טופיק חדדש

taltal girl

New member
טופיק חדדש../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

אוקיי, דבר ראשון רציתי לספר לכם שאני קונה את הדיסק של דה קולינג (אגב, איך קואים לו? *צליל בורה ועם הארץ*
). ספתא קונה לי אותו לפסחח. אוקיי, והטופיק: אני חדשה בפורום, ואני לא כל כך יודעת על הלהקה. אז אם אתם יכולים לספר לי על הלהקה, על החברים ואממ.. זהו(?) אוי, יש לי עוד משו שרציתי לבקש, אם אתם יכולים להביא לי תמונות של אלכס(
) שלא נמצאות בגלריות
רר, יש כאלה אנשים בלי טעם (סיפרתי את זה לאילה, אני חושבת), הדבקתי על ערכת המגן שלי תמונה קטנה של אלכס וחברות שלי אמרו שהוא מכוער. חסרות טעעםם
אניוואי, אם לא הבנתם, הצטרתי לפורום. אגב, אפשר ת'מספרי אייסיקיו שלכם, חוץ משל טל ושל אילה שיש לי כבר

ט ל i i ש

New member
צליל!!!!!../images/Emo67.gif

אלכס לא יפה!!! כרגע הלהקה מונה מספר עצום של שני אנשים!!!!! וואו ממש המווון!!!! יש את אלכס שהוא הומו!!!!!!! ויש את אהרון שהוא מחבל!!!!! לדיסק קוראים: camino palmero ואם אני טועה תאשימו את לאה היא אמרה לי לכתוב ככה!!!
וזהו!

crazy4tc

New member
אמממ.... נראה לי עשית טעות קטנה...

יש לך את האיי סי שלי ושל טל ו... קוראים לי לאה!!!! טוב אחרי שהבהרנו את זה נתחיל בהודעה... תתחדשי על הדיסק!! הבאתי לך תמונה של אלכס שאני אישית מאוד מאוד אוהבת... היא פשוט יפה!!! והוא כן חתיך!!!!!!!! דרך אגב- יכול להיות שזה נמצא בגלריות אני לא זוכרת...

ArSiT

New member
שלללללללללום

אני רותם!!! וזה האייסיקיו שלי - 125468988 אממ.. אלכס כן חתיך!!!
אולי יש לו כמה נטיות ...
אבל כולנו אוהבים אותו!

TCgirl

New member
היי ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif

אני אירנה. אלכס חתיך
זאת עובדה... מממ... על הלהקה: *אלכס ואהרון נפגשו כשאלכס היה בן 15 (לפני בערך 7 שנים - הוא עוד מעט בן 22). *לאלכס ולאהרון יש חברות. *לאלכס יש משקפים אבל הוא לא אוהב להיראות בהם.

crazy4tc

New member
התינוק זה לא אלכס

אם אני לא טועה זאת אחת מהלופט שרצתה להראות את הדימיון ביניהם... והם באמת דומים בתמונה...

ArSiT

New member
חחחחחחחחחח

הייתי בטוחה שזה אלכס... אממ... איך אהרון ואלכס הכירו? קראתי את זה פעם בעיתון אבל אני לא בטוחה שזה נכון ואני גם לא ממש זוכרת... קיצור איך הם הכירו?

crazy4tc

New member
אני אספר לך את זה מעניין!!../images/Emo6.gif

אהרון שלנו היה שמח ומאושר כי לא מזמן הוא השיג לו איזה כוסית בשם טארין... אך מה, צרה אחת העיקה על ליבו... (עכשיו כולם לעשות אוווווווו) הוא רצה להקים להקה ולא היה לו עם מי! סיפר אהרון את צרתו לחברתו והיא אמרה לו: "אל תדאג! אחי הקטן מנגן בגיטרה וגם שר!" "וואי איזה יופי!" שמח אהרון, "אבל רגע, אחיך הקטן? בן כמה הוא?" "אתה לא מקשיב לשיחות נפש שלי איתך אף פעם?" כעסה טארין "הרי סיפרתי לך אלף פעם על הקרציה בן ה15 לא?" "15?????" הזדעק אהרון "את לא חושבת שהוא קצת קטן בשבילי?? מה אני אעשה עם ילד בן 15 בלהקה?" "לא רוצה לא צריך" אמרה טארין בטון נעלב "אבל אתה חייב להתחיל להכיר את המשפחה שלי! אתה בא לארוחת ערב מחר אצלנו!!" חיחי אהרון נדפק... טוב הלך לו לארוחת ערב, ישבו כולם מסביב לשולחן אבא צ'רלס הראה לכולם אביזרים מסרט האימה החדש שלו וכולם היו מרוצים... רק אהרון חשב לעצמו, "איך לעזאזל אני בורח מכאן?!" בדיוק לפני שאהרון מתחיל לביים התקף של אולקוס הוא שומע מישהו מנגן בגיטרה ושר בצורה מדהימה!!! הוא לא שמע מישהו מנגן ככה אף פעם!! "שיואו זה מאדים!!" אמר אהרון בקול פרחי למדי, "מי זה?" "זה אלכס אח שלי..." אמרה טארין "אלכס! אתה! אני! להקה!" עכשיו אהרון התחיל לדבר כמו טרזן... (אמרתי לו לאכול מהעוגיות של אמא דבי אבל הוא לא הקשיב לי...) "טוב, מצדי..." ענה אלכס אלכס ואהרון התחילו ישר לנגן ולשיר ללא הפסקה, מה שעורר בסופו של דבר את קנאתה של טארין כי היא לא קיבלה מספיק צומי!! אז היא הציבה לאהרון אולטימטום: או אני או הלהקה! "מצטער טארין" ענה אהרון "אבל אלכס הרבה יותר כוסית ממך! אני מניח שאנחנו נפרדים..." וזה סיפור הלהקה...

ArSiT

New member
חחחחחחחחחחחחחח יא קרועה!!!

אלכס יותר כוסית ממך? חחחחחחחח....

aYaLoLy

New member
וזוהי שעת סיפור להיום ../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחח לאושית, חבל שכישרון הכתיבה לא בא בירושה.... =\ והנה התמונה הכי אהובה והכי מושלמת בעולם!!!! וולקאם צלילונת~~~~!~!

crazy4tc

New member
כישרון לכתוב שטויות...

כן, כן, אני קרועה... למישהו יש סלוטייפ?

ט ל i i ש

New member
לאה הגיעה הזמן שנספר להםםם!!!!!

אניייייייייי זו שבעצצםםםםםםם כתבה את הסיפוררררררר פשוט התביישתי ואמרתי ללאווווווווושששששששיייייייית לכתוב את זה בפורום ושבעצם היא כתבה את זה!!! אז לאאאאאאה ספרי לכווווווולם!!!

crazy4tc

New member
טללללללללללללל

אל תקחי קרדיט אל דברים כאלה... את יודעת לכתוב יפה וברגע אחד הרסת לעצמך!! זה סיפור שלי!!!!!

למעלה