טופיק: אלבומים שאתם ממליצים עליהם

Drorrrrrr

New member
טופיק: אלבומים שאתם ממליצים עליהם

נו? אז חוצמרובי? אילו אלבומים הכי שווה לקנות? ישראלים או לועזיים
לא משנה...... יאללה

מרילנצח

New member
אוי זה יש הרבה..

*דודו טסה האלבום שלו מהמם!!!! *כל אלבומי עיברי לידר מומלצים בחום ואהבה רבה... *למי שאוהב את מוסיקת העולם יש דיסק שנקרא מגלים עולם מדהים ומומלץ!! (ועולה רק 39 ש"ח בתו ה 8 בירושלים) *הפרוייקט של עידן רייכל - אחלה אלבום ואני יכולה להתפרס כאן על עוד הרבה אבל חבל נשאיר מקום לאחרים..

Drorrrrrr

New member
אהבתי רק את הראשון של עברי לידר

השני היה פשוט גרוע

../images/Emo15.gifאהמ...

דווקא אתמול קניתי את Sing When You'r Winning - אלבום מצויין של רובי... במבצע המוזלים של טאוור רקורדס - 70 ש"ח

Kettercat

New member
כמה המלצות שלי:

שימו לב שזה לא כל כך מגוון
* Travis - Good Feeling * Travis - The Man Who * Travis - The Invisible Band * Coldplay - Parachutes * Coldplay - A Rush of Blood to the Head * Fiona Apple - Tidal * Fiona Apple - When the Pawn ...ואני בטח אזכר בעוד כמה אחר-כך

OldRedEyes

New member
מומלץ

שימו לב לגיוון: natalie imbruglia - left of the middle no doubt - tragic kingdom travis - the invisible band santana - supernatural enrique iglesias - enrique avril lavigne - let go michelle branch - the spirit room the calling - camino palmero וכו' וכמובן... כל האלבומים של רובי.

Human Nature

New member
אני ממליץ:

Madonna- Erotica Madonna- Bedtime Stories Madonna- Something to Remember (אוסף מדהים!) Beth Gibbons and Rustin Man- Out of Season Alanis Morissette- Jagged Little Pill Alanis Morissette- Supposed Former Infatuantion Junkie Bjork- Greatest Hits Garbge- Version 2.0

Drorrrrrr

New member
המלצת על דה קולינג שלי ../images/Emo70.gif שלי ../images/Emo70.gif

אני אמליץ עליהם כי הם שלי
שלי
שלי
(583) חבל שלא רואים אותך בפורום שלהם אחלה דיסק
תשאלו את קרין

Drorrrrrr

New member
מה אתה צורב תגיד לי ../images/Emo35.gif

הדיסק שיאאאאאאא הטוב
שיאאאאאאא
ותפסיק לצרוב

Human Nature

New member
היי!

אני צרבתי רק אותו, וזה היה אמור להיות למישהו. כל שאר הדיסקים שלי מקורים! שלא תעז להעליב את הדיסקים המתוקים שלי

Drorrrrrr

New member
עכשיו בכלל ירדה לך נקודה אצלי בטבלה

צרבת רק אותו
מילא היית צורב עוד
אבל רק אותו
בכלללללל חבלללל עלללל הזמןןןןןןןןןן חומה

Human Nature

New member
לא- רק לא זה! ../images/Emo7.gif

זהו, אני מתאבד! אמא של לילך, אפילו את לא תצליחי לעצור אותי!

Drorrrrrr

New member
לאאאאאאא אל תתאבד ../images/Emo10.gif

אתה יודע מה אני אוסיף את הנקודה לטבלה אבל את האלבום הבא שלהם אתה תקנה, עשינו עסק

Human Nature

New member
הצּלת אותי מהתאבדות! ../images/Emo8.gif

את האלבום הבא שלהם?... אני אפילו לא אצרוב

escaping

New member
טוב, יש די הרבה...

אממ... lightbulb sun-של פוקיפאין טרי sleeping with ghosts-של פלאסיבו האהודים עלי ביותר...:) elisa-כמה מפתיע, של אליסה האלבום הראשון של לינקין פארק והאלבום הכי חדש של קולדפליי.

Drorrrrrr

New member
הממממ ../images/Emo45.gif

האלבום החדש של ירמי קפלן- הזמן האבוד
ברי סחרוף- האחר

n u l i t

New member
חבל"ז לכם.........................!

אני דורשת מיידית שתלכו לקנות את JOHN MAYER

למעלה