טוף, שלום פורום יפה

time to fly

New member
טוף, שלום פורום יפה

הגעתי נכנסתי וראיתי
הגעתי בן, דרך deap ocean, בטח אתה זוכר את ההודעה שלי
אז לילה נהדר ובוקר קסום לכל מי שרואה את ההודעה שלי
שלומי

שלום לך וברוך הבא, ../images/Emo37.gif

מר Tensegrity! מה חדש??? אתה מוזמן לחלוק איתנו כל מה שאתה רוצה... שלך בן

time to fly

New member
מחמיא לי, אתה יודע, שאתה זוכר אותי

ולא רק זה, אלה גם את הטסגריטי :*) תודה תודה ואני לא יכול לקחת לי את הטייטל של הטנסגריטי לא מתרגל יותר מדי זה גדול עלי לומר שאני מתרגל זאת אבל ויפאסנה אני עושה אם זה אומר לך או למישהוא פה משהו
אהבה שלומי

time to fly

New member
הנה לינק לאתר הישראלי של הטכניקה

הנפלאה הזאת יום יבוא ואספר לכם את סיפורי האישי בצורה עמוקה יותר ובו אספר לכם איך גיליתי את הטכניקה המדהימה הזאת ואיך היא שינתה את חיי "May Dhamma rool the world"

מי אמר סגנון לחימה??? יש כל מיני

סגנונות לויפאסנה. הנפוץ ביותר הינו "גואנקה". בגדול, טכניקת הויפאסנה מתמקדת בנשימה, בהקשבה לתהליכים גופניים ובהמשך גם ביכולת של התודעה להפריד עצמה ממה שאיננה עצמה. אז אני אשאל שוב... באיזה סגנון ויפאסנה אתה עוסק? שלך בעלבון סמוי (האגו שלי נפגע) בן

time to fly

New member
מה????????? האגו שלך נפגע? ../images/Emo13.gif

ממש מצחיק אני כלכך בשוק!!!!!!! יש כל מיני סגנונות לויפאסנה? אז למי אמור להיפגע האגו? לא ידעתי זאת
אמאלה תסביר תסביר תסביר אני קצר רוח ואני מתרגל את הטכניקה לפי "גואנקה" הענק זאת שמלמדים בחצבה, הקורס של ה10 ימים של חיי נזירות, מדיטציות, שתיקה וכניסה פנימה

הצילו, מה להסביר, אמאל´ה, מה אמרתי? ../images/Emo2.gif

עכשיו אני גם מרגיש אשם על כך שיש לי אגו שנפגע... איזה אפס אני... איזה כלומניק אני... בההההההה!!!

אבל אני לא מבין בזה מספיק... ../images/Emo10.gif

פשוט כל אסכולה מדגישה דברים אחרים, מפתחת שיטות-עזר וטכניקות-משנה שונות... דגשים אחרים... לדוגמא, מספר שונה של ימים, כללים אחרים במהלך השהות המשותפת, דגשים אחרים, גבולות אחרים, התייחסות אחרת למכלול ההכשרה (סדנא בודדת, הרבה סדנאות, תבנית כזאת או אחרת של התקדמות), הנחיות קצת שונות של עבודה ומיקוד וכולי וכולי וכולי - זה גובל בניחושים מה שאני אומר לך עכשיו, כי אני באמת לא מבין בזה הרבה. שלך באהבה, בן

shivalord

New member
בקשר לויפאסנה...

רק רציתי להגיד... שאני ממש ממש ממש .... נגד! ולא אני לא נגד הרעיון הכללי... אני נגד מה שזה עושה לאנשים... אני לא אפרט את כל הסיפור כולו.. כי זה יקח מ מ ש הרבה זמן ואותיות... אבל יש משהו בוויפאסנה שממש מרתע אותי.. הדבר שזה עושה לאנשים... הייתי מרחיק עד כדי לאמר שזה הורג אותם.. (אובדן הצורה האנושית???)... שיווא...

time to fly

New member
תפרט קצת בן אדם

זה יעזור להבין אותך יותר אם בא לך, שלח לי מייל לדואר שלי או לאיסיקיו פרטי גלויים בכרטיס האישי שלי ואתה יודע כל אחד מגיב שונה לדברים ולכל אחד יש מקום אחר בו הוא אמור ללמוד דברים לך זה רע, ואני יכול להסכים עם זה שלך רע וזה כל הקטע לך זה רע לא לכולם ולך אולי טוב יותר טכניקותץ אחרות שאולי לי יהיו רעות רק תספר לי על מה מדובר וזהו

shivalord

New member
או קי.... אז ככה....

