טוני, מריה, וקמילי

ELLA31

New member
טוני, מריה, וקמילי../images/Emo31.gif

טוני - דביל. משחק רדוד מאוד, הבעות פנים של איזה טמבל, טקסטים רדודים מאוד. לא ראיתי אותו משחק בשום סדרה. והוא גם לא כזה חתיך לדעתי. אריק זאבי הרבה יותר....
מריה - חסרת אופי. כל היום מעסיקה את עצמה בטוני, וכמו סתומה הולכת ומתחתנת, כשהיא יודעת (!) שטוני בחיים. קמילי - מזכירה לי את המוביילים של הבן שלי. קפיצית יותר מידי, חיוכים מוגזמים . ממש זיווג מושלם לטוני. שניהם ביחד יכולים לאכלס דירת שיכון באקי"ם..

מתוקה777

New member
../images/Emo45.gif

לפי דעתי זה לא נכון את לא חושבת שאולי מריה התגברה על טוני והתחתנה חוץ מזה החיים ממשיכים היא לא צריכה לשבת ולחכות לטוני זה מוגזם!. קמילי חייכנית ונחמדה, אולי קצת מעצבנת אבל ככה זאת הדמות שלה מה לעשות... אני גם חושבת שהמשחק של טוני לא כל כך טוב בזמן האחרון אני אני מקווה שזה ישתנה... קמילי וטוני זוג חמוד ומקסים!
למרות שנראה שהכל ניהיה טוב אני לא מבינה איך 2 אחים יהיו עם 2 אחים זה נראה מוזר
.

limooor

New member
אחותי הרשי לי להרוס לך

למרות שאני מתה עליך טוני - שחק רופא צעיר בקשרי משפחה ושיחק שם מדהים והוא כן יפה טוב לדעתי מריה יש חזה מושלם (ירוקה מקנה) ולגבי קמילי בטרה נוסטרה שיחקה יפה יותר מודה

נעמהdj21

New member
הדמות של ג'וליאנה בטרה נוסטרה

הייתה דמות ממש ראשית ולא כמו כאן... היא בעצם הייתה המובילה של הסידרה יחד עם מתיאו. גם לדעתי שם הדמות ממש מעולה ומשוחקת מצויין! לגבי רינאלדו , אני חולקת , בקשרי משפחה הוא היה מעולה , תעשו הפרדה בין דמות למשחק! פה הדמות של טוני משוחקת כפי שצריך להיות. חוצמזה בהמשך עם התפתחות הסידרה נראה עוד גוונים באישיותו...

למעלה