טופו
אחרי שנים של סלידה מהמוצר הזה (שבאה בעיקר מכיוון הלא צמחונים
במשפחה) התחלתי לנסות לבשל איתו והבעיה שלי היא עם טופו אחרי ספיגה של משרה (מארינדה).
בצליה יבשה,טיגון או אפיה בתנור הוא נהדר.
הבעיה היא ב,הקפצה, בווק דק יחסית עם מעט מאד שמן, כמה שאני משתדלת לייבש את הקוביות הן נדבקות לתחתית.
קוביות יבשות ללא השריה לא נדבקות, אבל הטעם שלהם משמים וגם ספיגת התיבול וטעמי הירקות לא משפרים,לטעמינו.
הצעות, שיפורים?
אחרי שנים של סלידה מהמוצר הזה (שבאה בעיקר מכיוון הלא צמחונים
במשפחה) התחלתי לנסות לבשל איתו והבעיה שלי היא עם טופו אחרי ספיגה של משרה (מארינדה).
בצליה יבשה,טיגון או אפיה בתנור הוא נהדר.
הבעיה היא ב,הקפצה, בווק דק יחסית עם מעט מאד שמן, כמה שאני משתדלת לייבש את הקוביות הן נדבקות לתחתית.
קוביות יבשות ללא השריה לא נדבקות, אבל הטעם שלהם משמים וגם ספיגת התיבול וטעמי הירקות לא משפרים,לטעמינו.
הצעות, שיפורים?