טוניקה מבד סאטן

טוניקה מבד סאטן

שלום לכולן=) אני פה בפעם הראשונה ויש לי שאלה.. קניתי בד סאטן לתחפושת של פיטר פן שאני רוצה לתפור לעצמי, אבל אני אובדת עצות מה עושים ואיך מתחילים.. האם מישהי יודעת ויכולה לעזור לי? אני רוצה שהטוניקה תהיה בשפיצים הארוכים עד הברך ושהבד יפול על הגוף בעקרון יש לי סרט חום שהוא אמור להיות החגורה-ככה שאני לא דואגת לבעיית המותניים.. ציירתי משהו שבערך דומה למה שאני מתכוונת.. ממש ממש תודה למי שתוכל לעזור לי..

מיקה 025

New member
מנסה..

קחי את הציור ששירטטת ותעבירי אותו לנייר. קחי בחשבון: רוחב חזה, רוחב ירכיים, אורך מהכתף לברך ולפי כל הנתונים האלה תשרטטי את הגיזרה + 4 ס"מ בכל צד כי את צריכה 1.5 ס"מ בשביל התפר (את תופרת במרחק של 1.5 ס"מ משולי הבד. ועוד 2.5 ס"מ כי הבד שבחרת הוא לא גמיש כמו טריקו ואת צריכה שיהיה לך נח להכנס אליו. הייתי ממליצה לך לקחת חולצה רחבה שטובה לך ולפיה לעבוד עם השיפוצים שאת רוצה. תניחי את הגיזרה על הבד כשהוא מקופל לשתיים (בשביל קדימה ואחורה) ותגזרי. תתפרי בשני צדי הבגד, בכתפיים, ובשרוולים. זה לא יצא מדויק, אבל אם את רזה אז החגורה תתן לזה צורה וזה יראה סביר (אם לא אז אני הייתי מוותרת כי אולי זה לא יחמיא..) קחי בחשבון שזה עלול להיות לא מתאים למידתך כי את לא עובדת עם גיזרה מדויקת וזה הכל בערך..

למעלה