טוף... אחרי מלאן זמן שלא הייתי פה..

זיסער

New member
אכן אהיה באזור זה כבר מחרתיים (שבת)

למה, שכחת שם לחם במקרר לפני העליה? אז להביא לך אותו בכל מחיר? זיסער

זיסער

New member
טוף... אחרי מלאן זמן שלא הייתי פה..

אני נוסע מחר לשבועיים לאוקראינה ... אם יש מישו שצריך משו משם שיבקש ואולי אעזור לו במשו :)))))))) מתגעגע זיסער

לפי שלל התגובות

אז אם אתה מוכן אני מבינה שכדאי להצטייד בהמון פילמים ולצלם כל מקום, וכאן בפורום יהיו הרבה שישמחו. שיהיה לך מסע מעניין ופורה!

ראם ערן

New member
גם אני בלבובים ../images/Emo70.gif

משפחת סבי: טאובס - taubes או טויבש הינם מלבוב.אני כרגע בעבודה כך שאני יכול רק דללות פרטים מזכרוני. הם היו בעלי דירות בבנין במרכז העיר (ככל הנראה ברובע היהודי -שזה כמעט רוב העיר בלבוב באותו זמן
. כמו כן הייתה להם אחוזה מחוץ ללבוב . שמו של אב סבי היה שמואל שמלקע טאובס. מיותר לציין שמכל זה לא נותר דבר לאחר המלחמה. אם במקרה תמצא משהו זה יהיה פשוט נפלא מסע מוצלח ערן נ.ב התפתחו פה הרבה ציפיות אבל נשמח לראות גם סתם תמונות...
ערן

שרי סילבר

Active member
מה שכחתי בלבוב../images/Emo35.gif המון משפחה כנראה, שאותה לא תוכל להביא. אבל אשמח לראות תמונות (בנוסף על אלו שראיתי באינטרנט), ובמיוחד מבית הקברות היהודי. היית שם פעם? וחוץ מזה, באיזור הזה אמורה להיות גם זלוסצ´ה (Zalozce). האם תהייה באיזור / האם יש לך קצת חומרים משם? ולסיום, המון תודה בשם כולם, על עצם הרעיון להתגייס לטובת כולנו. שבת שלום!

ראם ערן

New member
אלי כבר פיספסתי....

אבל אתמול הייתי אצל סבי והצלחתי לדלות את שם הרחוב בו ביתם היה ממוקם בלבוב:לאנרטוויצה (?) 3 או משהו כזה בנין בן 3 קומות (היה פעם). אם ההודעה לא הגיעה מאוחר מדי אם יש לך זמן אם אתה מוצא אשמח לתמונה ערן

לאילו איזורים אתה נוסע../images/Emo35.gif

אני מתעניין באיזורים של אורינין (ליד קמנץ-פודולסק, בדרום מערב אוקראיה) ושל וולוצ´יסק ו-קרסילוב (יותר צפונה ומעט מזרחה מאורינין). האם אתה מגיע לאיזורים אלו
אם כן, אשמח למעט תמונות - או כל דבר אחר שיעלה בידך. ארנון

זיסער

New member
ר´ ארנון, בעז"ה אני יהיה באזור...

ב"ה אני יהיה בעז"ה במעז´יבוז´ (הבעש"ט) וזה לא כ"כ רחוק מקראסילוב... אם זה חשוב לך אקפוץ לשם מיוחד עבורך... אל תתבייש לבקש כי אם תתבייש לא תקבל - וגם שזה עולה גרושים)... אורינין ווולוצ´יסק אני לא כ"כ יודע אבל אשתדל להשיג לך תמונות, קיי? ר´ יואב, אני לא כ"כ בטוח שאני יהיה באיזור של חרסון... אבל אתה יכול לשלוח לי שוב לאימייל ואם יהיה באיזור אז נשתדל לעשות משו ::))))) ר´ זאב בן דבורה, רשמנו את בקשתך לדבר ישועה ורחמים בכל הענינים... ר´ א77 אני כל פעם לוקח מצלמה איתי ובעז"ה אצלם ואסרוק (לשם שינוי) בשילכם כמה תמונות מעניינות :))))))))))) מה עוד? ))))))))) זיסער

avitalit

New member
ותוסיף גם פתקא בשבילי ..

יצחק בן מיכל מסודי לישועה ורחמים . ותזכה לברכות ואורך ימים ושנים .. (...הוא נענה תחילה !) תודה ונסיעה טובה

yoavep

New member
נובופולטבקה

זוכר אותי? העברתי לך רשימת שמות אותם אני מחפש מנובופולטבקה (משפחת פרמן-PERMAN) דרך הפורום. אם אתה לא זוכר, תגיד ואשלח לך הכל עוד פעם.

א77

New member
זיסער = מתוק

וודאי תצא עם מצלמה. אז לפעמים נגמר מלאי הנגטיבים, אך על הכל נחום איש גמזו היה אומר "גם זו לטובה" זה מה שקרה לי בצ´ורטקוב. היה לי מצלמת וידאו חוץ מהמצלמה. אבל למצלמה רגילה יש גם ביצועים. ו... בחדר שנמצב בתוך בנין הקלויז שם. היתה בחורה אוקראינית ש... מכרה כל מיני דברים, וגם פילמים. בשעתו זרקתי לחלל את המילים "אוי מה היה לנו, ונתקיים בנו נבואת ירמיה, שועלים הילכו בו" אבל הפילם היו באיכות מעולה ביותר, וברבע מחיר... ותכל´ס. כמעט וודאי שלא תגיע למקומות דלהלן. אבל אם כן אז דפוק תמונה. וגם תצטייד בעט וניר. ותזכיר בבקשה זאב בן דבורה לדבר ישועה ורחמים בכל הענינים. ואלו המקומות החשובים לי. פרוהבישט (זה שנה וחצי כמעט יש מדרגות ושביל מסודר). שפיקוב (יש קבר של שלוש ביחד. הרב הקדוש רבי שלום יוסף, חמיו הרה"ק ר´ מרדכי ובנו/נכדו הילד ישראל משפיקוב. (המצבה שופצה ובוטנה גם לפני כמעט שנה וחצי) וקברו של רבי אברהם המלאך זי"ע בפאסטוב או חאבאסטוב כשמה כיום כמדומני. אז תודה ו... זאלסט האב´ן גיפול´ט אל´ס גוט. מצורף בית כנסת של הרב הלפרין [כמדומני, לא של הרב פלוטקין] בברדיצ´ב

מה בקשר לבוברקה... אוהנוב...

האם הם באיזור שלך, רב זיסער, או שיש לך מידע על מקומות אלו?

אילה1

New member
אם עוד לא פיספסתי ...

על העיר גליניאני בגליציה שמעת ? (משפחות שליין, ריכטר ...) אם במקרה תראה בדרך ... תודה מראש אילה

למעלה