כולל את אמנדה קוצ´ר, יילנה דוקיץ האהובה, סילביה פארינה אליה, אמי פרייזר, ליסה ריימונד, מיילן טו, ועוד כמה שמות בכלל לא רעים!! ההימור שלי נע בן דוקיץ (תלוי בפציעה), לבין אמנדה קוצ´ר!!! מה דעתכם???
אמנדה קוצר היא אחת הטניסאיות האהובות עלי.קטנת קומה,לוחמת,נמרצת וניצחה המון פעמים את שטפי גרף..בשנה האחרונה היא בירידה ולדעתי דוקיץ ופארינה-אליה טובות יותר כרגע.
רפי אל תקפוץ למסקנות מהירות, אם היא מבוגרת ולא שמעת עליה לאו דווקא אומר שהיא לא כזו טובה, אולי אתה לא כל כך מעורה בחומר... אמנדה קוצר אכן מבוגרת יחסית לשאר בשחקניות בסבב, היא בת 30 אבל עדיין שחקנית טובה,מדורגת כיום במקום ה-17, הדירוג הטוב ביותר שלה היה במקום ה-3 בשנת 1997 והיא מחזיקה בכ-8 תארים ביחידים ובעוד 9 בזוגות. שחקנית ממש לא רעה בהתחשב בגובה הנמוך שלה (1.58). אני בכל זאת אלך בהימור של על יילנה דוקיץ הצעירה, אם היא אכן בריאה ב-100% אין שום סיבה שהיא לא תיקח את הטורניר...
קודם כל - התוצאות שהיו עד עכשיו בטורניר: A. Jidkova d. S. Reeves 62 36 62 (5)A. Serra-Zanetti d. (WC)M. Ljucic 60 36 62 - אותה זאנטי שהגיע לחצי גמר באוסטרליה - שם הפסידה להינגיס (3)A. Sugiyama d. S. Obata 76(6) 64 A. Kapros d. (8)M. Irvin 64 64 חוץ מזה - קוצ´ר אומנם מבוגרת - אבל שחקנית טובה מאוד - ולהערכתי, יש לה סיכוי גבוה מאוד לקחת את הטורניר הקרוב, ורפי, חבל מאוד שלא שמעת אליה, אבל כפי שאלון ציין לבחורה יש זכיות רבות (8 ליתר דיוק, בתארי WTA).
דוקיץ פרשה מטורניר ממפיס, וכרגע - קוצ´ר היא אכן המובילה לנצח בטורניר!! להלן התוצאות שהיו עד עכשיו: סיבוב ראשון: S. Talaja d. W. Prakusya 60 61 J. Nejedly d. S. Noorlander 76(3) 62 Z. Gubacsi d. (Q)M.E. Pelletier 63 36 60 (Q)S. Asagoe d. F. Pennetta 64 62 I. Selyutina d. (WC)N. Pitts 64 62 J. Craybas d. A. Barna 64 26 64 (4)A. Stevenson d. (Q)V. Zvonareva 76(4) 46 76(5) יהיה מעניין!!
זאנטי אכן בחוץ, אבל לא אדריאנה. בטורניר הנוכחי משתתפות שתי זאנטי (האם הן אחיות או קרובות משפחה? אין לי מושג) הזאנטי שעפה היא אנטונלה סרה זאנטי, שנכנסה לטורניר אחרי מוקדמות, ולא אנדריאנה שממקומת חמישית בטורניר וניצחה את de lone (לאחר זאת ניצחה את אנטונלה סרה זאנטי בסיבוב הראשון) בסיבוב השני והגיע לרבע הגמר שם היא מיועדת להתמודד נגד Ai Sugiyama שממוקמת שלישית בטורניר.
אורן,שרה זאנאטי עלתה לרבע גמר גראנד סלאם.אם תמשיך לתת כאן פרטים,אז תמשיך לקבל הערות.לדעתי אתה סתם מתאמץ,מי שרוצה לדעת את התוצאות,אני למשל,נכנס מאה פעמים ביום ליאהו או לאתרי הטורנירים עצמם.ואת השאר זה מן הסתם לא מענין.אני בעדך אגב.
גם אני בעד אורן אבל גם אני חושבת שכל מי שאכן מעוניין בתוצאות יכול פשוט להכנס לאתרים. ד"א האתר הרשמי חודש ושופץ, תלכו לראות, ממש נחמד, עם תוצאות והכל: www.sanexwtatour.com
הגמר!! - רימונד נגד סטיבנסון+תגובה../images/Emo47.gif
ליסה ריימונד - נגד סטיבנסון בגמר, והולך להיות מעניין!! לגבי תגובה על העידכונים שלי, ראו הערה בסוף טורניר דובאי למטה בדף הפורום!! אני אוהב לעדכן - מי שרוצה למצוא בזה שימוש אז אחלה - העיקר שכולנו אוהבים טניס!!