טוף תקשיבו..הפורום התייבש..

טוף תקשיבו..הפורום התייבש..

אזזזזזזזזזזז נסיון להחיות אותו... כל כמה ימים נעשה שאלון כזה על השירים...כל יום שיר אחר..(עדי צוחקת עליי כרגע..) בקיצור.. כותבים
ציטוט אהוב בשיר
מה הייתם משנים בשיר
על מי/ מה אתם חושבים שאתם שומעים תשיר...? טוף..תוסיפו עוד דברים נתחיל ממחר=] חח חחח לי חננה בננה

../images/Emo110.gifטחח

ורונית צוחקת עליך (אוי אמא למה יש באנשי השנה את שירת הסטיקר ע"י זמרים כ"כ גרועיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?)

../images/Emo110.gifשאלתי את אחותי מי שרים

ואז היא אמרה- שלוש(כן כן) המוסקטרים הבאים או משהו של כוכב נולד..בטח אלו שהם כמו נינט, גבסו ושירי..

../images/Emo94.gif../images/Emo2.gif

יפההה! אהבתי רעיון פנאן + + אממ יש משו דומה באיזה פורום אחר אז אני אחפש ואנסה להביא עוד שאלות מגניבות חחח ואל תיקחי את זה אישית.... עצבנית סתם סתומע חחח סתם סתומע סתם סתומע נהדר

אוי לא רק לא הקריזות..חחח גט

חחח ברור שאני מתבדחת...היי קריזיונרית תורידי ת'כיסא...היי, זה היה בצחוק אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Holy Man

New member
אז אני יתחיל...

טוב אז השיר האהוב עלי ביתר... השורות הולכות ככה:( החתימה שלי ) כי הרי דבר ידוע שבאהבה נברא עולם שום דבר אינו קבוע והנצח לא נמדד בזמן מה הייתי משנה בשיר? אני לא יודע להלחין או לכתוב חרוזים - אבל השיר הזה פשוט מתאים בדיוק איך שהוא לכן לא הייתי משנה כלום.. ועל מי אני חושב? זה סוד אבל אני חושב שהיא יודעת

אני אסביר../images/Emo13.gif

כל שבוע נותנים שיר שעליו עושים את השאלון (קוראים לזה בפורומים אחרים- שאלון השירים...) ואז נותנים את הלירקס של השיר (או שבעצם מקשרים לאתר עם הלירקס כי זה לא חוקי...) ואז כולםםם עונים וזהו
כיף חיים

אני יודעת../images/Emo6.gif

הסברתי למי שעדיין לא הבין ול... אממ אני לא אקלוט את השם מצטערת.... אממ הולי מאן.. אם גם הוא עדיין לא הבין... אנערף

אני ממש גרועה בשאלונים!../images/Emo9.gif

ראה נוכחות ספטמבר 2004...
אבל יש את זה באיזה פורום נו... שכחתי איזה... ויש להם אחלה שאלות... אהה כן זה עברי מאה אחוז! אני הולכת למצוא

למעלה