טוף.... בדיקת נוכחות!.....?
נ נ ד ב מ ו ר New member 5/4/06 #3 כן נשארנו שנינו... לא נורא אני אוהב ת'פורום הזה! לא מוותר עליו אפילו אם נהיה רק אנחנו...חחח אני ארשם תחת שמות אחרים חחח
כן נשארנו שנינו... לא נורא אני אוהב ת'פורום הזה! לא מוותר עליו אפילו אם נהיה רק אנחנו...חחח אני ארשם תחת שמות אחרים חחח
N N o l o g o New member 5/4/06 #4 חח כולך הזוי.. בא נחשוב על דרכים להעיר אותו שלא נהיה רק אנחנו פה..=)
נ נ ד ב מ ו ר New member 5/4/06 #5 מה כבר אפשר לעשות? לצאת לעשות רעש ברחובות? חח מאז שאסף עזב את הארץ וחזר נשארו לו בערך כ-4000 מעריצים לדעתי הגרעין הקשה נמצא בפורום הרשמי את יותר ממוזמנת!
מה כבר אפשר לעשות? לצאת לעשות רעש ברחובות? חח מאז שאסף עזב את הארץ וחזר נשארו לו בערך כ-4000 מעריצים לדעתי הגרעין הקשה נמצא בפורום הרשמי את יותר ממוזמנת!
N N o l o g o New member 5/4/06 #6 חחח אפשר לחשוב על משהו שיעורר את האנשים להכנס לכאן.. אגב, למה אתה לא עונה לי למסר?
נ נדבמור New member 6/4/06 #7 לוידע זה לא מתפקד התוכנה הזאת ממממ בנתיים אין ממש טעם לעשות שינויים והחלפות וכאלה אין אנשים ואין כלום ולדעתי אין דרך לשנות את זה כי אין בידינו שום כלי שיכול להזמין אנשים הנה... בכל אופן כחול או שחור אני כאן על בסיס קבוע עד שהמצב ישתנה אז אל דאגה
לוידע זה לא מתפקד התוכנה הזאת ממממ בנתיים אין ממש טעם לעשות שינויים והחלפות וכאלה אין אנשים ואין כלום ולדעתי אין דרך לשנות את זה כי אין בידינו שום כלי שיכול להזמין אנשים הנה... בכל אופן כחול או שחור אני כאן על בסיס קבוע עד שהמצב ישתנה אז אל דאגה