ולמה בעצם שתעדיפי טבעול?
מה ההבדל בין לקנות מחברת בת של הוד לבן לבין קניה מחברת בת של זוגלובק? בכל מקרה המוצרים הצמחונים\טבעונים הם תמיד של חברות בשריות. למעשה, אני לא רואה בכך בעיה גדולה מדי. כמובן שאם תהיה חברה צמחונית\טבעונית לגמרי, אני אעדיף לקנות ממנה (בהתחשב גם בשיקולים אחרים, כמובן). אבל בינתיים אין כזאת, אז מה למעשה הבחירה בין חברות בשריות שונות? האם העובדה שאחת מדגישה את שמה והשניה מסתירה אותו משנה משהו? זוגלובק עשו צעד ענקי לקראת טבעונים עם מוצרי הטופוטבע שלהם, וזו סיבה טובה מספיק לתמוך בהם כרגע. שלא לדבר על כך שהמוצרים שלהם פשוט מהווים חלק נכבד מכמות הדברים שיש לי לאכול. אגב, האם אתם משתדלים לאכול בחוץ רק במקומות שלא מוכרים בשר? אתם לא אוכלים במסעדות בשריות? אי אפשר שלא להתפשר בנושא הזה... אני אפילו לא בטוחה כמה זה משמעותי כרגע. חברת זוגלובק תמשיך להתקיים בין אם הטבעונים יקנו ממנה ובין אם לא. אני לא מגדילה את צריכת הבשר מאחר שאני לא קונה בשר, ולא מהווה שיקול כלכלי ליצור עוד נקניקיות. למעשה, אני רק מגדילה את יצור המוצרים הטבעוניים שלהם, ובכל מגדילה את צריכת הטופו, מה שיגרום ליבוא עוד טופו, לגידול עוד טופו, ולהוזלת הטופו בעתיד... Viva la tofu!