טומי לפיד.

nirkabalo

New member
טומי לפיד.

רציתי להעלות כאן נושא שהציק לי ממזמן. טומי לפיד כל הזמן תוקף את ש``ס ואף הצהיר בפני כל מי שרק היה מוכן לשמוע , שהוא לא יישב בממשלה אחת עם ש``ס. לעומת זאת,לא יצא לי לשמוע אותו מתריס כנגד החרדים האשכנזים,קרי יהדות התורה והאגודה וגם לא פסל כמדומני ישיבה איתם באותה ממשלה (נכון שהם מבקשים לעצמם להיות ``רק`` סגני שרים,אבל בפועל מקבלים סמכויות של שרים.). אז אולי הבעיה שלו היא לאו דווקא החרדים ככלל?? אני לא בא להאשים אותו בגזענות אלא רק שואל.

asasd

New member
טומי לפיד

ש``ס גנבים מיום שהצטרפו לפוליטיקה

שרוף

New member
שס חבורת עבריינים עם רב

מפוקפק שקורא לעצמו מקובל. זאת דעתי ודעת עשרות אלפי אנשים במדינה אולי מאות אלפים העתיד יאמר. טומי לפיד מייצג נאמנה את כל מי שפקעה נפשו מהפוליטיקה המלוכלכת של מפלגת העבודה, הליכוד, מרצ, שס, ואגודת ישראל. שינוי מיצגת את אלה שרוצים בשלטון הרוב במדינה קרי דמוקרטיה אמיתית ולא מזויפת. שינוי תנועה ``גזענית`` זאת תעמולה מלוכלכת של שס ומרצ שלשניהם יש מטרה משותפת בהפלת שינוי.שינוי לא יוצאת נגד הדת בישראל ולא נגד אנשים דתיים. שינוי יוצאת נגד מאפיה עבריינית שהשתלטה על הכנסת ומוסדות השלטון בישראל והפכה את ישראל לדמוקרטיה בגרוש. בבחירות הבאות שינוי תקבל לפחות בין שישה עשר מנדטים ל עשרים מנדטים על אפם וחמתם של מרצ ושס.

אלוני.

New member
דיוק

בראש ש``ס עומד הרג עובדיה יוסף ולא מקובל. טענתך בדבר עשרות או מאות אלפים שחושבים כמוך מקובלת , עליי לפחות, אבל מה עם מאות אלפים שתומכים בש``ס- האם דעתם אינה נחשבת ????

שרוף

New member
דעתם אכן נחשבת

העובדה ששס ולא שינוי בינתיים בקואליציה.(מנדטים) אבל אם היינו עושים משאל עם היום את מי מעדיפים הישראלים בקואליציה את שס או שינוי מה לדעתך היתה התוצאה?

למעלה