טוסיק שורף..............

eli205i

New member
טוסיק שורף..............

שלום לכולם יש לי ילד בן 5 שורף לו הטוסיק והוא מגרד כל הזמן זה מגיע במיוחד כשהוא יושב או בלילות . איזה טיפול אני יכולה לתת לו. ? או למי לפנות? תודה רבה ולילה טוב.......

נשמע כמו תולעים. כדאי לבדוק, הן אשכרה

יוצאות בלילות... בדיקת צואה תאמת את זה. אם זו הבעיה הפתרון הוא קודם כל תזונתי: המנעות ממותקים עד המתת חסד של התולעים. אצלנו , כמה שזה יישמע אכזרי, מרחתי לקטנה שום כתוש בפי הטבעת, אחרי ימים של גרד ובכי, ולאחר שתפסתי על חם תועים לבנות ומגעילות מסתובבות לה שם... איך שמרחתי לה (בת 3) היא צרחה :"אני רוצה תולעים!!!!!" מסכנה. אבל עוד באותו הלילה הן נעלמו. חשוב לא לעשות כלום עד שאתם יודעים בוודאות מה הבעיה.

eli205i

New member
תודה רבה.....

אני באמת מורחת לו שום מדי פעם ואז זה עוזר איפה אני יכולה לפנות כדי לטפל בו חוץ מקופת חולים כי זה כל כמה ימים מופיעה שוב ולא עובר.......

0 אור 0

New member
שאלה

עד כמה שאני יודעת לטיפול חד פעמי בתולעים יש מגבלה - אחת שבגלל מחזור החיים שלהן, הן יופיעו שוב בגלל שיש עדיין בשלב הביצה או משהו כזה, והשניה בגילאי הגן זו בעיה של הדבקות חוזרת דרך ילדי הגן ולפפעמים גם בני הבית וחיות מחמד אז מה? שורפים את הטוסיק עם שום כל כמה ימים? את שמה את השום ישר על העור , או עם שמן להגנה? בתקופתי, היינו מנסים להקפיד על ההגיינה (רחיצת ידיים כל הזמן, המנעות ממגע הטוסיק, החלפת מצעים לכל הילדים ) , דיברו על שום ועל גרעיני דלעת במזון.

מאחר ואצלי זה היה חד פעמי, כי שינוי התזונה

היה מייידי וחד, לא יצא לי לחשוב על שריפת טוסיקים כל כמה ימים. זו תרופת פלא מיידית, אך כאמור, זה לא מהעומק. לכן המלצתי על טיפול יסודי יותר. וכל מה שעשיתם בתקופתך (אפשר לחשוב, לפני כמה שנים סה"כ..)- עדיין עושים.

0 אור 0

New member
../images/Emo207.gifהשנים שעוברות

לא כל כך מעט שנים למען האמת - התינוקת הכי קטנה שלי משרתת עכשיו בחיל החתולות, והיה הפרש גדול בין הילדים. אבל בעקבות השרשור הזה אני גם עברתי לנוסטלגיה לגבי השוני העצום בגידול תינוקות מאז הגדולים שלי: זה נשמע כמו בימי החושך, אבל לא היו לנו חיתולים חד פעמיים (היו בארצות הברית כמובן, אבל בארץ רק עשירי העשירים יכלו להרשות לעצמם לקנות פמפרס באיזה בית מרקחת אחד בהרצליה פיתוח), לא מגבונים, פורמולות מתועשות היו איזה שני סוגים, שניתנו לילדים שסבלו מאלרגיה לחלב או בעיות עיכול קשות אחרות (לבת שלי ניסו לתת פעם אחרי ניתוח ואחרי שטעמתי את הטעם הנורא וחשבתי שאני הולכת למות ממנו, פשוט חיכיתי שהרופאים והאחיות לא יהיו בסביבה והנקתי אותה בהסתר) - ההמלצה של טיפת חלב היתה לתת חלב פרה, כשלקטנים היו מדללים עם מים בהתחלה. לא יודעת אם את מכירה את הגלים שיש בנושא תיאוריות על גידול תינוקות, אז כשהבן שלי נולד התיאוריות נטו לכיוון של האכלה "מסודרת" - כלומר שהעדיפו האכלה מבקבוק על הנקה ולשמור על 4 שעות בין ארוחה לארוחה. ברררר.... - זה מה שלימד אותי לא להקשיב לרופאים ושאר בעלי סמכות. תמיד אמרתי על הקטנה שלי שהיא היתה חויה מתוקנת. גם לא זרקו אותי למסדרון אחרי הלידה, גם היו חיתולים חד פעמיים וגם אף אחד לא הציק לי על הבחירה שלי להניק (שלא לדבר על לקחת על הידים ו"לפנק"). וד"א, אחד הדברים ששמעתי רבות מהאמהות הצעירות אומרות זה שפריחת חיתולים נובעת מהשימוש בחיתולים חד פעמיים ונגבונים, אז בתור מי ש גידלה ילדים עם חיתולי כותנה "טבעיים" וגם עם חד פעמיים (וגם הייתי מטפלת בבית תינוקות תקופה מסויימת אז ראיתי הרבה ) - ללא ספק החיתולים החד פעמיים הורידו משמעותית את כמות גירויי העור ועוצמתם.

eli205i

New member
לפי מה שהרופא אמר........

זה תולעים קיבלנו טיפות וצריך להחליף את המצעים כמה שיותר ולדאוג שישמרו על הגיינה בעיקר בגן לשתוף כמה שיותר את הידיים.......

TheGreatNut

New member
אז בנוסף לכל מה שהרופא אמר לך לעשות...

אני מציע בחום לעשות את הדברים הבאים: התולעים האלו יוצאות מפי הטבעת בשביל להטיל ביצים ואז הן מתות. הביצים בוקעות והתולעים שבקעו זוחלים בחזרה למערכת העיכול דרך פי הטבעת. נוח להם בעיקר לעשות את זה בלילה, אני מניח משום שפי הטבעת ומערכת העיכול הכי רפויים בזמן הזה מה שמקל עליהם את התנועה. בכל אופן השלב הכי קריטי הוא ברגע שתולעת יוצאת החוצה. ברגע שהיא יצאה החוצה חייבים לשטוף את הטוסיק כמה שיותר מהר טוב טוב עם סבון בשביל שלא ישארו ביצים. התולעת שהטילה את הביצים מתה אחרי ההטלה. בשביל לא לעמוד על המשמר כל הלילה, אפשר למרוח וזלין על פי הטבעת (כמות מכובדת, משהו כמו כפית מלאה) וזה לא מאפשר לתולעים לנוע בחזרה אל מערכת העיכול. זה מלכלך את המצעים כי זה שומני אבל זה מחיר צנוע. בבוקר על בטן ריקה, לאכול שן שום חתוכה דק דק. השום עד כמה שאני יודע לא עושה להם טוב בכלל. כל זה כמובן רק בנוסף למה שהרפוא הנחה אותך לעשות.

למעלה