טומי,מידיי יום ניראה לי שהפרח בכניסה לפורום ניפתח לאט לאט סתם תחושה?
ט טומי* New member 18/5/04 #6 כן למה לא? יש לי מלא תמונות מחיפה ובמיוחד מהבהאי. בשבוע שעבר היינו שם אז צילמתי קצת
J ju100 New member 18/5/04 #9 אין טענות...להיפך...../images/Emo41.gif אתר תיירות מרהיב ביופיו..בעיקר הגנים התלויים...
evike Well-known member מנהל 18/5/04 #10 ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif תמונות שקבלתי מחברים שקיעה מחיפה. להנאת כולם, ובמיוחד לחיפאים.
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif תמונות שקבלתי מחברים שקיעה מחיפה. להנאת כולם, ובמיוחד לחיפאים.
evike Well-known member מנהל 18/5/04 #13 את השקיעה האחרונה והכי היפה המערכת לא מצליחה להעביר. היא אמנם בפורמט שונה (bmp שמותר להעברה), ואין לי מושג למה אי אפשר. ניסיתי 4 פעמים. חבל. למעשה, 2 מהן הן לא שקיעות, סתם תמונות יפות.
את השקיעה האחרונה והכי היפה המערכת לא מצליחה להעביר. היא אמנם בפורמט שונה (bmp שמותר להעברה), ואין לי מושג למה אי אפשר. ניסיתי 4 פעמים. חבל. למעשה, 2 מהן הן לא שקיעות, סתם תמונות יפות.
ב ברק 188 New member 19/5/04 #14 יפות ומרהיבות שבא לבכות עד כמה... עד כמה תמונה למציאות לא דומה, לא להעלב חיפה יפה אבל...לא כמו בתמונה.
יפות ומרהיבות שבא לבכות עד כמה... עד כמה תמונה למציאות לא דומה, לא להעלב חיפה יפה אבל...לא כמו בתמונה.
J ju100 New member 19/5/04 #15 188...מה פתאום...../images/Emo41.gif להעלב..כל אחד ודעותיו וטעמו...אגב יש מציאות תמונות כאלה על אמת.. מה שמצביע על כך שמזמן לא ביקרת בחיפה..או שביקרת ולא במקומות הנכונים..
188...מה פתאום...../images/Emo41.gif להעלב..כל אחד ודעותיו וטעמו...אגב יש מציאות תמונות כאלה על אמת.. מה שמצביע על כך שמזמן לא ביקרת בחיפה..או שביקרת ולא במקומות הנכונים..
ב ברק 188 New member 19/5/04 #16 אכן הצדק עימך ביקורי היו יותר... בכיוון אזורי הנמל, הקישון, מפעלי הכימכלים ושם די מחריד, את הכרמל אני מאוד אוהב באמת יפה מאוד, אולי הדרכה מתושב/ת העיר יעזרו לי יותר להכיר?...
אכן הצדק עימך ביקורי היו יותר... בכיוון אזורי הנמל, הקישון, מפעלי הכימכלים ושם די מחריד, את הכרמל אני מאוד אוהב באמת יפה מאוד, אולי הדרכה מתושב/ת העיר יעזרו לי יותר להכיר?...
J ju100 New member 20/5/04 #17 188...../images/Emo41.gif פרסם מודעה במקומון:.."מחפש מדריך/כה להכיר את עירכם היפה חיפה"..