טופיק שני
<מעיין מחוסרת כותרת>

miss tamborin

New member
טופיק שני ../images/Emo13.gif <מעיין מחוסרת כותרת>

האם אתם עושים משהו שקשור למה שאתם רוצים להיות בעתיד? האם אתם עושים את זה *במיוחד* בגלל שזה יעזור לכם (?) בעתיד? מעיין

YaLdoNet 4 EveR

New member
בהחלט...

אני שרה (+פיתוח קול... או משו כזה) בלהקה האזורית, וגם רציתי להיות במגמת תיאטרון בביצפר, אבל הכלבים לא קיבלו אותי.
פכל מקרה, זה לא לגמרי מאכזב אותי, כי ידוע שאיינשטיין נזרק לא אחת מביצפר, והבנאדם היה.... מאוד חכם.

כן!

אני לא מפסיקה לכתוב/לקרוא שירים וסיפורים ושאר ירקות, ובתקופה שרציתי להיות עורכת-דין קראתי וראיתי המון סרטים וספרים על זה...אני עדיין, את האמת... וכשרציתי להיות ציירת (למרות שאני חושבת שתמיד רציתי להיות ציירת, בכלליות כזה) ציירתי...אני עדיין מציירת...
וכשרציתי להיות פסיכולוגית (אני די עדיין רוצה...?
) קראתי על זה המון והלכתי לקורס על זה...וגם קורס למשפטים...עדיין... אוקיי. הגעתי למסכנה שאני צפויה ומשעממת.

miss tamborin

New member
../images/Emo6.gif

אני אישית לא עושה משהו ממש מיוחד בשביל להיות עורכת דין למרות שעכשיו במגמות בתיכון אני אבחר תלמוד (שזה קשור) אבל זה לא רק בגלל זה שזה קשור למשפטיןם אלא גם כי אני מתעניינת. לא יודעת, לא שמעתי על משהו שקשור למשפטים באזור פ"ת

shining moon

New member
גם אני כן

אני לומדת ומשקיעה יותר במקצועות שיעזרו לי בתור עורכת דין ולהתקבל לאוניברסיטה טובה לעורכי דין *שיעול*ייל*שיעול* כאלו יותר מתמטיקה,אנגלית ועוד מקצועות כאלה פחות ערבית(כמה שפחות ערבית
)

איווווו ערבית...!

וואו. עוד מישהו בישראל שרוצה ללכת לקולג' בחו"ל. מאגניב

צו צאנג

New member
אל תדברו איתי על ערבית היום!../images/Emo46.gif

המורה הכלבה לערבית עשתה לנו היום בוחן, קבלנו סיפור והיא כתבה שאלות והיא הורידה לי חמש נקודות על ששאלתי בקול אם בשאלה שהיא הרגע כתבה על הלוח (בעיברית) הכוונה ליום שישי מסוים או ליד שישי בכלילי, ואף אחד עוד לא התחיל את הבוחן רק קראנו את הדאלות שהיא כתבה... פוסטמה

כמה עורכי דין יצאו מהפורום הזה...

מעניין שכל-כך הרבה רוצים להיות עורכי-דין... אפשר לשאול מה מעניין אתכם במקצוע הזה? אבא שלי הוא עורך דין וגם לי הייתה תקופה (ממזמן...) שרציתי להיות עורכת דין. אז זה היה רק בשביל "להיות כמו אבא", כי אחרי שהבנתי בדיוק מה כולל המקצוע הזה, ויתרתי על הרעיון. ודרך אגב, רק בשביל הידע הכללי, יש היום עודף של עורכי דין בשוק. הידעתם? ולא שזה אמור למנוע ממכם להיות גם עורכי דין. הרי ברור שאתם תהיו יותר טובים מכולם. אה, כן, שכחתי להזכיר: אני גלי, בת 14 וקצת, רוצה להיות עיתונאית/סופרת/שפית/תזונאית/פסיכולוגית. נעים מאוד!

שניש

New member
כן!!!!../images/Emo56.gif

אני לומדת פיתוח קול ומאוד מאוד משתדלת להתאמן כל יום
אני לוקחת שיעורי דרמה ומשתתפת בכל ההצגות של בית ספר (הצגות מטומטמות,בית ספר מטומטם- אבל הניסיון עוד לא הרג אף אחד...) אני משתתפת ב"צעירי שוהם" שהמנהל המוזיקלי שלה הוא דני רובס (מכירים?) וכבר יצאנו להקלטות ויש לנו דיסק ונורא כיף ויש פה גם פיתוח קול וגם הופעות על במה וניסיון של עבודה בקבוצה מוזיקלית! בקיצר אני מנסה ממש להשקיע כי החלום שלי חשוב לי יותר מהכל!

YaLdoNet 4 EveR

New member
דני רובס... ../images/Emo13.gif

תשאלי אותו אם הוא מכיר את מוּלי שי.
אבל אל תשכחי!

Heavy Thought

New member
כן.

תחום הקולנוע, כמובן. אני עובדת על הכתיבה שלי, בעיקר על התסריטים (עם אנשים שלמדו ת'נושא באוניברסיטה ומעלים לי ת'רמה בהרבה). קיבלו אותי למגמת קולנוע (שנה הבאה)
ואני גם עובדת בבית לבד ועם אנשים נוספים בכל מה שקשור. במיוחד בגלל שזה יעזור לי? לא יודעת, אני אוהבת את זה. פשוט ככה. אני לא מאלו שמתעמקים יותר מדי בעתיד. בסדר, חושבים עליו, אבל מה שעכשיו יותר חשוב לי. לאט לאט...

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo98.gifחדשה כאן..מזל טוב! תורי...

אוקיי אז אני רוצה להיות מעצבת אופנה/פנים (או אפילו שניהם ביחד). ואני כל הזמן מעצבת בגדים על הבובה שלי (כן, כמו שיש בחלונות ראווה!) וביררתי מה צריך כדי להתקבל לשנקר... ואני כל הזמן מסתכלת על עיצובים של תלמידי שנקר שמראים בטלוויזיה כמו בתחרות מלכת היופי- כשהן עלו פעם ראשונה לבמה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
מקורייי ../images/Emo45.gif בהצלחה ../images/Emo13.gif

אישית אני לא אוהבת לעצב, אבל אני מאוד מאוד אוהבת לראות עבודות של אחרים. בכלל, אומנות (בתחום הציור בעיקר) ואני מאוד לא הולך ביחד.

צו צאנג

New member
לא!

כי אני עוד לא יודעת מה אני אהייה מה שנותן לי רעיון לטופיק.........

Gizmo14

New member
כן../images/Emo13.gif......./images/Emo28.gif

אני לומדת פיזיקה ומחשבים... אלה התחומים בהם אני רוצה לעסוק
טכנולוגיה.. או משהו... אני ממש לא יודעת עוד מה בדיוק כי עוד לא למדתי הכל ואני עוד לא מכירה הכל אבל היי-טק הולך... באמת שאני לא יודעת במה פיזיקה יכול לעזור לי ולאיזה מקצוע זה יכול להוביל אותי... אבל זה מעניין

למעלה