איך אני אספר את זה בלי שיהיה עלי לכתוב 20 עמודים?? ננסה בקצרה... ומה שתרצה פירוט .. תשאל... אז ככה.. פעם, לפני הרבה הרבה שנים (6 או 7) הייתי שקוע עד צאוורי במישנה של דון חואון...זה היה שילוב של מרד נעורים עם חיפוש עצמי או משהו כזה... בכל מקרה.. יתכן שלא הבנתי נכון את הספרים... אבל התוצאה הייתה היתנכרות לסביבה ולעצמי בתור אנוש... לא אפרט חוויות וכו´... אבל לסיכום זו הייתה תקופה לא כל כך זוהרת (וזה בלשון המעטה)... צד שני של הסיפור היה אחד ושמו גיל... גיל היווה בשבילי יקום ומלאו, מדריך, הורה, מורה... הוא היה אי שם בסביבות האלוהים... בכל מקרה אותו גיל החל ללכת לחצבה.. ותוך זמן מה הוא נהיה אחד הקבועים שם... בשיחותי עימו.. הוא פירט בפני את החוויות שהוא עבר שם... ועם הזמן ראיתי אותו עובר את תהליך ההתנכרות.. את תהליך ההיפרדות מהאנושיות.... כן כן .. נשמע קצת בובסטי וקצת פסיכי... ואני לא יודע מה אחרים עושים שם כל כך.. אני יכל לספר רק על דרכו של גיל... על פי סיפוריו .. בוויפאסנה הוא למד לבחון עתמו ורגשותיו... וכך לא לתת להם להשתלט על החלטותיו.. נשמע טוב לא?? בכל מקרה.. בפעל זה לא... לסיכום... ניתן לומר שאני לא מצדד בדעה של חואן מאטוס וכל השאר בקשר לאובן הצורה האנושית.. אני חושב, שאנחנו צריכים לדבוק בה.. ולא לאבד אותה.... בכל מקרה פה אני אסיים בנתיים... נראה איך תגיב(ו) על זה.. ואז נמשיך... שיווא

time to fly

New member
טוב אז...

אני כלכך לא מכיר את הסיפור לעומק אבל אני כן יכול לומר זאת בלי לפגוע, שיווא, כי אני מתאר לעצמי כמה הנושא הזה טעון ואישי כלכך מבחינתך, יכול להיות שזה מה שהיה טוב לו, וזהו זה מה שהוא היה צריך אני יודע זה קשה לאבד אדם כלכך קרוב אלייך ואין קשר ישיר או עקיף באיזו צורה בין דון חואן וויפאסנה אולי המטרה הסופית, העלמת האגו, זהה/דומה פשוט זה מה שהיה טוב לו לזמן ההוא ולך כמו לכולם אין ת´דרך לדעת מה טוב לאחרים אנחנו יכולים רק לייעץ מעולם המושגים, הערכים והתובנות האישיות שלנו לחברינו, אבל לא להתיימר לדעת מה טוב להם בעייננו פשוט, הוא הלך למקום שהיה יותר טוב לו אולי אני ממש לא מבין מה קרה שם אבל גם אם החוויה היתה רעה לו, ורצחה אותו בעיינייך, זה קרה לו, ולא לי או לאחרים כל אחד לוקח משהו אחרת אין זהות אין הכללות וכן יש, דרך אגב, אנשים שזה הציל אותם, כמוני בהזדמנות אכתוב שלומי

אני, אני אפרט בן אדם! אז ככה:

ידיים רגליים אוזניים עיניים פנים גב אף איברי מין (המממ...) ישבן (הופה...) שיער ראש ו... שכחתי משהו???
בן

time to fly

New member
עדדדדדד שהבנתיייייייי ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

deep ocean

New member
הי תולי, מה נשמע מתוק?

שיהיה לך יום מקסים קיבלתי את הודעות ה- SMS :))) נוסעת לבת שבע עכשיו לקבל את ה...את יודע. בי ממי (לב)

למעלה