טופיקקקקקקקקקקקקקקק

Silver Fox

New member
טופיקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo82.gif

מה היו מילותיהם האחרונות לפני המוות? רייצ'ל: אולי אני אשתנה לחדף ואנסה לכסח ת'צורה לחמשת ההורק באג'ירים האלה לבדי? אקס: 102 לחמניות קינמון בחצי שעה זה פחות מדי, לטעמי. אולי ננסה עוד כמה. אקס: מעניין מה קורה אם מכופפים את הזנב עוד קצת לכיוון הראש... טוביאס: מעניין אם ניצים יכולים לעוף דרך מתח חשמלי... קאסי: היי, אולי הרצפה מרוחה בקצת יותר מדי קקי של חיות? *ספאלץ'* *בום*

KagomeSama

New member
חחחחחחחח אדיר!

מרקו: היי, מה פתאום, על מה אתה מדבר? בטח שאני יותר חמוד ממך, ויסר 3... ג'ייק: אוקיי, אני לא רוצה להיות המנהיג או משהו, אבל לפי דעתי צריך ללכת דרך ההר הזהההההההההההה *קול של נפילה* *בום* רייצ'ל: מעגל פוגו? בואו נלך על זה! אקס: מה זה הנוזל הזה? נוזל, זל, נו, נל, זל? אציטון? טון, און, בון, ציבון, סבון? האם הוא טעים? עים-נעים? בואו נברר! ררררר... ר הוא צליל מספק ביותר...

Silver Fox

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

אבל מה זה מעגל פוגו?
ממש מצחיק
אדירה

Silver Fox

New member
הממ...../images/Emo82.gif

אקס: למה כתוב על הבקבוק הזה "זהירות - רעל"? אולי אני אשתה את זה? אקס: אנדליט לעולם לא נרתע מהסכנה, לא משנה מה יהיה! *שועט לתוך כלוב דרקונים זועמים* טוביאס: אני לא מצליח לנקות עם המקור את נוצות הצוואר, צריך להיכנס קצת יותר עמוק...

KagomeSama

New member
מעגל פוגו..

נכון תמיד בהופעות רוק יש את המעגלים האלה שכולם קופצים על כולם ומתפרעים והולכים מכות? זה פוגו. זה שיא הצחוקים. היינו במסיבה, ומישהו צורח: "פוגווווווווו" פתאום כולם אחד על השני... פחד אלוהים..

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

מילותיהם האחרונות: קאסי: אוי, נמר פצוע!
נמר חמוווד, נמר ח- *
* מרקו: אמא! השתחררת מהיירק בראשך! *דמעות* כן, בואי נכנס לסמטא החשוכה הזאת כדי שלא ייראו אותנו ה-
ג'ייק: קריאק, אוף נמאסת, כנס לי לת-
(כולם יודעים מי זה קריאק, נכון?
) רייצ'ל: חתיכת בנז-*ספלאט*
(לא משנה למי היא אמרה את זה ומתי, אלה בטח יהיו המילים האחרונות שלה
) אנחנו אוהבים אותך יעל
לי זה לא יקרה Nagini Potter

lorien

New member
חחחחח

שירשור נחמד. אין לי כרגע שום דבר. רק רציתי לטומר משהו שחשבתי עליו, אני לא יודעת אם הזכירו את זה כבר... נכון הסרט המצוייר מרקו...אז הוא יוצא לחפש את אמא שלו... ויש קטע שהוא רץ אליה..בסוף בסוף "מרקו..." "אמא!!" "מרקו..." אמא! אין לך יירק בראש!".....

אממ ניצלו"ש

מה זה מגה מורפס??? איך אני משיג ספרי אנימורפס מעל 18? האם רייצ'ל מתה באחד הסיפורים???

Nagini Potter

New member
תשובות

א. לא ענינו על זה כבר כמה פעמים? *עייפה* תסתכל קצת בפורום או שתעשה חיפוש על המילה מגה מורפס, אם זה ממש מעניין אותך....... ב. מומלץ לקנות אותם או לשאול מהספריה, אבל אפשר גם לקבל אותם בטלפתיה ישירות מהסופרת, שלח לה אימייל בנושא ג. אתה באמת רוצה שנספר לך? *חיוך ממזרי* לי זה לא יקרה Nagini Potter "התחלה בהתחלה ואז המשך עד שאתה מגיע לסוף - שם תעצור." -לואיס קרול

KagomeSama

New member
תודה רבה על הספויילר....

אני מאד מאד אוהבת אותך. מאד. תחנק בבקשה.
ובפעם הבאה, קח בחשבון שיש בינינו כמה שהיו רוצים לקרוא לפי הסדר, אז נא לסמן ספויילר לספרים האחרונים.......

Nagini Potter

New member
וואו.

עליתם על זה ששני המרקואים איבדו את אמא בים ושניהם מחפשים אותה ולא יודעים מה קורה איתה. אני פשוט המומה. אתם פשוט גאונים.
אווה, פאלייייייזזז...
לי זה לא יקרה Nagini Potter "הבחנתי בכך שאנשים שמאחרים תמיד נראים עליזים יותר מאלו שחיכו להם." -לוקס

למעלה