולים זה קשור לגוף שמקבל אותו. אגב האונקולוגית שלי אומרת שכמו כל דבר הזריקה התלת חודשית נגמרת הרבה לפני הזמן ואין לה כיסוי. מי שמזריק זה הגניקולוג שלי. ומתברר שאני פגה תוקף בשבוע השלישי ואין כיסוי.לפי בדיקות הורמונליות ואולטרסאונד. היום זריקת זולודקס=כימותרפיה=כריתת שחלות לכן אין מנוס מקבלת הטיפול. בכל מקרה תודה לךותודה לאיילת חן על ההמלצה. ועל התשובות שלכן נאנוש וחיב להיות כיסוי.

מלמלה

New member
נאן יקירה

לגבי טומוקסי ידוע לי שיש גם מינון נמוך יותר של 10 מ"ג ואז אפשר לקחת שניים ביום ולא ביחד (בוקר וערב) ישנם גם של חברות שונות אותו חומר בשם אחר ולי היה הבדל במה שזה עשה לגוף נסי סוג אחר לגבי זולדקס לי זכור שזה כל 28 יום (כמו גלולות) אני קיבלתי כל חודש כי הזריקה המיועדת ל-3 חודשים אינה מאושרת לנשים אפשר לנסוג למלא טופס 29ג' ע"י האונקולוג ולהגיש וקופ"ח לאישור בד"כ זה לא עוזר כך במכבי

נאן

New member
מלמלה........על הטומקסי...

היי מלמלה זה נשמע לי תמיד כמו מרמלדה... הקטע אצלי שהסימפטומים חוזרים אחרי 3 שבועות פגה השפעת הזריקה. ועם יתנו אני חושבת בקול רם זריקה כל 3 חודשים זה יפוג אחרי פחות מחודשיים. אז אולי ארויח מזה פחות דקירות אבל סיכון לא להיות מכוסה בזולדקס. טומקסי אני עדין ביום ה21 עם המינון של 10 מ"ג.... ויש לי פיצוצי דינור בראש כאילו אני עם שפעת או משהו כזה בתוספת מיגרנה...נפחיות ברגלים ובידים זומבי מהלך בלי שינה.והרבה סחרחורות. נהיתי פתיל קצר בתגובות שלי. ותראי זה רק 4 שנים ו11 חודש ותשעה ימים נשאר..... זה מאוד מהיר... השאלה באיזה שלב התופעות מתמתנות כלומר כמה זמן לוקח לגוף להבין שיש לו טומוקסי ולהיות חבר שלו כמו של כל כדור? כל מה שאני רוצה זה להיות כבר אחרי להגיד זהו חוזרים לנורמל... נאנוש

מזי א

New member
מלמלה שלי

יקירתי אני בקופ"ח כללית ורופא המשפחה שלי אישר לי זולדקס ל- 3 חודשים אז , כן מאשרים לנשים ,פשוט תלוי ב"חשק" של הרופא והקופה. ככל הידוע קופ"ח מכבי לא מאשרת ל-3 חודשים, ולא ידוע למה. אני מקבלת את הזריקה כל 12 שבועות ותמיד זה זז כמה ימים כל טוב

למעלה