טופיק ראשון (?)

טופיק ראשון (?) ../images/Emo72.gif

כשהייתם ילדים קטנים, מה רציתם להיות שתהיו גדולים? אני רציתי להיות מוכר גלידה

De-Panther

New member
מה שאני רוצה גם היום!!../images/Emo123.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להשתלט על העולם!!
מואהאהאהאהאהאהאה

YaLdoNet 4 EveR

New member
כשהייתי קטנה?.. אממ.. ../images/Emo4.gif *סנילית*

אני חושבת שרציתי להיות פיה.
אההה כןכןכן!! רציתי להיות וטרינרית! עד שהלכתי עם הכלב שלי לוטרינר וכמעט התעלפתי..

שניש

New member
רציתי להיות קופאית בסופר!../images/Emo56.gif

לר יודעת למה....נורא הלהיב אותי כל הקטע שהם מתקתקות על המחשב ו "קובעות" מחירים לדברים...טוב מה אתם רוצים ילדה בת חמש.... אח"כ היה לי שלב שרציתי להיות מעצבת אופנה. וזה כבר היה יותר רציני בגלל שממש עיצבתי בגדים (ואני חייבת לציין שחלקם היו ממש יפים!) ועדיין יש לי מחברות שלמות מלאות בשמלות,בגדי ים,חולצות,חצאיות,מכנסיים וכ מיני אביזרים שעשיתי לבד...אולי יום מן הימים ייעשה בהם משהו. עדיין לא זנחתי את החלום! כרגע אני רוצה ומתכננת להיות שחקנית\זמרת. ואם אני רוצה משהו אני משקיעה! יש לי חוג דרמה,אני נמצאת הלהקה בעיר שלי ואני לומדת פיתוח קול

Ryo oki

New member
נראה לי ש...../images/Emo3.gif

רציתי להיות מוכרת גלידה
אני לא מקורית במיוחד.. אבל נהה...לוחשוב..

miss tamborin

New member
אני עד גיל 6 בערך

רציתי להיות וטרינרית. העינייין הוא שהיו לי דודים שכל הזמן במקום להגיד "וואי לילדה יש שאיפות מציאותיות" אמרו "את לא תהיה מסוגלת לזה כי את לא תהיה מסוגלת לעשות ככה וככה וככה" אז שאיפה זו עברה מעולמה...

Ryo oki

New member
אני מגיל 7 ועד היום...

רציתי להיות וטרינרית ואני עדיין רוצה

shining moon

New member
אני רציתי להיות..

וטרינרית ואז הלכתי להתנדב עצל הוטרינרית שלנו(חמודה שכמותי
) ורציתי למות מאיך שכלבים באו אליה (דם וכו')ואז וויתרתי על זה ואז רציתי להיות מעצבת אופנה ציירתי המון ועשינו בשכבה כזה מן בית אופנה ואני הייתי המעצבת הראשית(נהנה ונהנה אני מעצבת ראשייית
)[ ועכשיו אני רוצה להיות עורכת-דין ובשביל זה לקחתי קורס למשפטים(שעדיין לא התחיל ממחסור בתלמידים)

אל תסתכלו עליי ככה, אבל...

רציתי להיות עורכת דין. *בורחת בבושה* כאילו, לא שיש משהו רע עם זה, אבל בלה! מאז שהייתי ממש קטנה... אני מוזרה. עכשיו אני רוצה להיות סופרת. או עיתונאית. או שניהם. אני מעשית מדי

ד"א,

בגלל שני דברים אני כבר לא רוצה להיות עורכת דין יותר: בגיל...לא יודעת, לפני המון שנים, אז פתאום חשבתי על כל הקטע שעורכי דין ורצח ודברים וזה, אז אמרתי "המפ. אני לא רוצה למות." וזהו.
ואז גם הלכתי למבוא למשפטים בבר אילן והיה נחמד, אבל לא יותר מזה. אהבתי אבל את פסיכולוגיה חברתית...

לא פיה

New member
הממ... עד כמה "קטנה"?

עד גיל 6 רציתי להיות ספרית, ברגע שלמדתי לכתוב שיניתי כיוון לסופרת. זה דווקא התקדם לא רע עד שאיבדתי את המוזה שלי... מגיל 11 בערך רציתי להיות פסיכולוגית, זה נמשך בערך 5 שנים. בשלוש השנים האחרונות אני בנאדם נטול שאיפות. פתאום מצאתי מוזה חדשה ואני חושבת להיות singer/songwriter. אבל בעוד שלושה ימים אני אפסיק להיות "קטנה". יופי, עכשיו דיכאתי את עצמי
.

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifאני רציתי להיות...

זמרת/ רקדנית/ ברבי
כמו כל ילדה קטנה..(?)

Gizmo14

New member
אסטרונאוטית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

ברצינות, תכננתי ללמוד וללכת ולהיות האסטרונאוטית הישראלית הראשונה. ואז כשגיליתי שיש גם אסטרונאוט מישראל וגם אסטרונאוטית אישה ראשונה גיליתי שזה לא משתלם לי. אז עברתי לרופאת שיניים בגיל 12... ואז בחרתי פיזיקה במקום ביולוגיה ו... וול... גם רופאת שיניים הלך... עכשיו אני בכיוון של היי-טק

למעלה