טופיק חדש...

טופיק חדש...../images/Emo13.gif

אוקיי מה לדעתכם אין ואאוט? תלתלים או חלק? ואני גם רוצה לנצל את ההודעה הזאת ולהסביר לאלה שיש להם טענות כלפי הפורום... שלפי דעתי "איני" זה מה שאתה מגדיר וחושב ליפה... לא חייב מה שבאופנה. למרות שיש הרבה שיגדירו את זה כ-"מה שבאופנה"... אז רק שתדעו שאם אני אומרת "איני" אני מתכוונת ליפה לדעתי, ואם אני אומרת "אאוט" סימן שלא אהבתי...
אז השוואה בבריטיה לישראל: בבריטניה, כל ילדה מחזיקה מחליק שיער מחדר לידה ככה שלכולם פה יש שיער בלונדיני וחלק... ככה שזה כבר לא איני וכבר מיושן... ואז אני הגעתי... מתולתלת וכולם אמרו לי כמה זה יפה ואם זה טבעי... וברור שזה טבעי!!! חודש אחרי זה מצאתי את עצמי מתבוננת בחצי ביצפר שהלכו למספרה ושילמו הון תועפות לתלתל את השיער... ואני חשבתי לעצמי:האם זה באמת כל כך יפה??? אני זאת שמתלהבת משיער חלק אבל לוקח לי שלוש שעות להחליק אותו (לא בפאן) והן שנולדו עם חלק רצו ועשו תלתלים... ובישראל זה ההפך... לרוב הבנות יש תלתלים, אם אני לא טועה, וכולן רצות להחליק אותו...
תלתלים זה איני בבריטניה (הרבה מפורסמות עושות)... וחלק זה איני בישראל...
מישהו רוצה לתקן אותי?
יום טוב... בה ביי

מתקנת*

לי יש שיער גלי, ונאי עושה פן בערך פעם בשלושה ארבעה חודשים, ותמיד אומרים לי "וואו שירה, את חייבת לעשות החלקה
תעשי כל יום פן
" לא יודעת, לא נראה לי שמסווגים אצלנו את השיער לאין ואאוט... או לפחות לא למה יותר אוהבים...

את צודקת פחות או יותר..

דעתי היא ששיער חלק הוא יותר נוח משיער מתולתל. יותר קל לטפל בו, לעצב אותו וכו'.. אם יש לך שיער חלק ואת רוצה מתולתל.. יש סיכוי שאם תסלסלי זה ייראה טוב. אם יש לך שיער מתולתל ואת רוצה חלק.. בדרך כלל את יוצאת עם שיער כמו גריזלדה. בתור אחת שהשיער שלה עושה מה שבראש שלו תמיד העדפתי חלק [(שימו לב סיפור חייו של שיערי מתגולל לו למטה) נולדתי עם בקבוקים מדהימים אח"כ התחלף לי לחלק חלק, עם תקופת בריטני ספירס והקליפ של קרייזי שהביא עמו סגנון שיער מקרוזל *כמו שעושים עם הטוסטר* השיער החליט להפוך לכזה משם הפך לחלק חלק וכך נשאר עד היום]

מאוד מאוד תלוי

אני בעד תלתלים, יש לי קצת אובססיה לתלתלים, אבל אצל בנים, כאילו תלתלים אצל בנים (גם שיער ארוך אם אפשר) ובנות, כל אחת מה שיפה לה

למעלה