טומי? וואלה?

טומי? וואלה?

למצביעי שינוי היקרים, הנה לכם כמה ציטטות מדברים שאמר יו"ר המפלגה שלכם בעבר: "אני לא יודע מאיפה נולד המספר 200 אלף נשים מוכות, אולי איזה סוציולוג שמע שכן מכה את אשתו בטוסיק." טומי לפיד על נשים מוכות "שמעתי שיר עם סלסולים, שרים בערבית ומדברים ברקע על טול כרם, אז אמרתי: לא אנחנו כבשנו את טול כרם, טול כרם כבשה אותנו..." טומי לפיד על עמיר בניון "הייתי מגביל את מספר הסטודנטים המתקבלים לאוניברסיטאות ע"י הכבדה על תנאי הקבלה." טומי לפיד על העתיד שלכם "קשה לי להשתחרר מהרושם שחבורה של נודניקים בלתי נלאים הכריזה, בשם האקולוגיה, מלחמת חורמה נגד האנושות." טומי לפיד הירוק "יש קבוצה ראדיקלית של הומואים ולסביות...הם דוחפים את איברי המין שלהם מתחת לאפו של האזרח...הם קורבנות מקצועיים המשתינים על כולנו." טומי לפיד הליברלי * כל הציטוטים לקוחים מספרו של לפיד "עוד אני מדבר" ומראיון בגלי צה"ל. אם משהו צריך פה שינוי זה הפה של לפיד!

resh0

New member
במה הבדיוק הוא טועה?

אתה בטוח ש 200 אלף הוא המספר הנכון? אולי 100 אלף, אולי 300 אלף... מותר לטומי שלא לחבב מוזיקה ים תיכונית ולדבר על כך מעט בהגזמה ובאירוניה. אסור שנושא ההשכלה הגבוהה יגיע לרמה של "שוק". לא רק שזה מאפשר שחיתות, אלא שריבוי האקדמאים מוריד את ערכו של תואר אקדמי ראשון, כך שאחד ללא תואר שני יתקשה להתפרנס! אכן צריך למצוא את נקודת שיווי המשקל בכל תחום, אסור להגזים. חלק מהלוחמים ה"ירוקים" אכן נודניקים וכל עניינם העיקרי זה להתפרסם! בתור אחד שמאוד חשוב לו הנושא ה"ירוק", אני בהחלט תומך בדבריו של לפיד. אותו הדבר לגבי ההומואים והלסביות!!!! פשוט "קורבנות מקצועיים". מי שצריך "שינוי", זה כל "הקורבנות המקצועיים" שמצויים בהמונים בכנסת!!! חרדים ושומרי זכויות (חלאות) אדם. שינוי תדאג שמספרם של אלו בכנסת ישראל יפחת משמעותית וטוב שכך!!! דברים אלו נכתבו ע"י אחד שאינו תומך בשינוי לכנסת.

בהכל

200,000 זה המספר שהגיעו אליו אז שירותי הרווחה. כמובן שכשובניסט מושבע, זה לא היה ממש נוח לו. מותר לא לאהוב מוזיקה מרחית/ים תיכונית אבל ההתייחסות שלו לעניין לא הייתה מבדרת, היא הייתה גזענית. העובדה שהוא רצה לסנן את הסטודנטים, היא מתוך מטרה שלא לאפשר לאותם אלו המגיעים מהפריפרייה החברתית (לאו דווקא הגיאוגרפית) להתקדם. הברנש מנסה לשמר את מעמד האליטות האשכנזיות השבעות. בנוגע לנושא הירוק, רוב רובם של הפעילים בעניין הם מתנדבים. את התנדבותם הם עושים מתוך מטרה לשמור על הסביבה. גם אם טומי חושב שהם לפעמים טועים, לומר שהם הכריזו מלחמה על האנושות זה טיפונת מוגזם. ובנוגע להומואים, "הקורבנות המקצועיים" האלו בסך הכל מנסים לחיות את החיים שלהם, לאהוב את האהבות שלהם. אנחנו רוצים להתחתן, לקבל משכנתא כמו כל זוג, לאמץ ילדים. אנחנו רוצים לחיות. עכשיו, כשהוא רוצה את הקול ההומו-לסבי, הוא מצטייר כ´גיי-פרנדלי´ אבל בעבר, כשהוא לא היה במירוץ אחרי המצביעים, הוא חשף את ערוותו ברבים.

resh0

New member
מה הקשר לשובניזם...

