טופיק משולש

Silver Fox

New member
טופיק משולש../images/Emo82.gif

(הפעם, מאז 100 שנה, זה טופיק רציני ומסורבל...) יש לי שלושה נושאים שאני רוצה לדבר עליהם ולשמוע את דעתכם. 1. השתנויות לאנדליטים האנימורפס לא יכולים להשתנות לבעלי חיים מתוך חיה אחרת, נכון? כלומר, הם לא יכולים להפוך לכבשה מגוף של לטאה. אבל מצד שני - כשהם הופכים לחיה הם גם רוכשים את המיומנויות שלה, למשל אם הם משתנים לציפור הם יכולים לעוף. אז מה יקרה אם הם ישתנו לאנדליטים? אחרי הכל גם לאנדליטים יש מיומנויות השתנות - אז הם יוכלו לרכוש חיה דרך גוף של אנדליט ולהשתנות ממנו לחיה אחרת בלי להפוך באמצע לבנאדם? או שהם יוכלו להשתנות לחיות שהם רכשו כבר בעבר ישר מתוך גוף אנדליטי, כי המוח של האנושי שלהם קיים לצד המוח האנדליטי ושומר את כל החיות שהם רכשו בגוף אנושי? אז הוא מעביר את זה למוח האנדליטי? ואם הם ירכשו חיות חדשות דרך גוף אנדליטי - הם יוכלו להשתנות אליהן דרך גוף אנושי? או שקיימת הפרדה? והאם הם יכולים להשתנות מהחיה שאליה הם השתנו דרך גוף אנדליטי, הם ישתנו קודם לאנדליט (הם יכולים בכלל?) ואז לבנאדם או ישר לבנאדם? לדעתי הם לא יכולים להשתנות לחיות שהם כבר רכשו, אחרי הכל הם בגוף אחר. אבל אולי הם יכולים לרכוש חיות חדשות ולהשתנות, אבל כשהם בגוף אנושי הם לא יכולים. ולדעתי הם גם צריכים להשתנות לגוף האנדליטי ואז לאנושי. לדעתי יש הפרדה. 2. השתנויות לבני אדם כשהאנימורפס משתנים לבני אדם - הם יכולים לראות רגשות וזכרונות שלהם? אני רוצה לדעת, כי לא קראתי את הספר שבו קאסי משתנה לרייצ'ל... נגיד, היא ראתה את מי היא אוהבת או מחשבות שלה על שופינג וכאלה? אם מישהו היה מעליב אותה כשהיא בגוף של רייצ'ל - המוח של קאסי היה זה שנעלב או שלצידו היה מתעורר המוח של רייצ'ל ונעלב בדרך שלו? אחרי הכל זה שני מוחות אנושיים... 3. רכישות כפולות מה יקרה אם האנימורפס ינסו לרכוש את אותה חיה (לא את אותו סוג, את אותה חיה ממש, נגיד אם הם רכשו דולפין שקוראים לו חיים אז הם ינסו לרכוש את אותו חיים שוב פעם) הם יצליחו? ולאיזו רכישה הם ישתנו - לראשונה או לשניה? אני חושבת שהם יכולים, אבל יהיה להם קשה להחליט איזו רכישה לבחור - אחרי הכל הם צריכים להתרכז בשתי החיות באופן דומה... (מבלבל?
) בבקשה תקדישו עשר דקות מזמנכם החופשי וענו בהרחבה, פרטו, נמקו והסבירו לגבי כל אחד מהנושאים... *שולחת את ההודעה באצבעות כואבות מהקלדה ובראש כואב מרוב בלבולי מוח כאלה*

Silver Fox

New member
ועוד דבר בנוגע לנושא הראשון../images/Emo82.gif

אם הם יכולים לרכוש חיות דרך גוף אנדליטי ולהשתנות ובלה בלה בלה, מה יקרה אם הם ייתקעו? איך זה יקרה, בגוף האנושי או האנדליטי, והאם תהיה להם אפשרות להשתנות בחזרה?

KagomeSama

New member
ווא... אוקיי... מה שאני חושבת!

השתנויות לאנדליטים: אני לא חושבת שהם יוכלו להשתנות לחיה אחרת ישר, אבל בעצם... יכול להיות כשחושבים על זה. אני גם חושבת שאם הם יוכלו לעשות את זה, הם גם יוכלו להשתנות לחיות שהם כבר רכשו. אחרי הכל, המוח שלהם נמצא שם גם, לא? הרי, כמו שאמרת אחר כך, זה שני מוחות אחד ליד השני. ואם באחד יש את התבנית הגנטית אז הם יוכלו. בקשר לחיות שהם ירכשו בתור אנדליטים אולי זה אחרת, כי אולי זה נשמר במוח של האנדליט. אבל באותה מידה זה יכול להשמר גם במוח של בן האדם. זה כבר תלוי איפה זה נשמר. אני גם חושבת שהם יוכלו לעבור מגוף של החיה ישר לבני אדם. אחרי הכל, זה כמו השתנות רגילה. אני אענה על השאר אחר כך... כואב לי לחשוב כל כך הרבה ישר אחרי אמבטיה עם קצף בריח של פטצ'ולי-לבנד-וניל. (וכן, אני מתלהבת עכשיו מהקצף החדש שלי. מה שמצחיק הוא, שבדיוק קראתי את הספר העשירי של אנימורפס (מרקו, עם ארק) ומרקו אומר שם: "אבל הבחנתי בריח של שמן פטצ'ולי.וזה היה נחמד ^_^)

wte

New member
בקשר להשתנות לאנדליטים

אני לא חושבת שהם רוכשים גם את היכולת של האנדליטים להשתנות. כשהם רוכשים DNA הם רוכשים את האינסטינקטים וכו' (דברים מולדים). האנדליטים לא נולדים עם הכוח להשתנות אלא מקבלים אותו במהלך החיים אחרי שהם נוגעים בקובייה...(או במשהו כזה) אז למה שהכוח ירכש גם?

