טופיק ראשון!

mackenzie

New member
טופיק ראשון!

איזו עונה הכי אהבתם? אני אישית הכי אהבתי את 1-2, שאפשר להחשיב אותן כעונה אחת בגלל שהן היו קצרות.. ודווקא אני לא חושב שעונה 4 כזאת רעה כמו שאומרים.

King Of Kromags

New member
אני מסכים איתך.

בגלל שאלו עונות קצרות מאוד, שכוללות 25 פרקים (+,-, אני לא זוכר בדיק) אפשר להחשיב אותן יחד. אלו היו העונות של הסדרה. עונה רביעית היא עוד בסדר, אבל החמישית זה כבר זוועה.

Neta558

New member
מישהו יכול לכתוב סקירה קצרה?

אני כבר ממש לא זוכרת מה היה באיזו עונה
אבל בכלליות, ההתחלה היתה הרבה יותר מענינת לדעתי. הם הצליחו ליצור מגוון של עולמות שהעלו המון תהיות פילוסופיות מרתקות על העולם שלנו, ולהכניס פנימה גם סיפורים מגוונים. אח"כ זה הפך למשהו הזוי יותר, שהיה מענין בעיקר כי כבר התרגלנו לדמויות ושקענו בתוך העלילה.. בפני עצמו זה היה פחות טוב מההתחלה.

King Of Kromags

New member
אכן...

בעונה הרביעית ובעונה החמישית זה כבר מתחיל להיות מעט ממוחזר. כמו שניצן אמרה, יש בכל-זאת כמה פרקים (בודדים) טובים בעונות האלו. לדוגמה, בעונה הרביעית יש את "התהום" (The chasm), בו יש קטע נהדר של מגי, כשהיא בהשפעת הכוח של "הנבחר". כן, הפרק עם הרבה חורים בעלילה וקצת הזוי, אבל עדיין מומלץ בחום.

Charmed 4ever.

New member
בוודאי ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

העונה הראשונה הייתה, כמובן, עם הרביעיה הראשונה, וויד, קווין, ארטורו ורמברנט, גילוי המערבולת והניסיון לחזור לעולם שלהם בכל גלישה וגלישה. העונה השנייה החלה גם כן עם אותה רביעיה, ולאחר מכן מת הפרופסור והגיעה מגי. העונה השלישית החלה לאחר נקודת שיא בה התפצלו הרביעיה לשניים כשרמברנט ו-וויד הגיעו לעולם שלהם ומגי וקווין הגיעו לעולם שהעביר אותם הלאה שלושה חודשים בזמן, בפרק הראשון וויד כבר לא הייתה וכמה פרקים אחרי תחילתה של העונה נמצא קולין. בעונה הרביעית חיפשו הרביעיה את הוריהם הביולוגיים של קווין וקולין. ובעונה החמישית נעלמו קווין וקולין ונוספו אלינו דיאנה ומלורי. אני הכי אהבתי את העונה הראשונות עם וויד והפרופסור, נהיניתי מהפרקים שבהם היו גם וויד וגם מגי. אהבתי מאוד את תחילת העונה השלישית ואת פרקיו הראשונים של קולין. ואני חושבת שהעונה החמישית הייתה התדרדרות.

King Of Kromags

New member
מגי...../images/Emo99.gif

כל-כך אהבתי את הפרק הראשון של מגי, כשהם מעבירים את האנשים מהעולם שלה. חבל שהיא צבעה את השיער, היא הייתה יפה יותר קודם.

PorkchoP

New member
אני לא אוהב את השם מגי...

אבל היא חמודה! למרות שהעדפתי את וויד.

SaberTooth

New member
אמממ...

פרופסור ארטורו מת בעונה השלישית, לא בשניה. מגי הגיעה בשלישית, לא בשניה. הקטע שהרבעיה מתפצלת, זה היה בסיום השלישית-תחילת הרביעית. גם הקטע עם וויד. קולין נמצא בעונה הרביעית, לא בשלישית.

Charmed 4ever.

New member
כן, שמתי לב ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

שמשהו בהודעה שלי לא היה בסדר. תודה תום וגל על התיקונים.

Charmed Gal

New member
טעות בידייך ניצן.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif|קמי|

|שטרודל| הפרופסור מת באמצע עונה 3. בפרק 16 או 17, לא זוכר. ואז הצטרפה מגי.

Piglett

New member
לא..

בזוג הפרקים Exodus בעולם השלישית מגי הופיעה בפעם הראשונה, ובסופם מת הפרופסור שדווקא הכיר את מגי...

Piglett

New member
אני כתבתי את זה ../images/Emo13.gif

טוב, חלק.. הייתי בדיוק אצל מקנזי...

The bilis Girl

New member
עונה 1 רולז!!../images/Emo19.gif

אין עליה... פשוט ההתחלה הייתה כל כך מוצלחת, כל כך הגיונית... עם עלילה והכל...

למעלה