כמה קל "לקחת נושא תמים ולהפוך אותו לפושע"... לא נוח שיש בכלל אלימות במשפחה, גם מקרה אחד בלבד. המספר מוגזם גם לדעתי ומותר גם ללפיד לסבור כי המספר מוגזם. לכל אחד סיגנון ההומור והעוקצנות שלו ודווקא לפיד לא ידוע בהגזמות והתשלחויות.. ישנם גם כאלו שייפרשו "נכסח להם את הצורה" כגזענות... אז מה? כל סינון הוא סוג של "מניעת התקדמות". ישנם כאלו שיפרשו את הסינון העכשוי בדיוק כפי שאתה מפרש את רעיונותיו של לפיד. עפ"י דבריך טוען לפיד כי יש לערוך סינון דק יותר עפ"י פרמטרים שוויוניים, לא עפ"י דת/גזע/מין/עיר מוצא. לכן הפרשנות שלך לא מובנת ולא מתקבלת. דבריו של לפיד בעניין פעילי הסביבה כוונו כלפי אלו שפועלים יותר למען פירסום עצמי, מאשר פעילות למען הסביבה. נראה לך שמישהו יכול לצאת כנגד כאלו שמצדדים בשימור הסביבה?? מה שהציבור ההומו-לסבי רוצה, אלו רצונות שכרגע נראה שאינן מקובלות על רוב הציבור בישראל. אם יש במפלגות אחרות ח"כים ש"רגישים לנושא", מדוע עד היום נמנעו הם מלהגיש הצעות חוק בנושא? הרי ברור אפילו לך כי הדרך להביא לשינוי במשטר דמוקרטי, זה דרך הליך דמוקרטי בכנסת... התשובה די פשוטה!!! אם "חלילה" תעבור בכנסת הצעת החוק, על מה יוכלו "לבכות ולהתפרסם" אח"כ??

אחלה חתימה מצאת לעצמך...

"חייה ותן לחיות" עלק. רק למי שהוא כמוך. לאף אחד אחר לא מגיע לחיות בצורה נורמאלית.
הציבור ההומו-לסבי דורש זכויות שוות. הציבור ההומו-לסבי דורש שלא יפלו אותו בגלל העדפה מינית. הציבור ההומו-לסבי דורש להיות שווה בן שוים. נורא פשוט.
תאמין לי שהפעילים הירוקים מחפשים פרסום. הפעילים האלו בסה"כ רוצים מה שאתה רוצה - חייה ותן לחיות. גם לבע"ח. הפעילים האלו גם רוצים בטובתנו (זיהום אוויר, מיים וכו´). הדבר האחרון שהם רוצים זה פרסום לשם פרסום - לשם "אמא תראי אני בטלווייה" תנסה לי שאלו שסובלים באופן רציף מריסוס גז דמעות, מירי כדורי גומי וכדורים חיים, ממכות רצח כשהם שרועים על הרצפה בחוסר אונים וכו´ תנסה להגיד לי שהם עושים את זה בשביל הפרסום. תנסה לעמוד בפני משפחה שאיבד האת בנה כשג´יפ משטרה דרס אותו פעמיים ע"מ לבצע "וידוא הריגה" בועידת הG8.

resh0

New member
מדוע שלא תוגש הצעת חוק??

