טוענים ששם הסרט החדש יהיה

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
טוענים ששם הסרט החדש יהיה

"התנגד או שרת" (RESIST OR SERVE). שזה היה המוטו של העונה החמישית למי שזוכר. איפה טוענים? אמרו לי שכך נכתב ב"השבוע" של מעריב. יש מאשרים?

LoLo16

New member
"השבוע" הוא לא מקור אמין כ"כ..

אבל רצה לא מזמן שמועה שהסרט יהיה קשור למשחק, אז זה יכול להיות. לדעתי זה שם טוב, אבל אין לי את המשחק ואני לא יודעת על מה הוא. למישהו פה יש אותו? אני מחפשת בכל הארץ לקנות..

ofir 1233

New member
מה זה השם החלש הזה?!

איזה שם חלש דפקו!!! אני מקווה שזה לא השם המקורי שיביאו שם מותח ולא שם דפוק!!! אם מפשלים בסרט הזה באמא שלי שאני רוצח את אלו שעשו תסרט לא ככה אחים שלי?

orityemini

New member
לא חושבת שזה השם של הסרט...

לפי דעתי הם פשוט ערבבו בין הסרט למשחק שיצא...עוד לא ממש כתבו תסריט, אז אני בספק שקבעו שם לפרוייקט. אבל אין לדעת...:)

scoutlavie

New member
הם נשמעו משוכנעים...

הם גם כתבו שמות של סרטים אחרים, ולא סתם" לא נקבע עדיין שם". אבל לא נראה לי שככה יקראו לו כי זה לא אמרו להיות סרט מיתולוגיה , אלא משהו שיעמוד לבד והשם הזה בכלל היה בהקשר של עונה 5 .... מצד שני לא ממש משנה לי השם , כל עוד הוא יהיה שיפי. בינינו , מי זוכר את השם של הסרט הקודם? אני כן , , אבל מלא רק קראו לזה תיקים באפלה -הסרט. נ.ב. לסרט קראוthe x files movie-fight the future

milki123

New member
המשחק

המשחק יפה , ז'אנר של quest. רמת קושי בינוני. להעביר את הזמן בכיף. (חוץ מהקטעים שאתה נתקע בלי לדעת מה לעשות כי אז זה באמת מעצבן
) מה שאיכזב אותי במשחק זה שאתה לא משחק את מאלדר וסקאלי , אלא מחפש אחריהם. משחק של תיקים באפילה מבלי לשחק אותם...מישהו פה פישל.

אני דווקא אוהב את השם

זה מתאים מאוד לכל העסק של הפלישה של החייזרים שמתקרבת, אפשר להתנגד להם או לשרת אותם.

milki123

New member
סיטואציה

אני מתאר לעצמי את החייזרים עושים עלייה ובאים ארצה... "שמענו שעשיתם עלינו תוכנית ובכלל...שהיה לנו ביקוש. אז הנה באנו." PEACE , MAAAAAN

orityemini

New member
יש שני משחקים של תיקים...

אחד שיצא בסמוך לסרט (כמדומני) שקראו לו : the x files Game :) זה משחק קווסט בעל 7 דיסקים, כאשר אנחנו מגלמים את הסוכן קרייג ווילמור והמטרה זה לחפש את מאלדר וסקאלי שעיקבותיהם נעלמו.... משחק יפה, ובאמת מה שמעצבן זה שרואים את מאלדר וסקאלי רק בהתחלה (טיזר מגניב ביותר) ואז הם נעלמים ומשאירים אחריהם שלולית דם וכמה קליעים...ובכל המשחק צריך לחפש אותם עד שרק בדיסקים האחרונים אומרים להם שלום (או שחוטפים כדור מסקאלי כמו שלי קרה) חבל רק שלא היתה שם את האפשרות לשחק את מאלדר וסקאלי. אבל משחק כיפי ומהנה! ויש עוד משחק שיצא השנה בשם RESIST OR SERVE (ולכן נראה לי שפשוט התבלבלו כשאמרו שלסרט יקראו בשם זה) זה משחק פלייסטשין לצערי, חבל מאוד שהם לא התאימו אותו למחשב כי אני לא מכירה אף אחד ברדיוס הקרוב אליי עם פלסייטשין 2 בבית (או XBOX). במשחק הזה למדו לקחים ושם כן יש אפשרות לשחק את מאלדר או את סקאלי (עם סקאלי יוצא לך לרוץ על עקבים ולנתח הרבה גופות, עם מאלדר יוצא לך לרוץ הרבה יותר מהר ולהסתבך לעיתים יותר קרובות) הטיים ליין שם זה אמצע עונה שביעית. שלושה פרקים אבודים שהתרחשו בזמן העונה הזאת...נשמע משחק כיפי שהשקיעו בו הרבה מאמץ (רק שם יש אנימציה של מאלדר וסקאלי ואילו במשחק המחשב השתמשו בטכניקה אחרת של צילומים אמיתיים של הדמויות שהמירו אותם לקבצים ממוחשבים). אה, ובמשחק הפלייסטישין דיויד דקובני וג'יליאן אנדרסון מדבבים את עצמם! (במשחק המחשב הם פשוט מצטלמים כמו לפרק רגיל). אממ, עושה לי חשק עכשיו לשחק במשחק המחשב עוד פעם... (במשחק הפלייסטשין לא נראה לי שיצא לי לגעת בזמן הקרוב.)

3x99 "Agrippa"

אוקיי אז את משחק המחשב אני מכיר ויש לי עותק שלו (למרות שכל הדיסקים כבר שרוטים ולא עובדים). הוא ידוע בשם "תיקים באפלה - המשחק" אבל שמו האמיתי הוא "Agrippa" והוא נחשב לפרק בעונה השלישית (3x99). על משחק הפלייסטיישן מעולם לא שמעתי ולא ראיתי.

orityemini

New member
Agrippa?

וואלה? לא ידעתי שככה קוראים לזה. חשבתי שזה בטח פרק בין עונה שלישית לעונה רביעית (שצולם בזמן העונה הרביעית כי השיער של סקאלי מתאים) אבל לא ידעתי שקראו לו בשם כלשהו. טוב לדעת :)

למעלה