טומי,חבל על הזמן החלה שלך מדיפה

orlu

New member
אני יודעת לכן שאלתי איך פתאום את

מופיעה פה בפורום לפתע ובהקשר החלה מה את כל הזמן מאחורי הקלעים?חחחחחחחחחחחח
 

פילומנה

New member
../images/Emo54.gifחלה לשבת

כולם כל כך מתלהבים מהחלה של טומי....עד שבא גם לי להכין...היכן פורסם המתכון? אשמח לקבל הסבר ולהכין. תודה מראש
 

טומי*

New member
חלה לשבת המתכון......./images/Emo92.gif

קילו וחצי קמח 2 תפוחי אדמה 25 גר' שמרים 1 כפית מלח קמצוץ סוכר מים פושרים לפי הצורך 3 כפות שמן לבשל את תפוחי אדמה, ואחרי הקילוף לגרדו על פומפייה בינונית. העשייה כרגיל ראשית השמרים עם הקצת סוכר,לאחר מכן כל החומרים במערבל. הבצק אמור להיות לא רך ולא קשה מדי...העיקר שלא ידבק לידיים. מנוחה לבצק כשעה, לאחר מכן עושים את הצורה ושוב מנוחה האפייה כחצי שעה עד ארבעים דקות בתנור מחומם מראש ל 200-250 מעלות, תלוי בסוג התנור.
 

פילומנה

New member
מענין מאוד

המתכון עושה רושם מעניין. אנסה ואדווח. תודה על מהירות התגובה.
 
למעלה