טונה מעושנת ופרושטו בקר

Qcumber

New member
טונה מעושנת ופרושטו בקר

בסיור אקראי בסופר נתקלתי בשני אלה - טונה מעושנת של דגי תנובה, ופרושטו (אנאערף אין לי מושג איך מאייתים את זה) בקר של טירת צבי. שניהם טעימים בצורה בלתי רגילה - אין בכלל מה להשוות לטונה במים - וגם בעלי ערכים תזונתיים טובים מאוד למי שעוסק בספורט (לטונה 33 גרם חלבון בלי פחמימות ושומן בכלל; לפרושטו 35 גרם חלבון, 4 גרם שומן וגרם פחמימות), אבל אני מניח שיש איזה קאץ'. אני אודה מאוד למי שיוכל לומר מהו. תודה מראש.
 
פשוט

מדוברי במוצרים מעובדים כלומר במהלך הייצור הוספו להם חומרי שימור, צבעי מאכל "טבעיים" ועוד חומרים שמטרתם להביא את המוצר לצורה וטעם מסויימים. אז טבעי ובריא זה לא. טעים ? יכול להיות וגם אם המוצר תחת פיקוח אז אכילה במידה סבירה כלומר לא לבסס את ארוחות הצהריים עליו , אינה מזיקה. ודרך אגב פרושוטו בקר זו בדיחה לא רעה. במקור זה נעשה מבשר חזיר מעובד מעושן או מיובש וטעים כמו חטא.
 
למעלה