סופגניות החומרים 50 גרם שמרים טריים/2 כפות מחוקות+1/2 1 שמרים יבשים 1 ק"ג קמח לבן 4 ביצים ½ חבילה מרגרינה מומסת 1 כוס סוכר 4 כוסות חלב (לחמם מעט) מעט כורכום (לא חובה) למילוי - ריבה אופן ההכנה להתפיח את השמרים עם ½ כוס מים פושרים, 2 כפיות סוכר, 3 כפיות קמח. בקערה גדולה לשים את הקמח ולהוסיף את הסוכר, הביצים, המרגרינה המומסת והכורכום. לאחר שהשמרים תפחו להוסיף לקמח. להוסיף את החלב תוך כדי ערבוב הבצק. ללוש את הבצק לישה ארוכה. להשאיר למנוחה ולהתפחה שניה – מכוסה. לאחר התפחה כפולה אפשר להכין את הסופגניות. על משטח מקומח לרדד עלה ועם כוס לקרוץ עיגולים. להשאיר על משטח מקומח את העיגולים להתפחה חוזרת. (אני מכינה כך- על שולחן מניחה סדין ומקמחת את כולו. בסוף לכסות עם סדין נוסף את הכדורים שהוכנו.) אח"כ לקחת כל עיגול לטגן בשמן עמוק ולהוציא על נייר סופג. לאחר שהתקררו ולמלא בריבה.