טומי בעניין הסופגניות......

  • פותח הנושא orlu
  • פורסם בתאריך

orlu

New member
טומי בעניין הסופגניות......

סופגניה טעימה יותר עם היא ריקה למיטב ידעתי. מה משפיע על כך? אוייי הפכתי אותך ליועץ קונדיטוריה,מקוה שזה מתאים לך.
 

טומי*

New member
לדעתי סופגניה טעימה...../images/Emo137.gif

גם בלי וגם עם ריבה,בטח לא ריבה האדומה והמגעילה שמוכרים בקונדיטוריות הפשוטות.בצק הסופגניות בדרך כלל,לא "מספיק" מתוקה לכן התוספת של הריבה ממש במקום.מה שכן אני הייתי מוותר על אבקת הסוכר מעל,שבדרך כלל חציו הולך על הבגדים
 

orlu

New member
כניראה שלא הבהרתי את עצמי כראוי

התכונתי שהסופגניה תהייה אורירית,חלולה,לא מלאת בצק.
 

טומי*

New member
אהההההההה.....

זה תלוי כמובן בבצק בתפיחה של הבצק והטיגון.יש לשמן את הכדורים בכדי למנוע הבצרות קרום וטיגון מהיר מדי ואז כל התנוכו נשאר בצק
 
למעלה