טונות בז´ירז´ור...

rondadon

New member
טונות בז´ירז´ור...

ראיתי באתרים רבים שיש "נוצות" לדיג טונות ובוניטו במיוחד בגרירה מהירה מסירה... זה באמת עובד??? כלומר...אני שם לב שסקיפר תופס אותם על רפלות ולא משתמש בנוצות... אז...אולי מישהו יוכל לעזור לי? מצורפת התמונה של הנוצה שיש לי...דעות אם היא יעילה...אני יודע שהיא יעילה לאינטיאס...וגם אופיר יודע...

Barracuda

New member
אני באמת ראיתי שתופסים אינטיאסים אם

נוצות גדולות באורך של כ20 ס"מ ולא מסירה אבל טונות אני לא יודע אבל יש לי את מי לשאול ואני מחר ידבר איתו ויחזיר לך תשובה.

רון

לפי מיטב ידיעתי הנוצות והסקווידים למיניהם הם פתיונות מועדפים על דייג בגרירה והם תופסים כמעט הכל,,,,גם טונות

Rembi

New member
רון, רון, רון...

Fly Fishing.... זה מה בדיוק הסיבה שנוצות קיימות ! בשיטה זו אתה לא "מטיל" את ה-Fly, אתה גורר מסירה, ובעת הוק-אפ, אתה מנהל את המאבק כרגיל (עם חכת Fly Fishing). הההממממממ.... רק תדמיין מה זה להחזיק טונה על Fly Fishing.... אני מניח שזה די קרוב להרגשה של להחזיר טיל ים-ים קשור בחוט של שמונה קילו ! :) הריר נוזל לי ! :) כמובן שהציוד הוא לפחות באזור ה-12 (חכות Fly Fishing נמדדות לפי משקלים 6-7-8 וכד´) מאוד מומלץ! חוויה בלתי נשכחת. רמבי. נ.ב - זה לא אומר שאתה לא יכול לקשור לחכה רגילה ולהמשיך כרגיל.

S K I P E R 2

New member
הנוצות טובות לטונות השחורות

מסתבר כי הטונות הלבנות שנמצאות כרגע אלצנו לא מתלהבות מהנוצות לעומתן הטונות השחורות שיגיעו אלינו בעוד כ-3 חודשים מתלהבות מהנוצות ואז נוציא את מלאי פתיונות הנוצות.

rondadon

New member
טונות שחורת עוד 3 חודשים???

אתה מתכוון בטח בעומק מסירה ולא קרוב לחוף נכון?

למעלה