טופיק חדש

motib4

New member
טופיק חדש../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

סוף סוף...
אז ככה-
איך אתם מגדירים את הילדות של התאומות
רווח- הפרסום, התהילה, הכסף, המעריצים... הפסד- ילדות רגילה, חברים אמיתיים... מה דעתכם
ולפרט.

../images/Emo3.gif גם וגם../images/Emo85.gif

גם רווח הפרסון התחילה והכסף וגם בתור ילדות רגילות או שיותר הרווח

ולפרט../images/Emo98.gif../images/Emo85.gif../images/Emo108.gif

הרווח בגלל שמגיל קטן הם משחקות עם תפקידים וכו´ יש להם מי זה הפסד כי אין להם מזן ממש לאחרים ולהיות עם כולם :) אבל יש להם גם רווח מכל מה שהםעושות הן מקבלות מלא דבים

../images/Emo163.gif טוב אז ככה...

אני לא חושבת שזה גם וגם. הילדות של התאומות כמו שאני רואה אותה הייתה רווח.
תחשבו על זה לרגע, התאומות התפרסמו, התעשרו וחוו ילדות 2\1 רגילה לדעתי (
) בגל אמנם הן היו מפורסמות מגיל צעיר אבל לרוב התהילה עולה לראש ולהן התהילה בהחלט לא עלתה להן לראש וזה טוב, כי הן נשארו עם אותם עקרונות וערכים.

אולסנית

New member
לדעתי רווח ../images/Emo127.gif

לדעתי רווח כי הן מקבלות המון תשומת
ואהבה וכי יש להן מקצוע בטוח והן לומדות מגיל צעיר מהי אחריות (לדוגמא- אי אפשר להתחיל פרוייקט ולא לסיים) וההפסד הוא לא כל-כך גדול כי לדעתי יש להן מספיק זמן להיות עם החברים והמשפחה וזה רק העבודה שלהן ובזכות זה שהן נולדו מול המצלמה הן מאו-מאוד מקצועיות ויודעות איך לגשת לכל דבר. והן יודעות איך להסתכל אל המצלמה ונראות מאוד נינוחות (הוספתי תמונה לדוגמא).

SupeR BayB

New member
לדעתי....

גם וגם... אבל רווח יותר כי... הם מפורסמות כולם מכירים אותם.. יש להם מלא מעריצים שמתים לפגוש אותם... הפסד כי... הם לא מספיק עם ילדות מהכיתה שלהם... אין להם זמן בשביל חברים וכול זה...

לדעתי../images/Emo26.gif

אני מניחה שזה גם רווח וגם הפסד... אבל נראה לי שזה היה להן יותר רווח מאשר הפסד... תחשבו על זה... מה הן בעיקרון מפסידות
את התמימות שלהן, הילדות שלהן, זמן עם חברים וכל אלה... אני לא חושבת שההורים שלהן נתנו לזה לקרות כשהן היו קטנות... לדעתי ההורים שלהן גרמו לכך שהחיים שלהן יהיו עד כמה רגילים שהם יכולים להיות... לדעתי עכשיו הן יותר סובלות מהנושאים הנ"ל מאשר בעבר... ותחשבו על כל מה שהן הרוויחו
הרבה נסיון חיים... הן כבר מנוסות באיך להתנהג עם אנשים ועוד תכונות שאני בטוחה שאין לרב הנערים בגילן... (חחחח אנחנו)

אני ... ../images/Emo187.gif

אני חושבת שזה יותר רווח מאשר הפסד . רווח - יש להן המון כסף והמון מעריצים
כמו מישהי שאמרה ( לא זוכרת מי
) הם למדו מהי אחריות , הם יודעות לשווק ת´צמן , יש להן מוצרים שהן מופיעות עליהן קיצר : מה שבטוח שהן מפורסמות
בזכות היופי שלהן כולם מכירים אותן ולפי מה שנראה הן ממש לא סובלות מזה
. מה שכן הן מפסידות את כל הילדות , אין להם כל כך הרבה זמן לחברים / חברות ולעשות דברים שלנו נראים רגילים אבל מהצד שלהן זה דברים חריגים מאד
. בכל זאת הן מוצאות זמן לדברים מסויימים ובגלל זה אני בעד רווח|סדגש
רעיון ש!!ה לדיון
קבל ח"ח מו
י

למעלה