טוס וסע

sigalmog

New member
טוס וסע

רוצים לנסוע בפסח בקרוון למינכן מתלבטים האם לקחת דיל של טוס וסע. מדובר בטיסת שכר זרה ואנחנו די מתלבטים. מישהו יודע ומכיר. מחפשים המלצות. תודה

גרזנית

New member
טוס וסע

אנחנו לקחנו דיל כזה בחגים האחרונים עם טיסת שכר של טואיפליי. היה מצויין. אז יצא יותר משתלם מאשר לבצע חבילה עצמאית כי מחירי הטיסות היו בשמיים. אני לא בטוחה שזה נכון כעת. את יכולה לבדוק מחירי טיסות של טואי ושל ארקיע ובנפרד את הקראוון ישירות מגרמניה מול דיל טוס וסע של החברות המקומיות. אני אישית לא ראיתי יתרון כלשהו בהזמנת החבילה בארץ לעומת ביצוע עצמאי.

דודזוהר

New member
עדיף טוס וסע מהארץ

זה מוזיל את החבילה בדרך כלל יש מי שמטפל בכם בארץ ואם אפשר להזמין דרך ספקים בארץ תמיד עדיף ולו רק מהסיבה שזה תומך במשק הישראלי ולמזמין אין כל הבדל במחיר אז חבל להזמין ישירות בחו"ל

דביר8845

New member
טוס וסע תמיד זול יותר

עשינו זאת עם חברת צ'רטר גרמנית- טואי באמצעות חברת מוטורהום ישראל היה נהדר

pnoam0

New member
תלוי

שנה שעברה כשבדקנו, טוס וסע היה קצת יותר יקר אבל בגלל שזו היתה הנסיעה הראשונה לא רצינו להסתבך עם כל הסידורים בעצמנו. אם לוקחים קרוואן לבד יש חברות נוספות יותר זולות תחפשו באתר של המטייל המלצות

אין שום בעיה עם טוס וסע

בסך הכל החברות נותנות לך הנחה על זה שאת לוקחת אצלם יותר מרכיב אחד של השכרה בלבד. אין שום בעיה עם החברה הגרמנית. אני טסתי איתה הקיץ והם היו בסדר גמור ועמדו בזמנים. זו לא איזו חברת שכר טורקית... מה שכן - תמיד לבדוק מול אפשרות של טיסה עם חברה סדירה כמו אל-על וגם לא לשכוח לבדוק טוב את שעות הטיסה שיאפשרו לכם להחזיר את הקרוואן בזמן וגם להגיע לטיסה בזמן.

למעלה