טוף בגלל השעמום

טוף בגלל השעמום

באלי לגנוב מהפורום של HIM פינה ^_^ <מותר נכון?> על מחפש תשובה שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אוהבים את הקול של וילה בשיר? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10?

מחפש תשובה.

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? יש כמה... "איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא?", "למה אני צריך את זה?!", "אני עכשיו לבד" ויש עוד... ושורה שממש מפריעה לכם? "בתוך מקדש לי אור מתפלל למעלה ת'שחור אני שואל" הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. אוהבים את הקול של וילה בשיר? הא? בטח התכוונת תום. וכן. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום. אולי סולו גיטרה. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אביב גפן. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אממ כל אומן אחר... אהמ... אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? רק השם הזה. למי הייתם מקדישים את השיר? אלוהים. ולעצמי. ציון לשיר 1-10? 10

עונהה =]

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצאא" ושורה שממש מפריעה לכם? "בתוך מגדל בלי אור מתפלל למעלה תשחור אני שואלל" הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא =\ אוהבים את הקול של וילה בשיר? מי זהה?! אם זה תום אז כן.. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אממ אביב גפן אולי? ללאא עזבו.. אפאחד ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אייל גולןן XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? שום שם.. למי הייתם מקדישים את השיר? אממ לי לעצמי לבי :p ציון לשיר 1-10? 5 אחד השירים הפחות טובים..

יאללה.

מחפש תשובה. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "ואין לי שום פתרון, אני עכשיו לבד." ושורה שממש מפריעה לכם? מה ששיר כתבה. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? שינויים זה תמיד טוב, אבל הגרסא האקוסטית והגרסא הרגילה מספיקות כרגע נראה לי. אוהבים את הקול של תום בשיר? מאד. מתחברת אליו ממש. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא יודעת. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא, תודה. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? האמת, שאביב. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? השם הזה הכי משקף את השיר, ואם תשאלו אותי גם את הדיסק כולו. למי הייתם מקדישים את השיר? עומרי. ציון לשיר 1-10? 10.

moshe butt

New member
"אני עכשיו לבד אני פוחד מהמוות..."

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? זה נכון ואין לי שום פתרון אני עכשיו לבד אני פוחד מהמוות ושורה שממש מפריעה לכם? ובתוך מקדש בלי אור מתפלל למעלה את השחור אני שואל הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא
אוהבים את הקול של וילה בשיר?
אהה? כן לוילה יש קול בן זונה
משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא, אל הייתי מוסיף שום דבר אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? מממ... לא יודע
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אני..חחח אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? תפוזניה המלכה
למי הייתם מקדישים את השיר? לנחצ'ה ציון לשיר 1-10? 9

חמדונה

New member
יללא גם אני

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "איך תמיד נכבה האור כשאני בוכה" או משהו כזה ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, הוא נהדר ככה אוהבים את הקול של וילה בשיר? כן! משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אהוד בנאי ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? מייקל ג'קסון אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? למיכלי ציון לשיר 1-10? 9

TancH

New member
ואיך תמיד נהיה שחור כשאני בוכה

על מחפש תשובה שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "החיים מה השאירו בי ,הו כמה צלקות בצד" ושורה שממש מפריעה לכם? "למעלה ת'שחור אני שואל" הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? האיטית, הראשונה, המקורית והמדהימה אוהבים את הקול של וילה בשיר? וילה? לא לא כי תום שר את השיר והקול שלו די טוב בשיר. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? מישו עם קול ממש ממש חזק. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ברטיני ספירס. למה? ככה. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין. השם הזה פשוט תפור על המילים. למי הייתם מקדישים את השיר? לחרש למעלה. ציון לשיר 1-10?9

איך תמיד נכבה האור...

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה? "אז איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא.." ושורה שממש מפריעה לכם?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? טוב מאוד ככה, והאקוסטית עשתה לו רק טוב
.
אוהבים את הקול של וילה בשיר? אה? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא, שומדבר... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? מהשירים שבאמת מתאימים ר-ק לאמן המקורי לבצע. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא הייתי בוחר, השם של השיר משקף את השיר בצורה הכי מדוייקת שיש. למי הייתם מקדישים את השיר? לענבר זמי וספיר במיוחד. אבל הוא פשוט מתחבר לכל אחד... ציון לשיר 1-10? 10

למעלה