חלה לשבת המתכון......./images/Emo92.gif
קילו וחצי קמח 2 תפוחי אדמה 25 גר' שמרים 1 כפית מלח קמצוץ סוכר מים פושרים לפי הצורך 3 כפות שמן לבשל את תפוחי אדמה, ואחרי הקילוף לגרדו על פומפייה בינונית. העשייה כרגיל ראשית השמרים עם הקצת סוכר,לאחר מכן כל החומרים במערבל. הבצק אמור להיות לא רך ולא קשה מדי...העיקר שלא ידבק לידיים. מנוחה לבצק כשעה, לאחר מכן עושים את הצורה ושוב מנוחה האפייה כחצי שעה עד ארבעים דקות בתנור מחומם מראש ל 200-250 מעלות, תלוי בסוג התנור.