טועמים מתכון מנצח ב-

טועמים מתכון מנצח ב-../images/Emo43.gif

איזו מנה עשתה לכם את החגים? החגים אמנם הרחק מאחורינו, אבל יש טעמים שעוד נשארו על הלשון... שתפו את פורום אוכל כשר במתכון ששדרג לכם את תקופת החגים ואולי תזכו בספר "פיאסטה – חגיגה לטינית" מאת ניר דגן ונירה רוסו ובהוצאת זמורה ביתן ו/או "עוגות בחושות" מאת בני סיידא, בהוצאת מודן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1819&MessageId=146119343
לאיזה קעקוע הכי מגיע להתממש? שלב ההצבעות בפורום פירסינג וקעקועים יוצא לדרך! עכשיו תורכם לבחור את רעיון הקעקוע שהכי אהבתם ולעזור להחליט מי מהגולשים המשתתפים יזכה בשובר על סך 100 שקלים, מתנת פנטגרם-טאטו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=785&MessageId=146119573

StayAwake

New member
../images/Emo207.gif אממ..

טוב אני ממש מצטערת שאני בקושי בפורום בזמן האחרון ואני מגיבה רק איזה 3 תגובות היום. אין לי זמן לנשום ואני מתכוונת לזה. לא הייתי בבית ספר שלושה ימים והיו לי איזה 6 עמודים להשלים בהיסטוריה ועוד שיעורים בלשון לעשות (כל השאר לא משמעותיים
). אתמול חזרתי הביתה בשלוש, התיישבתי להעתיק את הסיכומים בהיסטוריה, הגעתי לדף החמישי וכבר היה רבע לחמש. הכנתי מהר שיעורים שהיו לי אתמול ובחמש וחצי כבר יצאתי מהבית. חזרתי הביתה ב10 (היה לי נס אז זה לא שנהנתי.. גם שם למדתי
) והיום למזלי הייתה הפסקת חשמל (כי התשתיות של המבנה החדש מחוברות למבנה הישן וזה יותר מידי עומס
) אז משרד החינוך שחרר אותנו אז למזלי הרווחתי עוד שעתיים לחייםXD ביום שישי יש לי מבחן בהיסטוריה וביום חמישי יש לי מתמטיקה ויש מלא שיעורים במתמטיקה ואני חייבת לעשות אותם = אין לי זמןןןןןן! אני עכשיו בהפסקה קטנה שנגמרת עוד דקה ואני הולכת ללמוד להיסטוריה... בקיצור מלא תירוצים אבל סתם הייתי חייבת לפרוק. ואם זה לא מספיק, ביום ראשון יש לי טיול שנתי לשלושה ימים אז גם אז אני לא אהיה פה. בקיצור, אני אשתדל להיכנס כמה שיותר אבל באמת שהעומס הזה הורג אותי ואני עדיין עם חום וכאב גרון בנוסף להכל. אממ.. אז אני אהיה פה בצורה נורמלית ביום שישי ועד אז בבקשה תפתחו את הפינות כמו שצריך

AdiA12

New member
וואו איזה עומס ../images/Emo201.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

בהצלחה
ותהני בטיול השנתי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אוי, איזה עומס ../images/Emo4.gif

שהיה בהצלחה עם הכל
ותהני בטיול השנתי

Katia112

New member
וואו ../images/Emo2.gif

אישה איך את חיה ככה? בהצלחה לך בהכל D: אנחנו נחכה לך פה D:

Tommy89

New member
יאווץ'.. כיתה יא זה איכס אחד גדול. ../images/Emo105.gif

בהצלחה בהכל ותהני בטיול, אבל הכי חשוב שתרגישי טוב.

למעלה