טוף אני מתחיל שרשור תמונות נוסף.. שישים פה את התמונות האהובות עליו של החברים!! ישן נושן!!
I itaig99 New member 14/6/03 #1 טוף אני מתחיל שרשור תמונות נוסף.. שישים פה את התמונות האהובות עליו של החברים!! ישן נושן!!
I itaig99 New member 14/6/03 #2 יאללה כבר אני סובל מפיצול אישיות. למה השם שלי מתחלף לשם הישן בלי סיבה מובנת מישהו יודע..!?! טוב הנה עוד תמונה!!
יאללה כבר אני סובל מפיצול אישיות. למה השם שלי מתחלף לשם הישן בלי סיבה מובנת מישהו יודע..!?! טוב הנה עוד תמונה!!
R rainbow demon New member 15/6/03 #4 יש לי דבר ממש נחמד זה מן ספרון שיצא במסגרת סבב הופעות של פינקפלויד ב1974.. הבעיה היא שזה מורכב מ16 קבצים (כיאה ל16 עמודים) כשכל אחד בגודל 800 K בערך.... היום אין לי כח אבל מחר או מחרתיים אני אנסה להקטין את הגודל של כל אחד מהם למשהו הרבה יותר נמוך כדי להעלות
יש לי דבר ממש נחמד זה מן ספרון שיצא במסגרת סבב הופעות של פינקפלויד ב1974.. הבעיה היא שזה מורכב מ16 קבצים (כיאה ל16 עמודים) כשכל אחד בגודל 800 K בערך.... היום אין לי כח אבל מחר או מחרתיים אני אנסה להקטין את הגודל של כל אחד מהם למשהו הרבה יותר נמוך כדי להעלות
R rainbow demon New member 15/6/03 #12 זה 14 מגה, זה ייכנס לאימייל שלך? אני אשלח לך בלי לפגוע באיכות התמונות (בשביל שאני אוכל להעלות אותם)
R rainbow demon New member 15/6/03 #13 יודע משהו? אני אשלח לך בינתיים את התמונות ששיפצתי אותם בשביל שאפשר יהיה להעלות לפורום, זה 2.5 מגה תוכל להעלות אותם לפה במקומי? אני חייב לרוץ
יודע משהו? אני אשלח לך בינתיים את התמונות ששיפצתי אותם בשביל שאפשר יהיה להעלות לפורום, זה 2.5 מגה תוכל להעלות אותם לפה במקומי? אני חייב לרוץ
H HelterSkelter1 New member 15/6/03 #5 בלי קשר - דיוויד גילמור קיבל תואר אצולה מהמלכה מדרגה שנייה או שלישית נראה לי, זאת אומרת, הוא לא סר, אבל בכל זאת...
בלי קשר - דיוויד גילמור קיבל תואר אצולה מהמלכה מדרגה שנייה או שלישית נראה לי, זאת אומרת, הוא לא סר, אבל בכל זאת...
נ נימרודל New member 15/6/03 #7 חיחיחי מפקד האימפריה הבריטית. הוא בטח יצא למלחמה עם צרפת! והמוטו שלו יהיה: "מה הם יעשו, ינצחו אותנו? חיחיחי" או שהוא יחליט על שעתיים ביום שבו כל אזרח בריטניה ישמע מוסיקה. חיחיחי זה יכול להיות יצירתי. אהבתי.
חיחיחי מפקד האימפריה הבריטית. הוא בטח יצא למלחמה עם צרפת! והמוטו שלו יהיה: "מה הם יעשו, ינצחו אותנו? חיחיחי" או שהוא יחליט על שעתיים ביום שבו כל אזרח בריטניה ישמע מוסיקה. חיחיחי זה יכול להיות יצירתי. אהבתי.
N Nir of GondoliN New member 15/6/03 #8 אם כבר אז כבר! עוד שעתיים יש לי ולכל היודניקים בארץ בגרות בהיסטוריה! בהצלחה בהצלחה בהצלחה לכולם! יש לי מגן 100 ככה שאני לא ממש מודאג
אם כבר אז כבר! עוד שעתיים יש לי ולכל היודניקים בארץ בגרות בהיסטוריה! בהצלחה בהצלחה בהצלחה לכולם! יש לי מגן 100 ככה שאני לא ממש מודאג