טוף...

Agent U

New member
טוף...

שלום.. אני שירה
עברתי קצת על הפורום, ובמילה אחת- מדהים. ניסיתי, הרבה הרבה, והגעתי למספר תוצאות שונות. אני עובדת עם פוטושופ ולמרות שיש לי טאבלט, אני משתמשת בעכבר רגיל... העבודות שלי הם עדיין טעונות שיפור- במיוחד שזה תלוי בפרטים הקטנים כי אני אוהבת גרפיקה ואני עושה את זה כבר הרבה זמן אבל יותר עבודות מופשטות מאשר פרטים קטנים של פרצופים- אגב פרצופים - החלטתי להתעמק בהם... ואני מכינה בעיקר מסכות כי לא צריך לצייר בהם עינים! (הנקודה הרגישה שלי) אם לא הבנתם- אני אוהבת לכתוב, והמון אז תזהרו ממני:) בכל מקרה.. אני מצפה לתגובות. תודה. הנה עבודה ראשונה.. מסכה לא מוצלחת במיוחד.
הושפעתי המון מהעבודות שאיתי פה בששת העמודים האחרונים, אז שרשרו עבודותיכם, פרצופים בעיקר, כי ככה אני לומדת.

shloompi

New member
ברוכה הבאה שירה!

הי שירה - ברוכה הבאה! אממ... אני ממש אוהבת את הסגנון הזה , הייתי באופן אישי משנה את הרקע , אבל זה כבר עניין של טעם. אני עובדת לא עם הפוטושופ , אלא עם הPSP , ואני עושה דברים קצת שונים , כך שכל מה שאני יכולה להגיד זה שלדעתי זה יפה ... אז....תהני!

ranmor

New member
ברוכה הבאה שירה!

סגנון יפה המסכה... סוריאליסטי כזה... במיוחד אהבתי דווקא את האוזן שיצאה יפה ועגולה כזאת. יש לך מזל שאת עובדת עם פוטושופ כי היתרון הגדול ביותר של התוכנה היא האופציה של שכבות. תשתמשי בהם כמה שיותר. לגבי עיניים, זה פחות מסובך ממה שזה נראה (חחח נראה...
). תנסי לקחת מראה ופשוט להעתיק את מה שאת רואה. דבר ראשון - הלבן של העין, אחר כך העין עצמה וכל מה שבתוכה (תזכרי את השתקפות האור! הנקודות הלבנות בעין שרואים בפוקימון כשילדים בוכים), ואז פשוט להעתיק את כל הקווים והצללים מסביב... זה רק עניין של אימון.

Agent U

New member
אני מנסה להעלות פרצוף שהכנתי...

שונה לגמרי- בלי השתקפות בעינים, לא הצלחתי.. זה פשוט יצא מפלצתי. אשמח אם מישהו יוסיף לי!

Art Of Madness

New member
איך עושים שמשו לא יהיה מפוקסל?../images/Emo19.gif

סליחה על הבורות........................

enbalush

New member
תלוי עם איזו תוכנה עובדים

בפוטושופ וכל אלו שעובדות על פיקסלים, זה רק עניין של רזולוציה, צריך להתחיל מרזולוציה גבוהה. בתוכנות וקטריות צריכים לייצא את האיור כתמונה (GIF או פורמט אחר) ולקבוע אנטי-אליאסינג הכי גבוה.

Art Of Madness

New member
והנה עוד שאלה שמראה כמה אני ../images/Emo19.gif

מפגרת..................... מה זה רזולוציה..... חחח אתם לא חייבים לענות על השאלות שלי.... לא אשמתכם שאני דפוקה בזה! חחח....

למעלה