טומי.אני תוהה - עדיין אין תמונות

  • פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
טומי.אני תוהה - עדיין אין תמונות

ומירשמים לסופגניות?חנוכה בפתח
 

טומי*

New member
תמונה ממש לא בעיה...../images/Emo26.gif

מירשם אני צריך לחפש בבוידם. מתי זה חנוכה בכלל? סופגניות זה פצצת אנרגיה עם 8000 קלוריות
 

ישRאל

New member
גלי,,איזה תגובות מהירות,,

אם לא היית היו צריכים להמציא אותך,,,,
 

גלי®

New member
מה "מהירות"? אוטוטו צריך כבר מתכון

לאזני המן....
 

גלי®

New member
כמעט ולא.... חברים טוענים לקירבה

משפחתית ביני לבין השפן של אנרג´ייזר .... אפילו שכאן
רואים רק ת´אזניים שלו...
 
גלי@ עוד משהו ממני../images/Emo3.gif

סופגניות החומרים 50 גרם שמרים טריים/2 כפות מחוקות+1/2 1 שמרים יבשים 1 ק"ג קמח לבן 4 ביצים ½ חבילה מרגרינה מומסת 1 כוס סוכר 4 כוסות חלב (לחמם מעט) מעט כורכום (לא חובה) למילוי - ריבה אופן ההכנה להתפיח את השמרים עם ½ כוס מים פושרים, 2 כפיות סוכר, 3 כפיות קמח. בקערה גדולה לשים את הקמח ולהוסיף את הסוכר, הביצים, המרגרינה המומסת והכורכום. לאחר שהשמרים תפחו להוסיף לקמח. להוסיף את החלב תוך כדי ערבוב הבצק. ללוש את הבצק לישה ארוכה. להשאיר למנוחה ולהתפחה שניה – מכוסה. לאחר התפחה כפולה אפשר להכין את הסופגניות. על משטח מקומח לרדד עלה ועם כוס לקרוץ עיגולים. להשאיר על משטח מקומח את העיגולים להתפחה חוזרת. (אני מכינה כך- על שולחן מניחה סדין ומקמחת את כולו. בסוף לכסות עם סדין נוסף את הכדורים שהוכנו.) אח"כ לקחת כל עיגול לטגן בשמן עמוק ולהוציא על נייר סופג. לאחר שהתקררו ולמלא בריבה.
 

גלי®

New member
../images/Emo24.gif תודה , שוש.... איזה מזל

שחנוכה 8 ימים , אפשר לנסות כל יום מתכון שונה ....
 

טומי*

New member
מה עם הדיאטה???../images/Emo6.gif

סופגניות זה טעים אבל משמין שחבל"ז
 

גלי®

New member
טומיל´ה ,לצום כדאי תמיד ביום כיפור,

תשעה באב , צום גדליה , תענית אסתר , ומבחינתי אפילו אפשר קצת בחג הפסח ... לא בחגים עם האוכל הטעים ....
 

טומי*

New member
לא יודע מה איתך.....אבל ../images/Emo6.gif

אני לא צם.האמת שגם אסור לי בשנים האחרונות ועוד יותר אמת שגם שהיה מותר לא צמתי. האמת שגם הייתי עובד בכל יום כיפור במ.ד.א.
 
למעלה