טופיק שירים!

RaistGirl

New member
טופיק שירים!

בשירשור הזה צריך לחבר שירים על הדמויות שיר שדמות אחת שרה לשניה או לשים שיר שמתאים לאחת מהדמויות... אין לי רעיונות עכשיו...

Silver Fox

New member
טופיק מהמם!../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

הנה שיר שאקסימילי
שר ללחמניית קינמון... זה בסגנון שירי האהבה הישנים האלה... אתם יודעים... אז אקסימילי
מצא לו כלה מושלמת... הו, לחמנייתי, יקירתי, עינייך הזהובות מקינמון כה יפות. פתיתי קינמון זעירים עלייך, מכסות את לחייך, לחיי הלחם הבשרניות. רק אני ואת, לעד, נצא מהבר הזה יד ביד. נגיע לחוף היד וארים אותך, ואל המים נצעד. ובמים כשאהיה שקוע עד הברכיים ארים אותך אל פי ואלעס בתאווה, הו לחמנייתי, לחמניית קינמון אהובה. בעעעעע! זה צולע! לא מצחיק לא מצחיק! *בוכה* תכתבו אתם יותר טובים לפני שכולנו נבכה!

אנשובי

New member
../images/Emo6.gif

שיר עליי
החסכן/מאיר בן אלישע כן רואים לי מאיר אני כזה חסכן את כספי אני שומר בתוף הפק"מ אם תהיה צמאיה אתן לך מי ביוב אם תהיה רעבה תקבלי לחם רטוב אם תהיה לך יום הולדת אקנה לך מתנה אקטוף לך פרח ששילשלה עליו יונה פיזמון: אני לא קמצן אני כולה חסכן תמותי לא תיראה ממני אגורה אפילו אם תמותי מצמאה תתני לי את כול כספך ואני יהיה שותף איתך אחרי שנים אברך עם כול כספך ויודע לך שאני לא אהובך פיזמון: אני לא קמצן אני כולה חסכן תמותי לא תיראה ממני אגורה אפילו אם תמותי מצמאה

Nagini Potter

New member
משעשע ^^|וזורו|

מאיפה הבאת את זה פתאום??
ועכשיו: תיקונים! מה קרה לך? לא זכור לי שאתה כותב בשגיעוט קטיו!! תהיה = תהיי (אני מניחה... לפי המשך המשפט) צמאיה = צמאה תיראה = תראי מצמאה = מצמא כול = כל יהיה = אהיה! גוף ראשון עתיד, תחילית א' תמיד! (אבל רק ביחיד) נו באמת! אברך = אברח (אני מניחה... כי אם לא, לא הבנתי מה ניסית להגיד) ויודע = ואודיע (נראה לי שלזה התכוונת..) לי זה לא יקרה Nagini Potter "גוף ראשון עתיד- תחילית א' תמיד! (אבל רק ביחיד)"

למעלה