טוף, אז גם אני פה

איריS

New member
טוף, אז גם אני פה../images/Emo4.gif

שנתיים אחרי לידה שניה, וממש, אבל ממש אין לי שום תרוץ. יש עלי 10!!!!!!!!! ק"ג מיותרים. יש לי ארוע חשוב עוד שבועיים, ובכלל מה עושים? אני לובשת סחבות כל הזמן, זל שיש לי עסק פרטי ואני לא צריכה להתלבש ולהתאפר כל בוקר. מי יעזור לי
חשבתי להצטרף לשומרי משקל, מה אתן אומרות? נראה לי שתבינו אותי הכי טוב. זהו, סיימתי לקטר.

אז ככה, ברוכה הבאה קודם כל../images/Emo149.gif

אני לא בטוחה שבשבועיים תרדי 10 ק"ג ואם כן-זה לא ממש נכון וטוב ועלול להתנקם בך בדרך אחרת. אל תילבשי סחבות ואני חושבת שכדאי לך גם להתאפר כי זה נותן תחושה טובה יותר- אני נוהגת כך למרות שלא כל יום אני יוצאת מהבית אבל גם בני ביתי ראויים לאמא/אישה נאה ובוודאי גם לך מגיע להיות כזו. אני לא מכירה את שומרי מישקל ולכן לא אוכל לחוות דעה. אבל אם תישארי איתנו תוכלי לקבל תמיכה וטיפים טובים. בהצלחה.

אתי אתי

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

קודם כל להחזיר את ה
, אנחנו יורדות במשקל מתוך אהבה עצמית, כי מגיע לנו אוכל טוב ומזין, וכייף לנו להראות מצויין. את הסחבות להעביר לגמ"ח, ולעבור לבגדים שהכי כייף לך איתם. גם במידות גדולות אפשר להראות טוב, ולא ברור אם את בכלל בקטגוריה הזאת...להתאפר (ולהוריד שערות ברגליים
) אנחנו עושות בשביל עצמנו, גם אם אף אחד לא רואה. אז עכשיו, אחרי שהשתנה הלך הרוח, כבר לא משנה מה בדיוק הפתרון...העיקר שיהיה לך טוב איתו. ותשמרי על קשר

חן123

New member
כתבתי ארוכות והילד סגר לי את המחשב.

קודם כל ברוכה הבאה גם כאן. לגבי הארוע, עזבי את זה, לא תוכלי לרדת עד אז משהוא דרמטי, תתנחמי בכך שבארוע הבא כולם יגידו איך רזית... שומרי משקל זו הצעה מעולה, בהצלחה!

למעלה