KagomeSama

New member
לא נראה לי..

איך את יודעת שהאנדליטים לא נולדים עם הכוח להשתנות? לדעתי הם כן. ולכן, רק בני אדם, כיוון שהם לא יודעים, ולא נולדים עם התכונה הזאת צריכים לגעת בקוביה

wte

New member
נראה לי הגיוני יותר שהם לא נולדים

עם הכוח להשתנות כי אמרו שהם המציאו את זה אם אני לא טועה. וגם האנדליטים לא בדיוק מעריצים את הבני אדם ולא נראה לי הם היו רוצים שלעוד יצורים חוץ מהם יהיה את הכוח הזה אז למה להם להמציא קוביה במיוחד בשביל שבני אדם יוכלו להשתנות?

Silver Fox

New member
אם הם לא נולדים עם זה../images/Emo82.gif

אז האנימורפס יוכלו להפוך לבעלי חיים מגוף אנדליטי רק אם זה יהיה גוף של אנדליט מבוגר שכבר יודע להשתנות. בקשר לקוביה - אין לי מושג מה הולך איתה... אולי יש עוד ספרים שבהם מופיעה הקוביה שפשוט לא קראתי.

Nagini Potter

New member
כן, הם מוצאים אותה אחר כך ../images/Emo176.gif

וזה עושה להם המון בעיות. גם עם היירקים כמה פעמים, וגם כל הסיפור עם דיויד...... לא טוב, לא טוב. *אנחה* אנשים. אני לא מאמינה עליכם. דבר כזה בסיסי אתם לא זוכרים? ספר 8, ע"מ 15: "כאנדליט, יש לי את הכוח להשתנות. זאת לא יכולת שנולדתי איתה - זאת טכנולוגיה. אבל אנחנו פיתחנו אותה ואנחנו הגזע היחיד בגלקסיה שיודע איך להשתמש בה." לי זה לא יקרה Nagini Potter "בכסף אי אפשר לקנות חברים, אבל באמצעותו אפשר להגיע לאויבים ממעמד גבוה יותר." -ספייק מיליגאון

RaistGirl

New member
|ברית||הפרוייקט|

למה כתבת כל כך הרבה? ולמה חשבת כל כך הרבה????? זה בטח כאב לך...

Nagini Potter

New member
תשובה כפולה ../images/Emo176.gif

(אין לי תשובה לשלישי...) אנדליטים: אנדליט הוא רק עוד השתנות. אי אפשר להשתנות ממנו ואי אפשר לרכוש ממנו. הכוח להשתנות זה טכנולוגיה שהאנדליטים המציאו, זה לא חלק מהגוף שלהם. אפשר להתקין את הטכנולוגיה בגוף של כל חיה אחרת באותה מידה, זה לא קשור לאנדליטים בכלל. זה כמו שאם תשתני לבנאדם לא תקבלי גם את כל הסתימות שלו. אותו דבר. אה, ודרך אגב - נראה לי שהדנ"א שהם רוכשים שמור בדם, לא במוח. בני אדם: אי אפשר לרכוש זכרונות או רגשות - בדיוק כמו שלא רוכשים זכרונות של חיות. אבל כן רוכשים אינסטינקטים, אז אני חושבת שחלק מהאישיות כן עובר. המוח שהיה נעלב הוא המוח של רייצ'ל, אם היו מעליבים אותה. יהיו כאילו שני ראשים ביחד, כמו בכל השתנות אחרת, רק שהמוח של ההשתנות (רייצ'ל, במקרה הזה) לא יהיה כמו רייצ'ל האמיתית, עם כל הניסיון והזכרונות והכל, אלא רק האופי שלה, נטו. כמו שהמוח של העכבר רוצה לאכול דברים רקובים, ולא של האדם, ככה המוח של רייצ'ל יכול לרצות משהו שקאסי לא רוצה. השאלה השלישית אני לא יודעת..... וזאת שאלה טובה. הדנ"א לא משתנה, כמובן, אבל נתונים אחרים כן - כמו גיל, אורך שיער..... וראינו שהגורמים האלה כן משפיעים, כי הם לא משתנים לחיה כשהיא תינוקת, אלא כשהיא באותו גיל שהיא היתה כשהם רכשו אותה. אז לא יודעת. אני חושבת שהם יכולים לרכוש אותה חיה פעמיים ואז להשתנות לכל רכישה בנפרד - פשוט כי אני לא רואה למה לא. אבל מי יודע, אולי לא. לי זה לא יקרה Nagini Potter "יש לי כסף שיספיק לי לכל ימי חיי, אלא אם אחליט לקנות משהו." -ג'קי מייסון

Silver Fox

New member
אבל אם הם ירכשו אנדליט,../images/Emo82.gif|חן|

שבגופו מושתלת יכולת ההשתנות? או שהם לא יקבלו אותה, כמו שאם הם ישתנו לציפור עם קליע רובה בכנף הם לא יקבלו את הקליע? אפשר להשתיל את יכולת ההשתנות בגוף האנדליטי שהם משתנים אליו? וזה יישאר לכל השתנות?

Nagini Potter

New member
אז מה זה משנה אם זה אנדליט?../images/Emo176.gif

אפשר באותה מידה לרכוש בן אדם, או הורק באג'יר, או זאב, או חיפושית, שבגופה/ו/ם מושתלת יכולת ההשתנות....... ושוב - בדיוק כמו עם הקליע... זה משהו שהוסיפו לגוף, אין לזה קשר לדי.אן.איי, אז לא רוכשים את זה..... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה