טופיק!

טופיק! ../images/Emo104.gif

משפטים שX לעולם לא היה אומר: |מימי|: וורוד? אתה שפוי?! |קארי|: קודי-עזוב את האחרים תציל אותייייייי! |קן|: יולי, אפשר חתימה?

אליבבה

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...

ד"א ראית תמונה של מימי אחרי כל השינויים?

Morphia

New member
*מתגלגת על הרצפה, צוחקת*

יפה, אני מכירה את זה... הנה עוד... |דיוויס|: אז אתה מבין קן? אנרגיה שווה למסה כפול מהירות האור בריבוע... (היו לי עוד, אבל זה הלך ונהיה טיפשי יותר...)

Digi Lista

New member
גםלי יש כמה...

טאי(גם דיוויס): בואו לא נילחם,להילחם זה רע, צריך לחשוב לפני שמתקיפים... סורה: אני שונאת אותך! יולי ואיזי: אני שונא\ת מחשבים! אגומון: סופת יהלום(טוב,זה היה סתם התקפה שלא שייכת לו...)

אל תהרגו אותי

אני לא ממש טובה בקטעים כאלה, אבל ממש בא לי לנסות (וסוף כל סוף להשתתף בפורום, אתם רואים, לי *אין* פוקס קידס!) טאי: אני צריך תספורת. ריקה: טקאטו, אני אוהבת אותך! (אין פוקס קידס, אבל בשביל זה יש חברים שכן יש להם! ^_^)

Digi Lista

New member
אנחנו לא רוצחים אף אחד...

חוץ מאולי מי שמעצבן,מקלל ופוגע באחרים סתם בלי סיבה(אם מישהו כזה יכנס לכאן אני אישית אדאג שהוא לא ישאר)...אבל בעיקרון לא רוצחים אף אחד,המטרה של הפורום היא שיהיה נחמד ומעניין.

Larik

New member
ניסיון נואש

ארוקנימון: מומימון, מי דארלינג! מומימון: נחתכת! רוצה תחבושת? יולי: יחי חיים רביבו! גריימון מלחמתי שחור: הצילו, הם חזקים מדי. מיוטיסמון: אין לי כוח להשטלת על העולם! אני הולך לים להשתזף קצת. גאטומון: יש למישהו בונזו? אני רעבה. אנדרומון: FATAL ERROR! CANNOT FIND FILE OH_SHUT.EXE ארמדילמון: לא תדה, אני לא רעב.

Snake Bandage

New member
*מתפקעת מצחוק* גדול, פשוט גדול!

המממ... באמת מעניין למה מומימון לא השתמש בתכריכים שלו למטרת עזרה ראשונה... הייתי מוסיפה משהו, אבל אני גרועה בדברים האלה, והדבר היחיד שיש לי עובד רק באנגלית. באסה.

Snake Bandage

New member
לאאא, זה גם קשור בשחקני קול וכל זה

צריך ממש להבין בכל הקטע של שחקני קול אמריקאים כדי להבין... אבל חשבתי, ויש לי אחד שיעבוד! נקווה, לפחות... ----------- *סילפימון עומד מול שירותי בנות ושירותי בנים* סילפימון *מת/ה ללכת לשירותים*: אילו... שירותים... לבחור... ----------- .....היה יותר טוב באנגלית.

Larik

New member
עוד כמה שהמצאתי!

איזי: אייכס, ג´וק, מהר תביאו K300! סורה: מי בא לאכול עוף בגריל? יולי לQUILAMON: עוף, גוזל חתוך את השמיים... רק אל תשכך יש נשר בשמיים!

יאקומו

New member
אני חדשה בדברים האלו

אני חדשה בדברים האלו, אז אם המשפטים יהיו גרועים תודיעו לי בבקשה, שאני אפסיק
משפטים שבחיים לא תשמעו מהם: טאי: מאט, תחליט אתה מה עושים! דיוויס: טי.קיי אתה יכול להיות חבר של קארי אם אתה רוצה דיוויס: אז התאוריה שלי היא שהאור הויזואלי והקול הניאו-גנטי... (הבנתם את הקטע...) אם המשפטים גרועים תגידו לי!!! ואני מקווה שמורפיה אוהבת את התמונה של סורה ומאט יחד, כי בשבילך בלבד *קדה קידה*, שמתי את התמונה, כי אמרת לי שאת מטורפת על מאט (במילים שלי...)

Morphia

New member
*מתעלפת*

*מחזיקה את עצמה חזק כדי שלא תהרוג את סורה* אהה!!! אני שונאת את סורה, ככה להתחתן עם מאט??? לא!!!!!! אני אוהבת את מאט בכל הגילאים, אבל אני מאמינה שהוא מתאים למישהו אחר (ואם ראיתם את ההודעות שלי, אתם יודעים מי). אני לא מאשימה אותך, שלא תחשבי, ואל תעלבי, כי זה ממש לא נגדך ואהבתי את תהמחשבה, מאט באמת חתיך בסוף העונה השניה, אבל זאת סורה... אני לא כל כך אוהבת אותה... (נראה לי שקל לנחש)

יאקומו

New member
סליחה...

אני אשים משהו אחר... דרך-אגב: לדעתי סורה מתאימה יותר לטאי... אולי זה לא מי-יודע-מה יפה (לפחות לדעתי) אבל זה מאט... יש לי את זה עם מימי גם...

Morphia

New member
שוב...

זה בסדר, הכוונה הייתה טובה... והתמונה הזאת חמודה... ואם חשבת שמימי היא זאת שאני חושבת שמתאימה למאט... את עדיין לא מכירה אותי טוב מספיק ^^. וכמובן שאני לא תומכת גם בסורה\טאי ^^

Snake Bandage

New member
Morphia, תני לי לנחש...

את חושבת שאת תהיה מי שמתאימה למאט? אם זה לא זה, אז הבחירה השניה שחשבתי עליה זה ג´ון, אחותו של דיוויס...

למעלה