טומי מנהל הפורום שלום לך,חשבתי

antush

New member
טומי מנהל הפורום שלום לך,חשבתי

שאולי כדאי להציע לפורום דור שני להיצטרף ולהיתארגן לסיור במוזיאון ההונגרי בצפת,אני רואה שגם להם יש עניין,מה דעתך?

טומי*

New member
רעיון מצוין רק שהמנהלת כרגע..../images/Emo160.gif

נסעה לחו"ל,אומנם אפשרי גם בלעדיה אך מין הראוי לחקות שהיא תחזור בעוד כעשרה ימים.מה גם שהמזג אויר אולי ישתפר.אבל אם בראש שלך לארגן אשמח לשתף פעולה.

טומי יקירי מה שלומך?../images/Emo140.gif

ובכלל כולם נוכחות, מה שלומכם?, מה מצב הקור והגשם אצלכם?, ספרו קצת..

טומי*

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif קודם היתה ממש סופה...

שלומי 10 תודה ואת? איך מתקדמים העינים? הוא גודל?השובב הקטן? בריאות ואושר לכולם!

גם פה קר מאוד../images/Emo186.gif והגשם לא מפסיק

אף היה ברד בלילה מהקור הנועז פה בצפון... לגבי השובב כן הוא גדל לו יופי מסיימת כבר חודש שלישי ונוגעת ממש ברביעי ותודה על הברכות יקירי
בוקר טוב עולם, ולכולם\ן

ILM

New member
סיור במוזיאון

הרעיון נחמד מאד .אך עליך לדעת שלא כל חברי פורום שואה דור-שני יוצאי הונגריה או ידים של יוצאי הונגריה (אני למשל כן).מוצא חן בעיניי הרעיון

לבקר במוזאון, מספיק להיות אדם

תרבותי...
טומי - לא נושעים לשום מקום בלדיך! ביקור במוזיון הזדמנות טובה לגיבוש אנשי הפורום...אנכנו, בפורום תכנון, נפגשנו יחסית אחרי הרבה זמן...אבל מאז, כבר פעם שניה, ועשה טוב לפורום! אני בשמחה, רק לא בגשם, בבקשה...

kropacsek

New member
מוזיאון

צריך לארגן את המפגש יפה שעה אחת קודם. עד אז, מצאתי בתל-אביב מקום שנקרא HUNGARY PUB ונמצא בפרישמן 10 בערך. עוד לא ברור לי אם המקום מיועד לפועלים זרים או לתיירים (יש כאן די הרבה אני חושב) בכל מקרה, הבירה שם היא צ´כית.

טומי*

New member
הם חברים טובים שלי...../images/Emo9.gif

הם היו עד הראשון לדצמבר ליד אלנבי ברח´ נג´רה ועכשיו בפרישמן 8 בעל הבית בשם FERI הונגרי שהתגייר לפני שבע שנים עלה ארצה מסאגד-SZEGED וחברתו החמודה זיטה.רוב המבקרים הם באמת עובדים זרים מהונגריה,אך ישנם גם ישראלים רבים שמבקרים שם.אני באופן אישי פעמיים שלוש בשבוע נכנס.האמת שכבר רציתי לכתוב על כך,רק שאני מנסה להשיג הנחה לחברי הפורום שם לכן המתנתי

טומי*

New member
יהיה שם מסיבת סלבסטר וגם....../images/Emo139.gif

חגיגה גדולה בחג המולד

טומי*

New member
אומנם זו לא ממש מסעדה...../images/Emo96.gif

יותר בית קפה ובירות,אבל תמיד ניתן לאכול איזה צלחת גולש חם או מאכל הונגרי אחר שהאדון פארי מכין כל יום משהו אחר. לא זה לא כמו אצל יהודית המחירים ממש סבירים לדעתי.אברר מאוחר יותר

orlu

New member
טומי לא סתם בליין,אפילו דואג להנחה

אני תמיד בעד אוכל טוב

reuven4u

New member
נשמע מצויין!

אוכל פשוט - כל יום משהו אחר! איזה כיף - אני מתכוון לבקר שם! נהיתי רעב!

reuven4u

New member
תראו מה נהיה!

התחלנו בנושא של מוזאונים - ו הגענו לשתיה ואוכל בפאב שכונתי בת"א.... מעניין מה זה אומר עלנו?... (אולי שאנחנו רעבים... :)) )

kropacsek

New member
אז מתי נפגשים?

נראה לי שאני הולך לדגום את המקום היום אחרי העבודה, בערך 16:30. מישהו מצטרף?

reuven4u

New member
בשמחה היתי מצטרף-

אבל לצערי היום אחרי העבודה אצלי זה יהיה הרבה יותר מאוחר. :(((

למעלה