טופיק חדש...

קולאז

New member
טופיק חדש...

ראיתי את זה בפורום זיהוי שירים וחשבתי להעביר את לכאן... MOVIE SOUNDTRACK - פסקולים - נעימות סרטים... (ויש המון).

naps

New member
יש אין סוף

אנחנו בחיים לא נגמור עם זה... אני אכתוב כמה. אם אני אכתוב כל מה יעלה לי לראש אני לא אסיים גם עוד 3 שעות... Carly Simon- Nobody does it better\James Bond- the spy who loved me Smash mouth- I´m a believer\Shrek Iggy Pop- Lust for life\trainspotting Underworld- born slippy\trainspotting Lou Reed- perfect day\trainspotting Puff Daddy- Come with me\Godzilla אורי

הו, אני לא מאמינה... סימן חיים :)

אז אם כבר הקפצת את זה, אני אתרום טיפה... Pixies - Where is my Mind? מתוך מועדון קרב (אחח איזה סרט....) James Horner - Legends Of The Fall רוחות של תשוקה (נעימה ממש ממש מדהימה!) Enya - Lothlorien שר הטבעות 1 The Lion King - Hakuna Matatah מלך האריות (דהה...
) ואיזה באסה... היום כתבתי פה כזה שאלון קליל, אבל כשבאתי לשלוח את זה משום מה הכל נמחק לי... ודווקא היום שכחתי לעשות copy
ואם יש כאן מישהו עדיין.. מה אתם אומרים, לא תהיה שביתה מחר נכון? הם תמיד יודעים לאיים... אסור לצפות לשביתה..

קולאז

New member
תזכרו שאני לא כל כך טובה באנגלית

TITANIC - MY HURT WILL GO ON. DONT WONT TO MISS A THING - ARMAGEDON MEN IN BLACK אתם מוזמנים לתקן לי את ה - speling!

naps

New member
לקחתי את ההזמנה...

armagedon=armageddon, with double ´D´ Hurt= Heart Dont= don´t wont= want וזה שיש לך שגיהוט כתיב באנגלית לא אומר שאנחנו לא אוהבים אותך.
אורי

Esmena

New member
כמה שירים מגיימ´ס בונדים...

Tina Terner- Golden Eye Garbege- The World Is Not Enough Shreyl Crow- Tommorow Never Dies (שמות השירים כשמות הסרטים). ואחרים... bjork- Play Dead שיר הנושא של יאנג אמריקאנז. Cardiganz- Lovefool(שיר דבוק דביק מדביק נדבק). ג´רי האלויאל- איטס ריינינג מן(חידוש) מפסקול הסרט " יומנה של בריגט ג´ונס" עוד להיט, הפעם חמוד הרבה יותר, מהשנה הזאת- אלווישן של יו2 ,מתוך טומב ריידר.

למעלה