ה"מישהו" שהוא מתנשק איתו בגלריה, הוא אדי ודר, סולן פרל ג'אם. ונכון, הוא גם מתנשק עם דייב בקליפ של warped. אז מה? זה לא אומר שהוא הומו. עד כמה שידוע לי הוא לא. וממש לא אכפת לי אם כן.
כולה התנשק עם בן כמו שבת שמתנשקת עם מישהי לא אומר ישר שהיא לסבית חוץ מזה היו לו אלף חברות בערך.. ומלא דוגמניות היו חברות שלו קיצר הוא לא הומו וגם אם הוא היה למי אכפת זה החיים הפרטיים שלו ואין בזה שום דבר דוחה או מגעיל
יודע כמה היא נכונה. וזה שהוא כתב שירים על נשים לא אומר שהוא לא הומו. זה שטויות. מה שאני שמעתי שכן היו לו נטיות וMY LOVELY MAN נכתב על חבר מאוד טוב שלו, אולי הומו ואולי לא. וחוץ מזה מה זה משנה אם הוא נושך כריות ואגזוזן??? זה לא מה שמפריע לו להיות זמר תותח בלהקה מעולה.
לדעתי אין לו ילד. הנה קטע מהשאלות ותשובות באתר הרשמי שמחזק את דעתי למרות שהוא לא בדיוק מאשר אותה: Do you think of yourself as someone who may someday settle down, find a wife, have kids, etc? Do you see yourself as a dad or family man? i'm crazy about kids. finding a wife sounds easier said than done. and as for settling down... maybe not. AK יש לו אח קטן. אולי זה הוא?
לפי מה שאני יודעת יש לו גם חברה כרגע אבל אני לא בטוחה ואם ראית אותו בתמונות עם ילד קטן זה כנראה בן דוד שלו או משו חוץ מזה מי שם זין גם אם הוא הומו ומה מגעיל בזה? זכותו להיות מה שבא לו