אם הרשויות מפלות את ההומו-לסבים יכולות להיות 2 סיבות בלבד: 1. החוק לא מקנה זכויות שוות להומו-לסבים. 2. הרשויות לא מבצעות את החוק. אז מה עושים? פשוט מאוד!!! - אם הרשויות לא מבצעות את החוק, מגישים בג"ץ ומאלצים את הרשויות להתנהל עפ"י החוק. - אם החוק לא מקנה זכויות להומו-לסבים, אז צריך ליזום שינוי בחקיקה כך שהחוק כן יקנה את הזכויות האלו, בתקווה שיימצא רוב בכנסת שיצדד בהצעות החוק האלו. אז... בג"ץ זה עניין של 6000 ש"ח (כמדומני) ואני סבור שלא יהיה קושי לגייס את הסכום שאגב יוחזר במלואו במקרה של זכיה. הצעת חוק זה גם עניין פשוט!!! ואז אני שואל אותך כתומך עבודה: מדוע אף ח"כ מהעבודה לא יזם חוקים כאלו??? גם ח"כים מהשמאל יכלו, אבל "משום-מה" הם נימנעו... אני רואה 2 אפשרויות: 1. הח"כים עצמם לא מאמינים בחוקים האלו, אבל שמחים להתפרסם על גבם של האוכלוסיה הזאת. 2. הח"כים יודעים שאין רוב בכנסת להעביר חקיקה כזאת. מה נכון??? לעניין ה"ירוקים": אלו שנפגעים ע"י הרשויות זה לא קורה בהפגנות, זה קורה בהתפרעויות!!! הפגנה היא משהו ברשיון, כאשר לרשיון יש הגבלות מוסכמות בין הרשויות למארגני ההפגנה. כאשר במהלך ההפגנה עוברים המפגינים על ההגבלות, אז נדרשת התערבות הרשויות ואז הופכת ההפגנה להתפרעות אלימה ולא חוקית. בתור אחד שמאוד חשוב לו שימור הטבע (במיוחד בים, שם אני מצוי מדי-יום), אני טוען כי התנהלותם של האירגונים הקיצוניים הללו הם בניגוד לטבע!!! לא זאת הדרך להביא להשגים.

EverMan

New member
ח"כים מהעבודה כן עשו נגד זה.

יעל דיין היא האמא של כל ההומואים והלסביות ! ונלחמה על הכל בשבילהם ! וגם איתן כבל פעל לא מעט למענם , וגם קולט אביטל.

resh0

New member
אז מדוע נכשלו??

בוא וספר לנו איזו הצעת חוק ניסתה להעביר ח"כ היוצאת דיין?? לי נראה שהיא ה"אמא" של ההומו-לסבים, רק כדי להיות אמא... מה זה "פעל"?? במדינה דמוקרטית "פעל" משמעותו העביר הצעת חוק בנדון. ואולי בכל זאת הוגשו הצעות חוק שנכשלו בכנסת, המשמעות היא שנציגי הציבור לא מוכנים לשינויים מסוג זה, זאת הדמוקרטיה ויש להשלים עם ההכרעה הדמוקרטית.

"יש להשלים עם ההכרעה הדמוקרטית"

תגיד לי, אתה צריך שעור בדמוקרטיה? משטר דמוקרטי כולם שווים בפני החוק והרשויות. במדינה שאזרחיה תומכי הדמוקרטיה כולם שווים אפילו בדברים הקטנים. אני כאדם, מגיעות לי זכויות בסיסיות. מגיעה לי הזכות לומר את דברי בלי שיפגעו בי (כמו שפוגע לפיד), מגיעה לי הזכות לצאת עם מי שאני רוצה ולהתחתן עם מי שאני רוצה. זה לא משנה אם זה גבר או אישה. זו זכותי הדמוקרטית. אם אתה אוצה לשלול את זכותי להתחתן - אתה חייב לשלול גם את זכותך ואת מוסד הנישואין. אנחנו מדינה דמוקרטית. כולם שווים בפני החוק. אני רוצה לחשוב שאנחנו גם תומכים בדמוקרטיה ואי-לכך מתנהגים לכל אדם כשווה בן שווים. רק חבל שיש כאלו מפרים את הקוד הדמוקרטי הבסיסי, לא מתחרטים על כך ועוד צועקים זאת בראש חוצות. זו בושה לדמוקרטיה! לפיד הוא בושה לדמוקרטיה! וכן, חברי הכנסת וחברי התנועה העבירו חוקים רבים וגם בג"צים בנושא.

resh0

New member
דמוקרטיה זה גם...

