טונה

טונה

קודם כל, דודי אשם בהכל. קבענו איתו במרינה בהרצליה. *אנחנו* הגענו בזמן, וחיכינו וחיכינו, ומי לא בא? נכון. ומרוב שהשתעממנו בזמן שחיכינו, אז קצת שיחקנו עם ז´רז´רת מתכת של 20 גרם ותפסנו טונה יפה של חצי קילו. אחרי שתפסנו אותה, החלטנו שמספיקה טונה אחת, וכדאי להשאיר את היתר בים בשביל הדייגים האחרים המסכנים שלא מצליחים לתפוס טונות. אה... טוב... לא שזה ממש חשוב, אבל החלטנו את זה אחרי שעה-שעתיים של נסיונות נוספים... חוץ מזה, ניסינו את הבולונז החדש שלנו. אבל בגלל שהוא עדין בהרצה, החלטנו רק להתאמן בלזרוק חוט עם מצוף, משקולות, קרס ובצק למים, ולהרים, ולקשור קרסים חדשים, ולזרוק, ולקשור עוד קרסים ולזרוק ולקשור... בקיצור, החלטנו שלא נתפוס אף דג עם הבולונז, ונשאיר את זה לחברינו שבאו איתנו, עם אותו ציוד, ועם אותם קרסים, ועם אותו בצק, והנבלו..., סליחה, ה"חברים" שלנו הוציאו סרגוסים ענקיים (אני מעריך שהיו כאלה של חצי קילו) ואנחנו רק המשכנו להתאמן.

ohad היחיד

New member
יפה יפה

אבל לא אמרת מי תפס איך תפסו וכו´ שבת שלום ,ואולי גם אני יהיה מחר בים

זה הכל עניין של עבודת צוות

תראה, אתה לבד לא יכול לתפוס דג. צריך עבודת צוות ושיתוף פעולה שלך ושל הדג, וזה בדיוק מה שהיה כאן. אני נעזרתי בחכה כדי לזרוק את הז´רז´רה למים באזור הכניסה למרינה. אמנם מצוף זריקה היה גם הוא מעורב, אבל תרם רק כדי למנוע תפיסה של הז´רז´רה בסלעים. בכל אופן, המיבצע כלל אותי וחכה בקצה אחד של החוט, ואת הדג וז´רז´רה בקצה השני. ולמרות שאני הייתי צריך לעשות את כל העבודה הקשה של גילגול החוט, והדג בכלל לא עזר ורק קיפץ לו, בסוף הוא עוד ניסה לקפוץ מהדלי חזרה למיים. כפוי טובה. פעם אחרונה שאני נותן לו להשתתף בדיג.

קצה המזח, ליד המגדלור. ירידה לגובה המים בכיוון צפון מזרח. זריקה בכל הגיזרה האפשרית מנקודה זו (ממזרח עד צפון). ההסבר מספיק ברור וממוקד? בכיוון צפון צפון מזרח, במרחק 100-200 מטר נצפו המון קפיצות דגים אבל כנראה רק טונה אחת טעתה בדרך והתקרבה למרינה, אז לא נראה לי שהמיקום שלי ממש מסמן את המקום המתאים ביותר.

ברכות לטונה וליוביוב

נו ,שפע ברכות למזרזר החדש..... יש עמל בלקום מוקדם! סחתיין עליכום.. מודה באשמה לא באתי,אתה יודע למה.....ככה זה להיות ביביסיטר(כמוך). בכל מקרה ,ההרצה לוקחת זמן בבולונז,עובדה אני עדיין לומד מ.....אלוהים שיודע גם יודע בכל מצב להוציא דגים "ה"חברים" שלנו הוציאו סרגוסים ענקיים "....אתה אמרתה. בנתיים בריאות ותזהר שלא יטפסו עלייך.

אוריא

New member
טונית לי, טונית לי, טונית לי ירוקה.

כמה חודשים אתה מנסה ללא תוצאות? נראה לי שהטונית הזה החזירה את ההשקעה. איזה כיף היה לראות אותך שמח. אגב לא סיפרת על מצוף הזריקה המיוחד שלך. אם אתה פותח עסק אני רוצה להיות שותף.

rondadon

New member
כל הכבוד!!!

אתה רואה?! פשוט אסור להתייאש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה