טומי לפיד סתם היום את הפה

שרוף

New member
טומי לפיד סתם היום את הפה

לכל אותם אפסים המנסים בכל כוחם להכפיש את שינוי. דבריו ברורים ולא מעורפלים כמו שאר הפוליטיקאים הרקובים של הליכוד עבודה מרצ. שינוי תצטרף לליכוד אך ורק אם החרדים בחוץ. וכך שומרת שינוי על היושר שלה ועל הבטחותיה לבוחריה. מצרך נדיר מאוד בפוליטיקה הרקובה שלנו. חזק ואמץ שינוי בבחירות הבאות לכנסת תקבלי בין שישה עשר מנדטים לעשרים מנדטים. הצעתי לכל מי ששפוי במדינה הזאת בבחירות הקרובות לשלשל פתק לבן בקלפי לאות מחאה על כניעתן של העבודה והליכוד לחבורת העבריינים שס ויהדות התורה וקנית שלטון בכסף. ובבחירות הבאות לכנסת הצביעו שינוי.

שאלה לי אליך

ואם יהיו שישה עשר מנדטים לשינוי אז מה?? מה תעשו שמרץ לא ניסתה לעשות? תכניסו לשכל הקטן והטיפש שלכם דבר אחד ש``ס היא המפלגה הכי אנוכית, חכמה, סוחפת ולא אינטלגינטית שקמה במדינה הזו, ולכן היא תישאר הממפלגה החזקה בכנסת שינוי לא מסוגלת לשנות דבר עוד כמה שנים שנשלם לטומי לפיד כסף יקר על זה שהוא נובח בכנסת על החרדים על מה ולמה? מילא תצביע מרץ למרץ יש עוד מטרות חוץ מלנגח את החרדים

שרוף

New member
אם אתה מסכים גם איתי וגם איתו

אז אתה מסכים מסכין אולי תחליט כבר? ואתה אלוני איך אתה רוצה שאני אגלה איפוק כלפי הט...... הזה?

google

New member
שרוף

יש לך בעיה רצינית של סבלנות והבנה. אולי אתה אפילו לא קורא את ההודעות. אתה דיברת על מה שטומי לפיד אומר על המפלגות ועל התנגותן. החבר השני דיבר על העקביות של שס וכמה זה יעלה לנו. אחי תן גז

שרוף

New member
מרצ גמרה את הקריירה

וגם שס גמרה את הקרירה. זה רק ענין של זמן. ההתקפה האלימה שלך בנוסח ``שכל קטן וטיפש`` נובח בכנסת מראה על הפניקה בה אתה נמצא. החרדים בשבילי כיהודי חילוני אבל יהודי לא פחות ממך וגם בשביל הרבה דתיים במדינה הזאת מיצגים את השחור הרע והאפל בדת ישראל. שס היא לא ריבון הדת והיא מיצגת את הזרם של נטורי קרטא הידועים לשמצה שהלכו למופתי ולעבדאללה וביקשו לחיות תחת שלטון הממלכה ההאשמית בטענה שהם מתנגדים לציונות. מענין ששתי המפלגות האלו שס ומרצ אובססיביות בתקיפתן את שינוי יש הרבה מן המשותף בין שתי המפלגות האלו השנאה שלהן לשינוי ומכירת ישראל לערבים.

nirkabalo

New member
מזמן לא קראתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת...

``שס היא לא ריבון הדת והיא מיצגת את הזרם של נטורי קרטא``??????????????? מה הקשר בכלל??? אם ש``ס הייתה מייצגת את נטורי קרתא היא בכלל לא היתה משתתפת בממשלה,הרב שלה לא היה נבחר להיות רב ראשי ספרדי לישראל וחלק גדול (אם לא רוב) מהחברים בש``ס לא היה הולך לשרת אפילו בצורה סימלית בצבא ,כפי שאכן הם עשו. אבל אתה שחושב את עצמך כמהפכן העולם החדש, רואה את כל החרדים דרך אותם משקפיים שחורים ומלאי שינאה. ש``ס (למרות כל הטינה שלי כלפיה בגלל אי פיזור הכנסת),היא המפלגה היחידה ש ב א מ ת דואגת לבוחריה,גם אם זה בדרך שלא נראת לך. אני לא רואה ברירה אחרת בשביל החרדים במדדינה הזאת. אם לא היו להם מפלגות ,הם לא היו מקבלים כספים ואנשים כמוך היו מכחידים אותם ולמעשה מכחידים את כל מאות אלפי האנשים (שלא מתעסקים בפוליטיקה אלא אך ורק בתורה) שלדעתי בזכותם יש במדינה הזאת עוד ערך למילה ``יהודית`` במשפט ``מדינה יהודית דמוקרטית`` , כפי שאני חושב שבזכותך יש ערך למילה ``דמוקרטית``. בושא גיוס חרדים אני טוען ואני חושב שיש רוב במדינה לדעה שלי שאומרת שמי שלומד תורה ,שילמד תורה (אני אישית חושב שכמו שיש מישהו ששומר על חוסננו הביטחוני צריך שיהיה מי שישמור על החוסן היהודי הרוחני) ומי שלא, יבחר בין צבא או שירות לאומי ואחר כך ייצא לעבודה. ועדיין לא קיבלתי תשובה די טובה לנושא טומי לפיד והחרדים האשכנזים או הספרדים.

למעלה