הזכות להגיד את דעתי גם אם היא פוגעת בך, הכל במסגרת המותר בחוק. לדוגמה: מיצנע אומר: "לטרנספר מתנחלים", "להוריד להם תקציבים", "להרוס להם ישובים", "לכסח להם את הצורה".... אין ספק שדבריו פוגעים בציבורים מסויימים ועדיין הדברים בתחום החוק והדמוקרטיה. עדיין מצויה בידי זה הנפגע מדבריו של אחר הזכות לתבוע את האחר ובית המשפט יחליט האם היתה כאן חריגה מהמותר בחוק. זאת הדמוקרטיה שלי ושלך!!! יש לך הצעות לשינויים? אף אחד לא מנע מהומו-לסבי להתחתן, אבל החוק הישראל כרגע אינו מכיר בנישואים כאלו. למה לא מכיר??? כי זה החוק!!!! רוצה שיכירו בנישואים האלו? יש לשנות את החוק!! רוצה לשנות את החוק? יש להציע הצעת חוק ולקבל הכרעה דמוקרטית בכנסת!!! אין דרך אחרת ואתה יודע זאת היטב. אני יודע שתומכי השמאל נוטים להתעלם מלרדת לפרטים ואוהבים לדבר בססמאות, אבל אולי אתה תחרוג ותציג בפני משתתפי הפורום את העשיה בתחום החקיקה בענייני ההומו-לסבים? בוא ניכנס עוד עמוק לתוך הפרטים: מדוע "האמא של הקהילה ההומו-לסבית" ח"כ היוצאת דיין, לא הגישה בכנסת הצעת החוק בנוסח: "מדינת ישראל תכיר הכרה מלאה בנישואים בין בני אותו המין, כנישואים בין בעלי מין שונה." החוק היה מוגש לכנסת ואז הייתם רואים מי מצביע בעד ומי נגד ואז לא הייתם בדילמה בעד מי להצביע. אם אתם חושבים שטענותיהם של ההומו-לסבית נכונות והגיוניות, מכאן שבקלות הייתם משיגים רוב בכנסת!!! אז לכו ושאלו את ח"כ דיין מדוע נמנעה מלעשות כך.

EverMan

New member
מי אמר שהיא לא ?

זה שזה לא עבר זה משהו אחר. אתה יודע מה זה להעביר דבר כזה תחת כנסת שיש בה רוב ענקי לש"ס ומפד"ל , לאיחוד הלאומי ולעוד מפלגות כאלו ? (שלא לדבר שגם הערבים מתנגדים לזה) ! לא נשארו לי פליירים של דיין מהפריימריז - אבל יעל דיין העבירה חוקים נגד אפליה נגד הומואים ולסביות , בעד מעמד האישה , והייתה בין האנשים הפעילים ביותר נגד אפליה על רקע מיני במדינה (ואני מאמין שכל מי שהיה במצעד הגאווה זוכר אותה).

resh0

New member
אז כנראה שהעניין לא קשור לפוליטיקה.

מדובר בעמדותיהם של ציבורים גדולים שלא רואים את עניין הדרישות של ההומו-לסבים כדרישות שיש להענות להן. זאת הדמוקרטיה, תאהב אותה או לא. על הקהילה ההומו-לסבית להשקיע יותר במישור ההסברתי למשך זמן, לפעול כך שתמצא ברוב הציבור סימפטיה לעמדתם ורק אז, כאשר תהיה סימפטיה בציבור, אז לפעול במישור הפוליטי כדי לשנות את החוק. מבחינתי אוכל לומר כי הפעילות הפוליטית של אלו שמתיימרים להיות נציגיהם של הקהילה ההומו לסבית, גרמו אצלי רק לאמפטיה!!!! לא סימפטיה. כמוני, אני חושב שישנם עוד רבים. אין לערבב נושא זה עם קידום מעמד האישה בישראל. החוק בישראל אינו מפלה בין גבר לאישה, אבל המציאות בהחלט מפלה. כאן נדרשת עבודה פרלמנטרית כדי ליישם את החוק, כלומר להוציא אל המציאות בשטח את שנכתב על הנייר. הערבוב בין 2 הנושאים רק מזיקים לעניין קידום מעמד האישה וחבל. על כל מקרה בבקשה!!!! דוגמאות, כל-כך קשה לך??? בעצם תמיד יש לך דוגמאות על "תמכה בעד..., הצטלמה בעד..., ייצגה בעד..., קוראים לזה עסקנות!!!!! אחד שדואג קודם כל לעצמו ולפרסומו.

