וקצת תגובות שקיבלנו מהארועים הקודמים....
כל התגובות נמצאות בספר האורחים שלי באתר
www.progrock.co.il אני מביא לכם חלק מהתגובות. -------------------------------------------------------------------------------- עידית 23/11/2009 19:11:39 ערב queen :ואווו אחד ענק חזרתי הביתה וניסיתי לתאר את ההרגשה שלי במילים ,כל הערב הייתי מרותקת ,צחקתי ,בכיתי ,התרגשתי ערוב רגשות מסעיר..למדתי כל כך הרבה בערב הזה התאהבתי בפרדי מרקורי עוד יותר,זה שהוא לא חי לא הפריע לי להתאהב , גם כך הסיכוי לפגוש אותו היה אפסי ,אז הרשתי לעצמי
ולך איש יקר מודה על ערב קסום מלא בהומור ובהגשה מופלאה ערב מלא בתוכן כך אני אוהבת... תודה מקרב לב. עידית -------------------------------------------------------------------------------- אילת 21/11/2009 15:33:15 ערב קווין היה מעולה! למרות שהוא לא חידש לי כלום, מבחינת היסטוריה ודיסקוגרפיה של הלהקה זו היתה חוויה מיוחדת לשבת ולצפות בהכל ברצף על מסך ענק. אני שמחה שזה חשף גם אנשים שפחות מכיריןם את הלהקה (או יותר מדוייק, מכירים רק את להיטי האיצטדיונים והדיסקו שלה) לרוק שהם עשו בתחילת הדרך. מקווה להגיע גם לרדיוהד (מה עם מיוז?) -------------------------------------------------------------------------------- מ. ק. 26/04/2008 02:57:38 היה כל כך כיף במרתון קווין!!!!! בחיי, אתם חייבים לעשות עוד הרבה כאלה! ready freddie! -------------------------------------------------------------------------------- שרית 24/11/2007 14:42:46 היה מדהים אתמול בערב קווין, אחד הערבים המדהימים שהיו לי בחיים. עריכה מדהימה, בחירות מדהימות. האווירה הייתה מהנה והאנשים היו נחמדים מאוד, היה כיף לרקוד עם כולם
-------------------------------------------------------------------------------- sasha 24/11/2007 14:21:51 היה מדהים אתמול בערב QUEEN!!!!! זה היה הערב הכי טוב בחיים שלי עד כה!!! כול כך נהנתי לרקוד אם כולם ולשיר!!!! -------------------------------------------------------------------------------- אלעד 04/12/2006 12:46:19 תודה על מרתון QUEEN לפני שבוע ויום בסינמטק בתל אביב - גרמת לי אושר רב. העריכה היתה מדהימה, חסרת פשרות. כל הכבוד על המקצועיות! -------------------------------------------------------------------------------- מיכל וייג 28/11/2006 19:17:55 שלום! אני וההורים שלי היינו במרתון קווין לפני כמה ימים. רציתי לומר עד כמה נהנינו, הזמן עבר מהר כל כך וזה היה כייף אמיתי. ערוך בצורה מעולה, העלת לנו חיוך ודמעה באותה נשימה. הפוסטרים כבר תלויים בחדר לראווה
כל הכבוד! (וכבר שריינו 4 מקומות גם לביטלס) מיכל. -------------------------------------------------------------------------------- ניר הראל 28/11/2006 00:59:20 מאוד נהנתי מהמרתון Queen. למדתי המון דברים על הלהקה שלא ידעתי קודם וזה היה שווה את המחיר (לא שהוא יקר). אתם עושים עבודה טובה מאוד -------------------------------------------------------------------------------- קטי ולוטריוב 28/11/2006 00:39:42 מרתון QUEEN היה פשוט נהדר! ישר כוח! -------------------------------------------------------------------------------- זהר אליאב 25/11/2006 15:44:29 למושל הגדול מכולם, מרתון קווין היה מושלם, מושקע וערוך בצורה מקצועית. שוב הוכחת שאתה מקצוען חסר פשרות ואוהב מוסיקה אמיתי.ברכות ותודות -------------------------------------------------------------------------------- עמי עוואד 25/11/2006 15:40:37 התעוררתי לצהרים של שבת לאחר מרתון- QUEEN -היה גדול!!! המרתון נערך באופן מקצועי לילה מאוד חוויתי למרות שזה לא חכמה עם "פרדי"... היה חסר לי באופן אישי את "barselona" Freddy & Montserrat להת` במרתון הבא.. BEATELS