טופוטבע

hospital_food

New member
טופוטבע

יש באמת צימחונים שאוכלים את זה? הרי זה כמעט כמו לאכול בשר, אתם משלם תכסף שלך לחברה(זובלובק) של תעשיית רצח. האם זה נכון שהוד לבן שולטת על טבעול ?!

lifegirl

New member
טופוטבע, טבעול, וברירה הטבעונית.

א. אני טבעונית ואני אוכלת טופוטבע.... (שאלה ראשונה פתורה) ב. אכן, טבעול היא חברת בת של הוד לבן. ג. גם זוגלובק טבע היא חברת בת. רק שאצלם השם מודגש. ד. אפשרל התנחם בכך שההכנסות של כל חברת בת נמדדות בנפרד, ואין ערבוב בין הכספים (חוץ מאשר בתוך הכיס של הבעלים...). ה. ובכל אופן- כשיהיה לטבעול אוכל טבעוני- אז אני אוכל טבעול.

hospital_food

New member
תגידי...

זובלובק טבע זה טופו טבע לא? או שאני מבלבל בין הדברים. אני בתור מצחוני לא מסוגל לאכול את המאכלים לצמחוניים של זולובק,זה פשוט עושה לי בחילה כמעט כמו בשר. אני צרך פסיכולוג בטח.

Neta558

New member
ולמה בעצם שתעדיפי טבעול?

מה ההבדל בין לקנות מחברת בת של הוד לבן לבין קניה מחברת בת של זוגלובק? בכל מקרה המוצרים הצמחונים\טבעונים הם תמיד של חברות בשריות. למעשה, אני לא רואה בכך בעיה גדולה מדי. כמובן שאם תהיה חברה צמחונית\טבעונית לגמרי, אני אעדיף לקנות ממנה (בהתחשב גם בשיקולים אחרים, כמובן). אבל בינתיים אין כזאת, אז מה למעשה הבחירה בין חברות בשריות שונות? האם העובדה שאחת מדגישה את שמה והשניה מסתירה אותו משנה משהו? זוגלובק עשו צעד ענקי לקראת טבעונים עם מוצרי הטופוטבע שלהם, וזו סיבה טובה מספיק לתמוך בהם כרגע. שלא לדבר על כך שהמוצרים שלהם פשוט מהווים חלק נכבד מכמות הדברים שיש לי לאכול. אגב, האם אתם משתדלים לאכול בחוץ רק במקומות שלא מוכרים בשר? אתם לא אוכלים במסעדות בשריות? אי אפשר שלא להתפשר בנושא הזה... אני אפילו לא בטוחה כמה זה משמעותי כרגע. חברת זוגלובק תמשיך להתקיים בין אם הטבעונים יקנו ממנה ובין אם לא. אני לא מגדילה את צריכת הבשר מאחר שאני לא קונה בשר, ולא מהווה שיקול כלכלי ליצור עוד נקניקיות. למעשה, אני רק מגדילה את יצור המוצרים הטבעוניים שלהם, ובכל מגדילה את צריכת הטופו, מה שיגרום ליבוא עוד טופו, לגידול עוד טופו, ולהוזלת הטופו בעתיד... Viva la tofu!

lifegirl

New member
כי טבעול יותר טעים,

ולטופו טבע באמת יש טעם שמזכיר פלסטיק...

תפסיקו להתלונן, אתם ט-ב-ע-ו-נ-י-ם !

שמעתי על אנשים שמכינים שניצל טופו תוצרת בית - פשוט קונים גוש טופו ופירורי לחם, עושים לזה צורה של שניצל ומטגנים... אמרו לי שזה ממש טעים, הרבה יותר מהקנויים, אבל זה מאוד מאוד יקר... סתם עוד המלצה. אבל לי יש הרבה בעיות - אני מנסה גם להחרים מוצרים של חברות שמייצרות בשר, שמנצלות עובדים, בכלל חברות חו"ליות... אני אוכל ממש מעט דברים! אז אני נאלץ להתפשר. אני מרשה לעצמי לצרוך טופוטבע. המלצה נוספת - הכינו את השניצל/קציצה במחבת עם שמן - הם יוצאים קראנצ´יים כאלה וזה פשוט מעולה לדעתי... גם במושגים של ויגאנס וגם בכלל... בקשר לאורביט - אין במסטיקים ג´לטין, אבל יש בהם בעיה אחרת: החברה תורמת כסף לבתי-חולים שמבצעים ניסויים על בע"ח. תעשו את השיקול... מאור.

K A R I N

New member
שאלה ../images/Emo124.gif

בטוח שבמסטיקים אין ג´לטין? גם באורביט?

למעלה