EverMan

New member
תמכה בעד , הצטלמה בעד , ייצגה

בעד , ואז העבירה חוק בעד! דוגמאות כן קשה להביא ! כי לא כל ח"כ מפרסם את כל החוקים שהוא העביר וזה לא רשום בשום מקום מלבד רשומות הכנסת שאורכן יכול להקיף את כדור הארץ פעמיים. את הפליירים שלה כבר אין לי. אבל את חוק מעמד האישה , ואת חוק שוויון ההומואים והלסביות , וחוק יסוד כבוד האדם וחירותו - עברו בזכותה ! אלו 3 חוקים שערכם לא יסולא בפז - ו3 דוגמאות מספיקות מאוד לדעתי !

resh0

New member
סלח לי, אבל אין לך מושג...

חוק יסוד כבוד האדם וחירותו, כשמו כן הוא!!! "חוק יסוד". באמת שזה לא קשור לח"כ דיין, מדובר בחוקים ישנים מאוד... חוק מעמד האישה: אין חוק כזה!!!! מעמד האישה השיוויוני עפ"י חוק מעוגן במגילת העצמאות ובחוקי היסוד של המדינה: "ללא הבדל דת/גזע/מין". גם זה לא קשור לח"כ דיין. חוק שיוויון ההומואים והלסביות: מה?????????? אילו היה חוק כזה, אז לא היתה להם כל בעיה... עיוני, אין חוק כזה. פשוט אין לך מושג!!!!!! חפש לך 3 דוגמאות אחרות ואולי תציל במעט את כבודך...

הנה:

חוק שוויון זכויות האישה (עבר בשנת 2000).
חוק חובת ייצוג הולם לנשים בכל המערכות.
חוק מניעת אפלייה על רקע נטייה מינית. שמח? זה יעל דיין יזמה והעבירה.

EverMan

New member
פה יש 2 מתוך החוקים שאני אמרתי

וחוק יסוד כבוד האדם וחירותו - עבר בשנת 1993 ע"י הכנסת ה13. שהיוזמים שלו היו היונים מהעבודה ומרצ. אין לנו חוקה , החוקי יסוד לא נכתבו ב1948 ! ולמגילת העצמאות אין נופך חוקי. רק נופך רוחני (צריך ללכת ברוחה).

resh0

New member
מדובר בתיקונים לחוקים ישנים.

לא חוקים חדשים. תיקון חוק יסוד כבוד האדם וחרותו.

EverMan

New member
לא , חוק יסוד כבוד האדם וחירות

הוא חוק שקיים רק משנת 93. למד אזרחותך. וכל החוקים שהיא חוקקה - הם חוקים חדשים. וזה בלי חוקים נגד הטרדה מינית (שהיא זו שהעבירה בתחילת שנות ה90) ועוד כמו : חוק העבודה השווה וכו´.

guruyaya

New member
בג"צ

עולה 10000 ש"ח, ועל פי אחת המרצות שלי לא מחזירים לך גרוש (יכול להיות שהיא טועה, היא לא בטוחה). מעבר לכך, בג"צ הוא לא המקום לחוקק חוקים, אלה לאכוף את החוקים הקיימים.

Grimble Grumble

New member
צודק במספר דברים

למרות שאני לא מתומכי לפיד... אין ספק שהוא צודק בקשר למה שהוא אומר לגבי מוסיקה מזרחית. אני מסכים איתו מאד לגבי תנאי הקבלה לאוניברסיטה וגם בקשר לאקולוגיה יש הרבה צדק בדבריו...

למעלה